Nové těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2794
16.11.07 20:27

Zdravime martinu . Takze jsi patrila mezi ty stastnejsi bez nevolnosti. My jeste uvidime, jak se to u nas vyvine.
Jak jinak u tebe probiha tehotenstvi?

Marry : Jo, prave me tam nekdy pichne hodne a nepravidelne, dnes jsem to pocitovala v noci, kdyz sem se otacela, obcas behem dne. Snad je to normalni, mohla by nam treba martina poradit, jestli to bylo tak u ni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.11.07 20:34

rebeka mně to začlo právě dnes odpoledne jinak jsem byla na vyšetření i u lékaře takže mi těhotenství potvrdil z vyšetření … jsem tam raději šla at vím na čem jsem…

ted se vallíme koukat na nějaký film snad to bude dobrý sem tam cítím něco dole jakdkybych to měla dostat … a to píchání jak od vosy a pak to zmizne no snad to bude OK myslím že máme společné příznaky tak asi ano.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
16.11.07 22:00

Už to ustává uvidíme co přinese zítřek no nic valím do postele odpočívat a spát unava je znatelná spím ted pořád :(

Rebekka at to probíhá u tebe dobře a měj se o víkendu budu mimo tak všem těhulkám přeju pěkné přežívání 8)

• Citovat
  • Upravit
2794
17.11.07 08:36

ahoj, tak u me treba unava zadna… ty jo.ale mela jsem brutalni tak pred 10 dny.
Jinak ja jedu pres vikend do Ceska, takze se tu ukazu az tak v puli tydne. Doufam, ze do te doby se sem pridaji i jine nove tehule :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.11.07 09:34

JO před tím týdnem to byla krize ve všem v břichu ve svalech v unavě a ješět mně děsně bolela hlava ale ta mně bolí sem tam furt :) Jinak břicho se ustálilo nebolí jen pobolívá podbříšek :) Ale to je jak kdyby člověk necítil:)

Určitě se někdo přidá to si piš rebekka

Jinak chce se ti furt na WC, že máš pocit, že se ti pořád chce a pak jdeš a nic moc ale přitom tě to tlačí že musíš, že už to nevydržíš?:) Totoo mám hlavně ráno … Ale dnes se cítím výborně včerejškem byl horší

• Citovat
  • Upravit
Marry11
18.11.07 15:01

Tak a zase konec víkendu :( a zase do práce ach jo. Rebeo už se ti blíží svatba už si nervozní? 8)

• Citovat
  • Upravit
13503
18.11.07 15:20

holky ahoj a gratuluji vam k tehotenstvi..

Jen se chci zeptat-nebudete mit lepsi kdyz se pridate do diskuzi se stejnym mesicem porodu?Tam maji holky podobne problemy a kdyby potrebovaly radu od starsich tehulek tak muzou skocit do jineho mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
18.11.07 18:15

Zdravím nové maminy a přidávám se k tamince, pojdte do Stejný měsíc porodu, tam jsou na tom holčiny stejně jako vy a můžeme se dělit o starosti a radosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
22.11.07 16:22

tamina: ahoj, to je dobrý nápad, asi se přidáme tam.
Marry: jak jsi na tom tentpo týden? ja jdu příští na první prohlídku, tak se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
22.11.07 16:24

holky, kde je ta diskuse podle mesice porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.11.07 17:11

rebeka tak to ti závidím já jdu až za 3 týdny :twisted: přemýšlím že se tam nacpu když jdeš už příštý týden a vidět něco bude???? Ale na krev jdu zase zítra :)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
22.11.07 17:13

vlastně men napadlo tys to měla dostat kolem už tak 5.11 co? tak to si vlastně o týden napřed než já :( ale o týden dřív bych se tam přece jen mohla nacpat :) když ty už tam jdeš příštý týden a já za 3 týdny tak bych tam teoreticky za 2 týdny mohla jít :)

• Citovat
  • Upravit
6
22.11.07 17:39

Jsem nová

Zdravím všechny nové těhulky, ráda se k vám přidám.
Jsem tu relativně nová a nemám s diskusemi a podobnými možnostmi téměř žádné zkušenosti.
Myslím že je dobré mít možnost podělit se o radosti i strasti těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
27.11.07 20:28

Marry : Cau, tak co? Na kdy ses objednana? Ja byla dnes! Bozi, sel tam videt vacek a tlukot srdce. Vse je v poradku a jsem objednana az na leden. Co u tebe? Nejake zmeny? Me dnes bylo poprve cely den nevolno, ale zvraceni zadne nastesti, ale nechut k jidlu mam ted velkou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
27.11.07 20:28

micka : ahoj micko, vitej u nas. V jakem stadiu jses ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí