Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, založila jsem tohle téma pro nové těhule, jako jsem já, abychom si zde mohli vyměňovat rady, kecat a společně se radovat z těhotenství
Kdo se přidá?
Rebekko, nevím, kdy máš termín porodu, ale příjde mi příhodnější diskutovat po jednotlivých měsících než takto všeobecně. On název diskuze nové těhulky bude za půl roku hodně zavádějící, protože pokud se bude chtít někdo přidat, tak pro něj už budete v podstatě staré těhulky
. No uvidíme, jak se chytí.. S.
Sati: To vůbec nevadí, protože pak ty nové těhulky budou chtít třeby rady a zkušenosti od těch starých těhulek! No uvidíme…
rebekka super nový forum snažilek ![]()
Tak co dnes jak se cítíš ? Mně nějak pobolívá v břišku bude to mor ale už to jde … Jinak Janulle má asi podobný termín jako já protože to měla asi dostat ve stejnej den jako já a nic
No kažodpadně si první na řadě a snad nám řekneš první zkušenosti
I když to abys mi je poslala SMS ![]()
Marry : jj, snad se casem prida vic holek. Me je dneska fajn.
Ja mam termin sice den do predu, ale pochybuju, ze to tak vyjde, nasim znamym se napriklad narodila dcerka o 3 tydny drive!
tak to ti závidím rebeka se teda máš ráno jsem se málem pozvracela manžel byl uplně udivenej co se děje a od odpoledne mně pobolává podbříšek
ale jako jde to ale je to takový nepříjemný moc to neoblí ale pořád to jakoby cítím no tak to možná začíná ![]()
Tak a a konečně je pátek!!!!!!!!
to zas byl hektický týden
BRrr zas do té zimy už aby bylo trochu tepleji.
Musím valit at stihám cestu do práce a zas sebou někde netřísknu ![]()
Marry : Takze u tebe se uz vyskytly ranni nevolnosti? U me zatim jeste ne, ale dnes v noci, kdyz jsem se otacela z boku na druhy, tak me pri tom bolelo bricho. Dnes me boli hlava jak strep, ale jinak dobry.
nazdarek, chodim sem kazdy den, ale tak nejak jsem zatim nenasla, kam se poradne zapojit…tak treba sem…
me poboliva stale brisko a dnesni den je hroznej…je mi spatne pri kazdem pomysleni na jidlo, doufam, ze mi tim nezacinaji nevolnosti ![]()
rebeka ahoj
mám těhotenství už potvrzeno z gynekologické prohlídky … a je vše OK
Jinak mně dnes popíchává sem tam v podbříšku příjde a odejde a jinak to jde nevolnosti dnes už nebyly naštěstí jen jeden den ![]()
tak snad bude vše v pořádku.
Makaka : Ahooj, tak vitej mezi nama, snad se tady ta diskuse rozjede. Ty jsi v 6. tydnu a ja a marky sme ve 3. tydnu.
Rebeka píchá tě taky tak v bříšku sem tam prostě tě tam jak kdyby tě někdo říznul apak to přejde? A to se opakuje sem tam v nějakých nepřesných intervalech? A nebo třeba když se pohnu
ach jo já se bojím ![]()
Ahojky zdravím všechny maminky čekatelky i já jsme opět mezi nimi jsem v 20týdnu. Naštěstí jsme bolesti a nevolnosti neměla, ovšem migreny strašné.
Ahojky zdravím všechny maminky čekatelky i já jsme opět mezi nimi jsem v 20týdnu. Naštěstí jsme bolesti a nevolnosti neměla, ovšem migreny strašné. ![]()