Praha 8, Bohnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
29.10.08 21:46

to neva, ať je brzy líp. to je tohle děsivý počasí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.11.08 10:47

Ahoj holky,
Endy, tak kdy by se Ti to pristi tyden hodilo??? Mne je to celkem jedno, zatim bych nemela nic mit, tak dej vedet. Moc rady Te s Justynkou uvidime.
Pokud se samozrejme chce jeste nekdo pridat a vyrazit na prochazku do PL tak klidne napiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.11.08 10:57

Ahoj, streda nebo ctvrtek ve dve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.11.08 12:30

ahoj, my bychom se rádi ve čtvrtek ve 2 připojili taky - ve středu bohužel už něco máme :(

P.S. gratulujeme Klárce k dnešním 3/4 letinám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.11.08 12:57

bezv, uvidime jeste co jana, ale ctvrtek plati. u hlavni brany vevnitr u mapy…

diky za prani…

krom nastydnuti kare lezou horni zoubky, tak mame vesele noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.11.08 17:02

Tak u nas je to presne naopak, my mame neco ve ctvrtek a stredu mame volnou, tak jedine, ze by Endy sla ve stredu se mnou a ve ctvrtek s Natasou. Co Ty na to, Endy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.11.08 18:05

Ahoj Jeni,

omlouvám se,že jsem se ti už neozvala :oops: Koukám,že už máš spoustu kamarádek,to je dobře! :wink: Někdy bych se třeba přidala,já v té zahradě ještě nikdy nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
28.11.08 11:22

Ahoj Adel,
to je v pohode, kdybys chtela, tak te rady uvidime, chodime ted do PL celkem casto, je to blizko a v tomhle pocasi to uz na delsi vylety moc neni.
Takze kdyz budes chtit s nami vyrazit, dej vedet, urcite se domluvime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.11.08 19:11

Endy, nezlob se, ale ve čtvrtek nemůžu. dneska mi volali z práce, jstli bych nemohla přijít, takže to teď na 95 % vypadá, že půjdu ve čt místo procházky do práce :o

takže radši jděte ve středu - a třebas nám odpadne to, co máme zatím domluvené a půjdeme taky 8)

Nat&Vojta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.11.08 20:45

Ahoj, tak pocitam se stredou.....

Nat, byla jsem vcera v Chabrech, ale nemam na tebe telefon, tak jsem nemohla operativne pisnout :roll:

A STEHUJEM SE DO E-MAMINEK PRAHA 8, CO VY NA TO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.11.08 21:22

Endy - tak to jsem tě viděla - máš oranžovýho Xlandera X3 a měla jsi batoh? a vyskytovala jsi se u kostela J. Křtitele - Bílenecké náměstí, u školky,..
byla jsem zrovna s tchýní a neteří, a šli jsme domů, tak jsem se nehlásila, navíc jsem si fakt nebyla jistá :) říkala jsem si, co bys u nás dělala :)

fakt mě to mrzí s tím čtvrtek, jsem se těšila, odmítla 2 akce, ale práci nemůžu :?

jj, stěhujeme se :D aspoň budeme pohromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.11.08 21:50

Nataso, jasne, to jsem byla ja!!!!! Nekomentovaly jste tam kokrspanela, ze nesteka? No jsem slepa, ale abych pravdu rekla, tak jsem te ani nevyhlizela… :oops:

To je ale blba nahoda :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.11.08 22:28

no jo, komentovaly :D - neteř se předtím hrozně lekla děsně štěkavýho psa a tak když kolem prošel kokr, musely jsme ji upozornit, že ne všichni psi jsou štěkouni :D a že se není čeho bát :)

nááhoda jak xx 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.11.08 10:48
Endy píše:
Princess, to je na delsi povidani…az tu budete, tak muzem zajit na kafe nebo na prochazku… v jake casti budete bydlet?

Schazime se ted tri maminy s kocarama, chodime do lecebny do parku, na cviceni do KD Krakov, plavat do hotelu Step na Balabenku (to je ale kousek autem)…pro chodici prcky tu ted obnovuji nebo stavi pekna hristatka…

Urcite se ozvi…

Endy, kdy chodíte na to plavčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.11.08 11:12

Ahoj, chodime plavat s Lodickou v utery od jedny. Jinak jsou tam volne hodiny pro verejnost od ctyr ve ctvrtek a od peti ve ctvrtek a v patek, tak bych chodila i mimo oficialni lekce.....Taky tam chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová