Nové tako

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3241
31.3.07 17:54

Nové tako

http://tako-poland.eu/polska.htm
Offerta,Specjalne,Vonderland collection.
Holky, co na to říkáte?
Sice je to tako, ale vypadá nádherně, někdo si na něj stěžuje, ale má sestra odvozila v Taku 2 děti a bez problémů, jen se jí vylámaly brzdy.Jezdí s ním stále a vozí 2 najednou. Má je totiž jen rok od sebe. Taky by mě zajímala cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
31.3.07 18:08

Kacko,

ja mela Tako pro prvniho syna- fajn kocar, jen tezky jak prase :lol: Ted mam sice taky polsky, ale je o pet kilo lehci a je to fakt poznat…Tako kocary maji standartne okolo 20kg… :?

Jo, a cena- v Polsku (vim, bydlim na hranicich) je cca 4600-5200Kc-zalezi na vybave a tak. V Cechach nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.3.07 19:42

Teda já si myslím, že bez těch koleček a hvězdiček by ty kočáry vypadaly o hodně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.3.07 20:11

Jestli se chcete pobavit, tak se podívejte ještě na winter collection, třeba Tako voyager. Chtěla bych vidět maminku, která by s tímto vyjela. :D
Jinak mi se zrovna ty hvězdičky líbí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.07 20:14

Já měly Tako do synových pěti měsíců, ale pak jsem se ho ráda zbavila. Už se mi tyhle modely nelíbí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.3.07 20:56

Tak ty chlupatý kočárky, to je dost dobrá ujetina. Možná ze srandy bych s tím vyjela. :lol: Bavila bych se tím, jak se lidi za mnou otáčejí. Ty chlupy se pak snad dají sundat, ne? Nebo musím mít na každý roční období jinej kočár?

Jinak některý vypadají celkem dobře. Je to takový zajímavý a netradiční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.07 21:18

No, já si je musím prohlížet stále dokola, ukazovala jsem to manželovi a jeho reakce- "Jak od kolotočů :! "
Ty modely jsou fakt hrozný, takový…(jak to říct slušně :D ) divoký :lol:

Jestli někdy potkám s takovýmto nazdobeným kočárkem nějakou maminku, tak smeknu klobouk, já bych s tím nevyjela :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
31.3.07 21:38

Chlupate kocary me teda dostaly. Nechtela bych to cistit po vychazce v zime ve snehu.

Jinak ja jsem shanela kocar nejake barvy, ktera by se jen tak nedala prehlednout a v tomto ma tako strasny vyber. Ale kdyz ja chtela Jane. Nakonec jsem poridila hluboky zarive cerveny a byla jsem spokojena. Ale chapu, ze ne kazdy by chtel takovy kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.07 21:44

O jaké chlupitině píšete :?: :! Já ji nevidím, a to jsem koukala na všechny modely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.3.07 22:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.07 22:10

PetraJ, tak to jsem nenašla, to je síla :lol: , díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
31.3.07 22:14

Tenhle se mi líbí nejvíc :wink:

http://tako-poland.eu/…to/city3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.07 22:17

Takovej muchláček, viď :?: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.07 22:42

Ahojky maminky…tak takhle jsem se už dlouho nepobavila :D :D :D !Toho návrháře bych chtěla potkat!radůza

• Citovat
  • Upravit
siloenka
31.3.07 22:54

eeeeeeee…tak ty kočárky se mi zdají naprosto ujetý :roll: v polsku na trhu mají zřejmě jen tu klasiku a ta celkem ujde. u nás se teda jednou před barákem proháněl tento kočárek, i když zelenou mám jinak hodně ráda, ale v tomhletom případě čeho je moc,toho je fakt někdy přííííliž

http://tako-poland.eu/…to/city2.jpg

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí