Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravime martinu . Takze jsi patrila mezi ty stastnejsi bez nevolnosti. My jeste uvidime, jak se to u nas vyvine.
Jak jinak u tebe probiha tehotenstvi?
Marry : Jo, prave me tam nekdy pichne hodne a nepravidelne, dnes jsem to pocitovala v noci, kdyz sem se otacela, obcas behem dne. Snad je to normalni, mohla by nam treba martina poradit, jestli to bylo tak u ni!
rebeka mně to začlo právě dnes odpoledne jinak jsem byla na vyšetření i u lékaře takže mi těhotenství potvrdil z vyšetření … jsem tam raději šla at vím na čem jsem…
ted se vallíme koukat na nějaký film snad to bude dobrý sem tam cítím něco dole jakdkybych to měla dostat … a to píchání jak od vosy a pak to zmizne no snad to bude OK myslím že máme společné příznaky tak asi ano.
Už to ustává uvidíme co přinese zítřek no nic valím do postele odpočívat a spát unava je znatelná spím ted pořád ![]()
Rebekka at to probíhá u tebe dobře a měj se o víkendu budu mimo tak všem těhulkám přeju pěkné přežívání ![]()
ahoj, tak u me treba unava zadna… ty jo.ale mela jsem brutalni tak pred 10 dny.
Jinak ja jedu pres vikend do Ceska, takze se tu ukazu az tak v puli tydne. Doufam, ze do te doby se sem pridaji i jine nove tehule ![]()
JO před tím týdnem to byla krize ve všem v břichu ve svalech v unavě a ješět mně děsně bolela hlava ale ta mně bolí sem tam furt
Jinak břicho se ustálilo nebolí jen pobolívá podbříšek
Ale to je jak kdyby člověk necítil:)
Určitě se někdo přidá to si piš rebekka
Jinak chce se ti furt na WC, že máš pocit, že se ti pořád chce a pak jdeš a nic moc ale přitom tě to tlačí že musíš, že už to nevydržíš?:) Totoo mám hlavně ráno … Ale dnes se cítím výborně včerejškem byl horší
Tak a zase konec víkendu
a zase do práce ach jo. Rebeo už se ti blíží svatba už si nervozní? ![]()
holky ahoj a gratuluji vam k tehotenstvi..
Jen se chci zeptat-nebudete mit lepsi kdyz se pridate do diskuzi se stejnym mesicem porodu?Tam maji holky podobne problemy a kdyby potrebovaly radu od starsich tehulek tak muzou skocit do jineho mesice.
Zdravím nové maminy a přidávám se k tamince, pojdte do Stejný měsíc porodu, tam jsou na tom holčiny stejně jako vy a můžeme se dělit o starosti a radosti ![]()
tamina: ahoj, to je dobrý nápad, asi se přidáme tam.
Marry: jak jsi na tom tentpo týden? ja jdu příští na první prohlídku, tak se těším ![]()
rebeka tak to ti závidím já jdu až za 3 týdny
přemýšlím že se tam nacpu když jdeš už příštý týden a vidět něco bude???? Ale na krev jdu zase zítra ![]()
vlastně men napadlo tys to měla dostat kolem už tak 5.11 co? tak to si vlastně o týden napřed než já
ale o týden dřív bych se tam přece jen mohla nacpat
když ty už tam jdeš příštý týden a já za 3 týdny tak bych tam teoreticky za 2 týdny mohla jít ![]()
Zdravím všechny nové těhulky, ráda se k vám přidám.
Jsem tu relativně nová a nemám s diskusemi a podobnými možnostmi téměř žádné zkušenosti.
Myslím že je dobré mít možnost podělit se o radosti i strasti těhotenství.
Marry : Cau, tak co? Na kdy ses objednana? Ja byla dnes! Bozi, sel tam videt vacek a tlukot srdce. Vse je v poradku a jsem objednana az na leden. Co u tebe? Nejake zmeny? Me dnes bylo poprve cely den nevolno, ale zvraceni zadne nastesti, ale nechut k jidlu mam ted velkou ![]()