Praha 8, Bohnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
8.10.08 13:26

Ahoj Princess, teda to je obrovska nahoda, ja na sidlisti u Odry primo bydlim (vchod c.6), kde budete bydlet vy? Klidne to pisni do SZ.
To by bylo super, kdybychom bydlely takhle kousek od sebe. Ja chodim s Tynou v podstate kazdy den do lecebny na prochazku, tak az tady budes, budu rada, kdyz se pridas.
Jinak co se tyka doktoru, tak spis takhle, je tady velka poliklinika Mazurska, pediatri tam nejsou, snad krome dr. Holeho, nic moc. My chodime (a Endy s Klarkou take) k dr. Trbuskove, a tu bych Ti tedy 100% nedoporucovala. Dr. Holy je super, ale uz neprijima nove deti. Vyhlasena je poliklinika na Proseku, tam maji byt mnohem lepsi lekari i pro dospele. Tak kdybys chtela jeste nejake dalsi info, tak se ozvi bud sem, nebo pisni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.10.08 19:00

Ahoj Jeni, rikala jsem si ze se taky ozves… :wink:

Ja nas prasknu, zitRA SRAZ ve dve u vratnice smerem k Odre.......muzete se pridat, kdo chce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.10.08 00:12

Ahoj, tak ja a Jeni mame sraz v patek ve dve u vratnice PL. Prida se nekdo?

Je tam krasne:

http://img01.ecards.cz/…619125_A.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.10.08 10:20

ahoj, tak v pátek ve dvě budu tvrdnout v Čelákovicích na školení :-) , ale jindy bychom šli rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.10.08 19:48

Ahoj Nataso, no, jestli bude pocasi jako dneska, tak bude na skoleni lip…a to uz´jako znamena, ze chodis do prace?

Myslim, ze na brzy tohle pocai vyzene k vam do cukrarny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.10.08 19:50

jo a abych nezapomnela, budu sem o nasich prochazkach psat, prave abyste se mohly pridat…tak forum sledujte…

a tvuj obrazek mi pripomina, ze potrebuju naucit uvaz na zada, Klara se mi desne pronese na brise, neumis? Nenaucis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.10.08 20:22

Endy, pracuju jen trochu, tohle školení je proto, že jsem zařazená jako zkoušející a musím, jinak mě vyřadí :D úvaz na záda umím jen batoh a to jen uvázat manželovi :) vojta se tak mrská, že ho musí jeden držet a druhý vázat :D - takže umím a naučím :)
chci se naučit kříž s kasou na záda, z toho nemá šanci se dostat.

mám docela pěknou brožurku, tak když si vzpomenu : :-) tak ti je naskenuju :)

bude super, když budeme vědět, kdy jdete na procházku, možná se tak někdy i trefíme s časem :) zatím to moc nevycházelo :(

v cukrárničce už jsme tenhle týden byli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
17.10.08 11:27

Tak jeni dnes nemuze, sama nepujdu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.10.08 21:58

Ahoj, nepujde nekdo ven ve stredu po obede? Pridaly bysme se.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.10.08 23:48

my jsme chcíplí - resp. Vojta - má nějakou střevní virózu,. včera 39, dneska teplota lepší, ale zase průjem… :( do středy určitě fit nebude… :?
asi nám není souzeno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.10.08 09:19

Cauky, nekdy se to urco povede. Tak at je Vojta brzy fit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.10.08 11:26

Ahoj, tak my jsme už zdraví - akorát to počasí :evil:
Neplánujete něco? že bychom se přidali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.10.08 18:34

Ahoj Nataso, zatim neplanujem…venku je fakt hnusne… Klara ma rymu, tak nevim jestli ztra pujdeme na cviceni. Kazdopadne po nem spi, tak muzem prochazkovat. Mame to do pul jedenacty v Krakove… akorat nevim, kam se tu da utyct pred pripadnym destem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.10.08 20:41

Ahoj Endy, no, my dneska taky parádně zmokli :( nevím, kam se dá v Krakově schovat, sice jsem tam kousek chodila do školy, ale tyhle věci jsme moc neřešili ;) kdyžtak mi dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.10.08 21:30

Ja fakt nemuzu…zas je vsechno jinak…Klare se k ryme pridala teplota, takze budem doma a ven jen na chvilku… takze priste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová