Nové Město na Moravě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1964
6.7.10 10:50

Nové město na moravě

Má někdo zkušenost s porodnicí v novém městě?co dávají maminkám,at netáhnu zbatečně moc věcí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.7.10 21:28

Rodila jsem zde v roce 2007 a musela jsem sebou mít vše,jako jsou noční košile i toaletní papír.Chystám se nastoupit na druhý porod a mám zbaleno-jednorázové kalhotky,nafukovací kruh na sednutí,podprsenky,župan,3 ručníky,bavlněnou plínu,ponožky,jelení lůj,kapesníky,hygienické potřeby,vložky do podprsenek,vložky intymní,které jsou bez lepení a dají se dát na sebe(zde jsem dostala asi 10 nebo 20ks)a pití se taky vyplatí alespoň k porodu i když vám dají,kvůli kojení je dobré pít často.
Pro mimi si vemte jen vlhčené ubrousky,plíny a podložka na přebalování se taky hodí.Mají tam jen tu podložku z koženky,což si myslím,tak pro dítě není moc pohodlné a hřejivé.
Asi den před propuštění si můžete říct manželovi,aby vám přivezl věcičky v čem půjde mimi domů,ale autosedačku,ať veme v den propouštění.Tu tam nevidí rádi,kvůli zbytečnému zavazadlu.
Snad jsem vám trochu omohla.

• Citovat
  • Upravit
1964
7.7.10 07:45
Anonymní píše:
Rodila jsem zde v roce 2007 a musela jsem sebou mít vše,jako jsou noční košile i toaletní papír.Chystám se nastoupit na druhý porod a mám zbaleno-jednorázové kalhotky,nafukovací kruh na sednutí,podprsenky,župan,3 ručníky,bavlněnou plínu,ponožky,jelení lůj,kapesníky,hygienické potřeby,vložky do podprsenek,vložky intymní,které jsou bez lepení a dají se dát na sebe(zde jsem dostala asi 10 nebo 20ks)a pití se taky vyplatí alespoň k porodu i když vám dají,kvůli kojení je dobré pít často.
Pro mimi si vemte jen vlhčené ubrousky,plíny a podložka na přebalování se taky hodí.Mají tam jen tu podložku z koženky,což si myslím,tak pro dítě není moc pohodlné a hřejivé.
Asi den před propuštění si můžete říct manželovi,aby vám přivezl věcičky v čem půjde mimi domů,ale autosedačku,ať veme v den propouštění.Tu tam nevidí rádi,kvůli zbytečnému zavazadlu.
Snad jsem vám trochu omohla.

Děkuji moooc…prakticky mám všechno… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.7.10 08:54

nemáte zač.Pokud si ještě na něco vzpomenu,tak napíšu.Musím si stejně tašku ještě jednou projít,protože ji mám kvůli své první zkušenosti zbalenou už takřka 2 měsíce.V pondělí nastuptji,tak uvidím,jak mi to dopadne a vy se držte také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.7.10 16:21

JESTLY SE NEPLETU,TAK MÁME PODOBNÉ DATUM.TOHO 10 NASTUPUJETE NEBO MÁTE JEN TENTO DATUM NAPSANÝ V TĚHU KNÍŽCE?JE MOŽNÉ,ŽE SE TAM NĚKDE POTKÁME.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
7.7.10 18:38
Janč píše:
JESTLY SE NEPLETU,TAK MÁME PODOBNÉ DATUM.TOHO 10 NASTUPUJETE NEBO MÁTE JEN TENTO DATUM NAPSANÝ V TĚHU KNÍŽCE?JE MOŽNÉ,ŽE SE TAM NĚKDE POTKÁME.

Dneska jsem byla na kontrole…a 10.7 nastupuju a v pondělí mi to budou vyvolávat…tak se asi potkáme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.7.10 20:22

JÁ NASTUPUJU V PONDĚLÍ A NEJDÉLE DO STŘEDY SE TO MÁ NARODIT.KOHO MÁM HLEDAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
7.7.10 22:10
Janč píše:
JÁ NASTUPUJU V PONDĚLÍ A NEJDÉLE DO STŘEDY SE TO MÁ NARODIT.KOHO MÁM HLEDAT?

Tak to se potkáme…Tereza Pešková jméno mé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.7.10 22:13

OK

TAK TO SI ZAPAMATUJU URČITĚ.TAK JSEM SE JMNOVALA ZA SVOBODNA.NYNÍ SCHREIBEROVÁ JANA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.19 20:31

Ahoj, vim ze to sem asi nepatří zrovna jsem se zaregistrovala a nejde mi přidat téma, chtela jsem se zeptat jestli je nutný mit u porodu rodný list jsem svobodna a určení otce dělat nebudu rodný list jsem ztratila a domů si pro něj jet nemuzu mam před termínem budu rodit v novem meste.. Chtela jsem se zeptat jestli bude stačit jen OP dekuji za každou koliv radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.9.19 20:59

@MJ1314 Koukni na stránky porodnice. My jako manželé museli mít oddací. A jen místní nemuseli, protože si je vyhledají. Občanku jsem tam určitě nechávala svojí, protože podle ní psali tp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.19 21:06

@P4ja rodné listy (matky i otce – v případě, že nejsou oddáni, popřípadě i určení o otcovství) nejak to Nechápu… Todle tam maji napsaný.. Co by se stalo kdybych ho v te porodnici nemela? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.9.19 21:10

@MJ1314 Tak budeš mít problém. Prostě RL mít musíš a pokud chceš zapsat otce do RL tak ten papír o otcovství. Pokud nejste manželé. Tam se dává oddací list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.19 21:14

@P4ja právě že v rodném listě budu jen já otec ne.. Proto se ptam zda by nestačila jen občanka jelikož mam pred termínem tak si ho nemam jak vyzvednut na pockani a poštou to je do vl. Rukou a to mam trvaly bydliště jinde.. Proto se ptam jestli ta občanka by nestačila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.9.19 21:22
@MJ1314 píše:
@P4ja právě že v rodném listě budu jen já otec ne.. Proto se ptam zda by nestačila jen občanka jelikož mam pred termínem tak si ho nemam jak vyzvednut na pockani a poštou to je do vl. Rukou a to mam trvaly bydliště jinde.. Proto se ptam jestli ta občanka by nestačila..

Tak to přímo volej do nemocnice. Já myslím že ne. Stejně ho musíš i tak dodat. Jinak poštou ti to pošlou i na korespondenční adresu, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková