Přerov a okoli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
9.9.08 11:25

Přerov a okoli

Ahojky…

tak jsem nakoukla zpětně a Přerov jsem neobjevila ( snad jsem nepřehlédla 8O )

K Přerovu mám blízký vztah, chodila jsem tam do školy i do práce než jsem se vdala a přestěhovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.9.08 13:25

Ahoj Cindy01- já jsem z Přerova. Tedy my jsme se sem zase přestěhovali- v červenci 2004. Taky jsem ho hledala a dokonce i někde tady založila, ale to jsem tu byla poprvé, takže jsem ho založila asi špatně a už ho taky nemůžu najít.

Ahoj Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.9.08 15:39

Ahojky,

tak ja sa hlásim za okolí, sme z Hranic ( 30 km).
Počíta sa to ?:))
Na svoju obhajobu pridám, že náš syn Felix sa narodil v Přerove.
 Niké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
9.9.08 16:53

Nike …jasně, Hranice se počítají také :wink:

Holky, jak máte velké děti?

Zrovna v Přerově jsme o víkendu přestupovali, jeli jsme k babičce a na pout…dcerka se tam alespon vyřádila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
9.9.08 19:59

Ahojka já jsem z Přerova ale teď už bydlíme v Praze nějakou dobu.
V Přerově jsme ale byli teď a jezdíme docela často protože tam máme oba s manželem rodiny a ještě i nějaké dobré přátele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.9.08 23:17

Ahoj,
máme Felixa, má málo cez 2 roky, ja som zo Slovenska, z Košíc, ale v Hranicích ( u Hranic ) žijem nejakých 5 rokov.
Iné detičky nemáme, ale zato máme farmu so zvieratkami.
Ja som na materskej, živí nás manžel - klasika :)) Ďalšie mimi zatiaľ neplánujeme, skor sa vrátim do práce vylepšiť rodinný rozpočet.
A čo vy ?
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
10.9.08 08:01

Dobré ránko…

tak já mám děti dvě :wink: , synek - Vota bude mít 8 měsíců a dcerka -Natálka má 3,5 let.

Nike… ta vy máte farmu? To je náročné pokud máte hodně zvířátek…Máte jen drobné zvířectvo nebo i třeba krávy, prasata a tak…
Kdysi jsem si jedním klukem od Hranic psala, také se mi zminoval o nějaké farmě či co…to by byla psina, kdyby šlo o toho samého :lol: , vesnici ale nevím..

Také další mimi neplánujeme, to by byla rodina dost v šoku, kdybychom čekali další..už když jsem řekla manželovým rodičům, že čekáme druhé, tak byla manželova máma dost v rozpacích :lol:
No, vzpomínám na to s úsměvem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.9.08 18:04

Ahoj Cindy,

farma je malá, ale početne ob:,–(ená. Koníky, nejaké kozy, ovečky, 2 psy, 3 mačky, 4 sliepky. Kravy, prasiatka nevedieme.
Stará sa o to manžel, my len tak zľahka pomáhame.

Je pravda, že by malý potreboval stálu detskú spoločnosť, ale zatiaľ musíme počkať a dúfať, že to potom klapne. Už mám 34, tak odkladať to je vcelku risk.Uvidíme …
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.9.08 18:25

Ahojky…

tak já to měla akorát načasované :)
při dcerce jsem si řekla, že by bylo fajn pořídit sourozence tak o necelé 3 roky, aby mi to hezky navazovalo na mateřskou…a vyšlo to hned napoprvé :wink:

copak tak podnikáte?

My měli u nás včera takový dětský den na náměstí. Byly tam soutěže a Nat se zůčastnila, každý dostal nějaký dáreček…omalovánky, pexeso a tak…
Ale byla dost zima.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.08 01:41

Ahoj Cindy,

čo podnikáme ? No - v dedine mám jednu kámošku, ktorá má rovnako starého klučíka ako my. Tak sa občas vídame s nimi. Inak začínam mať pocit, že Felix naliehavo potrebuje spoločnosť. Chodili k nám v lete rozne tábory a skupinky detí na koníky a malý zakaždým letel za deckami a nešiel od nich odtrhnúť.
Skrátka - školka to istí, ale až od září 09. Máme kamarátov rovnako starých v Hranicích, ale maminy sa rozrodili, každá má druhé mimi, tak sme ostali trošku sami :((
My tak nejak vačšinou bloumáme okolo dediny, na huby, na ostružiny, sem - tam nákup do Hranic. Nic moc a po pravde - už mi to lezie na nervy.
Predtým som pracovala, tak tie 2.5 roka už cítim.
A kosa je u nás nehorázna a furt prší…
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.9.08 09:28

Ahojky…

Nike…jak jsi psala, že synek za dětmi letí, tak mi to připomnělo, jak byla Nat menší, tak velice ráda proháněla kluky a chtěla po nich pusu :lol: , teda nevím, kde ta holka na to chodí.
Ale když ti klucí před ní utíkali a ona za nimi - to byla legrace :lol: , nebo se chtěla s nimi vodit za ručičku :lol:

A s tou prácí…abych řekla mám trochu obavy, myslím s tím hledáním. Na původní pracoviště se vrátit nemůžu kvůli dojíždění - pracovala jsem v Přerově…a tady v KM- no bude to zajímavé. Manžel by mně nejradši viděl někde v kanclu..

Tak už jsme včera začali topit…ani jsem včera nebyla s dětmi venku a dnes to bude podobné…kdyby aspon nepršelo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.08 16:40

Ahoj Cindy,

my topíme už poriadne dlho, lebo u nás na kopci je stále zima. My sme včera s malým zvládli mini prechádzku po daždi, ale dnes rozhodne nie.
Manžel odišiel na 3 dni pracovne preč a my sme sami. Ale smutno nám nebude, lebo máme práve na farme na výpomoc 2 moc príjemné dievčiny, tak bude večer babská jazda. Akurát malý Felix bude za chlapov :))
Do práce by som rada, dokonca som sa už obrátila na šéfa, niečo je rozjednané, tak uvidíme. Ale najskor až na jar 2009. Dovtedy budeme spolu s malým.
A čo je KM ? Nejak neviem nič vymyslieť …
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.9.08 16:56

Nike…

KM je Kroměříž, byla jsi tu někdy?
Je tady hezky…na zvířátka se chodíme dívat do podzámecké zahrady - pávi, daňci, kozy, kachny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.9.08 00:20

Ahoj Cindy,
nie, Kroměříž vobec nepoznám. Ani som tam nikdy nebola.
Ja som vlastne v Hranicích krátko, asi 4 roky. A okolie je mi stále neznáme. Chodíme sem - tam do Uherského Hradiště k manželovej rodine, ale to je asi všetko. A pritom ten juh mi príde o veľa poetickejší ako tento sever…

Inak - práve sme skončili babský dýchánek, no bolo to fajn. Akurát si pripadám hrooozne stará. Dievčatá na brigáde u nás majú 23 a 21, no a ja 34 !!!
Tak uvažujem, ako by som videla v ich veku 34 ročnú babu :??
To som dopadla :lol:

Inak : vždycky sa teším na správičku od Teba. Je to fajn :D
 Niké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.9.08 10:16

Ahojky…

Tak to se musíš do KM někdy přijet podívat :wink:
Na rozsvícení stromu - to tady bývá na náměstí i Mikuláš s čerty a pak tady v ten den jezdívá Nesvatba - takže takový program pro děti…no děcka jsou z něj unešené :lol:
Nat nám ale loni při tom Nesvatbovi usnula a tak jsme pelášili domů, byla hrozná zima 8O
Bývá to kolem 15. hod…jinak si žádnou větší akci nevybavuji…

Dnes jsme si teda dost pospali - vstávali jsme až po 9. hod!

Tak mám dnes v plánu jít s malým do poradny a také jsem se chtěla jít poptat do školky, jestli se tam neuvolnilo nějaké místečko pro Nat. Minule nám tam řekli, že se to stává, tak se máme pak jít zeptat…
Také bych se měla jít podívat na plavečák, co se týká zjištění těch kurzů - to zase pro synka, je škoda, že tam nemůžu s sebou brát i dceru, bude ji to mrzet, ale dvě děti tam nejde zvládnout :(
To už časově ale nestihneme.

Tak jsem zvědavá, jak dnes pořídím a kam vlastně dojdu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová