Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
janinkaz píše:
Takovej muchláček, viď![]()
![]()
![]()
Jojo, hotový domácí mazlíček
![]()
A úplně vidím Dalise, jak za jízdy zkouší uškubnout ty chlupy z boudičky a nacpat do pusy ![]()
Jo jo, jak už jsem psala, taky jsem tako měla, do synových pěti měsíců. Měla jsem model Natalia, ale oravdu ten klasický potah, nic takhle ujetýho. No, ale zase tohle určitě nikdo nepřehlídne
Možná dobrý i na přechod přes silnici, řidiči budou úúúžasem stavět sami
![]()
janinkaz: nevíš,kolik cm má TAKO v lehu? nebo alespoň jestli se tam i vleze hoooodně velké mimi? připadá mi,že je to celkem prostorný kočárek.až budu někdy potřebovat kočár na druhé mimi,tak asi největší roli u mě bude hrát právě ten prostor
))
Siloenko, napíšu ti výhody a nevýhody. Byl hodně prostorný, ale jak říkám mi ho měli krátce, tak nevím, jak by se tam na dýlku vešel teď má malej 92 cm. Široký byl dost. Měl tu vyndavací tašku na mimi, dobrou a kvalitní stříšku s různými průduchy. Cekově měl ten kočár hodně kapsiček a úložných prostorů, i na boudě. Taška celkem dobrá, jen takový blbý zapínání, na knoflík (protahoval se očkem, ale vykla jsem si). Košík byl prostornej. Má pětibodový pásy a dopředu madýlko. Jo, rukojeť je přehazovací a polohovací, mě pak to přehazování začlo lobit, ale asi po týdnu se to samo spravilo. Kolečka výborný ![]()
To je asi tak všechno, co mě napadá, kdyžtak ještě písnu
Pěkný apríl ![]()
Já si u toho chlupatýho city voyager úplně představuju nějakou pravěkou maminu.Jinak já mám kočárek Vydeko princess, ale to bude to samé jako tako.A jsem spokojená.Jedinou nevýhodu vidím v tom že je těžší.Ale když ho nemusíte stěhovat nikam autem nebo tahat autobusem tak to neva.Naopak k nám na vesnici do polí…projedeme všechno.Je fakt bytelný
![]()
Já připojím citaci mého kamaráda prodejce kočárků: „Měsíčně prodám 20 kočárků TAKO, a přijmu na ně 30 reklamací“ Tím je myslím řečeno vše.
Mě to přijde originální…Tako se mi líbil prostorem a takovou tou měkkostí…nevím, jak to popsat, ale praktické vlastnosti zvítězily, takže ne, ne, ale kolekci mají suprovou na pohled…
Pa, Ha
kdybych mu odstříhla ty chlupy /nejlépe už v obchodě/ tak pak fakt jo.