Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je pravda, že mě v dřevostavbách taky nějak dráždí vzduch,
Přítel měl dlouhou dobu nonstopní rýmu, celoroční. Pak jsme chvíli bydleli v Praze v polosuterénu (obávák a ložnice pod terenem, zbytek klasika přízemí - dům ve svahu) a tam byla vyšší vlhkost a uplně ho všechny projevy alergie opustily. Zajímavé, že i po přestěhování do domku se to pak už nevrátilo ![]()
Je to tedy dost smula, když se s radostí přestěhujete a pak jsou takové problémy :/
@Klarousek89 píše:
Děkuji za reakce. Malá kašle ať je ve svém pokojíčku nebo v ložnici. Většinou to bývalo přes noc poslední dobou i přes den. Uvidíme příští týden na alergologii. Spíš mě zajímalo zda to někdo měl a přešlo ho to samo.. Jak jde na alergloogii člověk jednou, vždy mu něco najdou
Když najdou tak je to jen dobře… syn do 5 let neustále kasle, přikládali jsme to školce a promorovani imunity, protože nastupoval pozdě. Pak jsem si všimla, ze měl po návštěvě kamarádky, která má kocku červené oči a doktor nás hnal hned na alergologii. Alergie jak blazen na roztoce a predastmaticky stav. Vše se zatím zvládlo jen lekama na alergii, ale kdybych si nevšimla te kocky, tak jsme se krasne mohli dopracovat k astmatu. Neměl žádné typické projevy alergika, jen to vždy vypadalo jako obyčejná viróza s pokaslavanim, smrkanim a teplotou. Alergii vůbec nic nenasvedcovalo. ![]()