Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nenašly by se tady maminka k seznámení ?Jsem na MD a mám dvě holčičky Valerii 2.roky a Emmu 4.měsíce.....Bydlíme kousek od Nového Boru a rádi bychom někoho,kdo je sportovně založený a podniká s dětmi všechno možné......
Ahoj, já jsem z Jablonného
V Boru mám babičku a taky jsem na MD se skoro půl ročním synem Adámkem
![]()
Ahoj, v Boru jsem vyrostla (bydlela jsem tam 10let) a moc ráda bych se tam vrátila (už se na tom aspoň trošku pracuje). Mám tam pořád ještě tátu a ségru, tak tam občas jezdíme. Je to tam moc krásné.
Ahojky, muj manzel ma rodinny domek u Cvikova, takze z Boru asi 20 km, mame se tam v dohledne dobe stehovat. Mame 4 mesicni holcicku Justynku. V okoli neznam vubec nikoho, tak je moc fajn, ze se zatim alespon pres net mohu seznamit s vami.
Ja jsem z Prahy, tak jsem zvedava, jak si budu na novem miste zvykat. Docela se toho stehovani bojim.
Ahoj Jeni,
stěhování se zládne
A Cvikov je na půl cestě mezi Borem a Jablonným
A je tady krásně (tedy v Jablonným a okolí…), my jsme s manželem přemýšleli, kde se zabydlíme…jestli někde blíž k Liberci nebo v mém rodném městě, nakonec vyhrálo rodné město a stavíme si tady baráček ![]()
A za jaké části Prahy jseš teďka?
Přesně,já si taky myslím,že se stěhování zvládne.My jsme se taky přistěhovali z Prahy a už bychom odsud nešli.Je to tady skvělí na kola a procházky,prostě jsme nadšený,zima je tu taky pořádná,no co dodat......
Ahoj holky,
Ryntyntyno, my jsme z Prahy 8, konkretne z Bohnic. Mne se prave v Praze hodne libi, tak jsem zvedava, jak to budu zvladat venku. Kdyz jsme tam treba na vikend, tak se v nedeli vzdycky uz hrozne tesim domu, zase je ale pravda, ze az bude baracek zrekonstruovany, tak to bude take jinaci. Ted je tam nova kuchyn a obyvak, ktery jsme udelali ze 2 pokoju. Horni patro je jeste v puvodnim stavu, takze nic moc, ale my na tom zapracujeme a snad to bude nakonec moc fajn bydleni.
Dobré ránko,
Mioo, a kde přesně u Boru bydlíte? Zima je tady fajnová
To asi jezdíte lyžovat na Polesí? My to máme zadem blíž na Ještěd, ale ještě radši jezdíme s manželem do Krkonoš
Loňskou zimu jsem to musela oželet, ale letos se snad na dopoledne najde hlídání ![]()
jeni, v Bohnicích bydlí teta
Určitě se ti bude v baráčku líbit až bude zrekonstruovaný
Já bych zase nechtěla jít bydlet do paneláku a v Liberci by parcela stála jako celý dům
Takže maloměsto je takový kompromis
Tedy pro nás… a taky si určitě zvykneš ![]()
Ahoj já jsem z Nového Boru, mám dvě holčičky 6 let a 5 měsíců. Pocházím ze Cvikova, mám tam rodiče. ![]()
Ahoj holky, tak jak se vsechny takhle pred Vanocema mate?
Mate uz vsechny darecky pro mimca i vetsi deti?
U nas je vse celkem pri starem, mala se naucila lezt, tak za ni ted porad musim behet, aby se ji nikde nic nestalo, je to nase beruska. Holky, chtela jsem se zeptat, jak mate tady u vas RESENY INTERNET, resp. jak jste pripojene???? Ma nektera z vas i pevnou linku?U nas se to stohovani nejak tak blizi a jelikoz pracuji z domova, tak bych potrebovala i v novem „domove“ mit net a pevnou linku.. Koukala jsem na nabidku internetu, ale teda nic moc. Snad jedine pevna linka od O2, ale oni maji dost vysoke poplatky. Tak mi kdyztak dejte vedet, jak to mate vyresene vy. Diky moc.
Ahoj Jeni, tak co už jste se přestěhovali? Pevnou linku nemáme, bydlíme v paneláku a když jsme se stěhovali, tak už to bylo natažený. Jinak dárky nějaké mám, ale né všechny.
Ahoj holky ![]()
Jojinko: My máme pevnou a internet máme od O2, ale né přes pevnou..po pravdě nevím, jak to přesně doma máme
Jinak dárky mám už všechny, se divím, že jsem to tak pěkně stihla
Při tom mým malým ďáblíkovi
My letos neslavíme Vánoce doma, tak to musím mít pohromadě dřív … a jak vypadá s vaším stěhováním? ![]()