Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak dobre to dopadne vždycky když budeme oba/ obě zdraví ale jasné ze si přeju tu holčičku:)
Jestli bude mít stejnou kvalitu, jako Brio, tak jsi vybrala nejlepší kočár, podle mě. Klidně bych si pořídila další děti, jen abych mohla kočár dál používat:)
@Rowena vypada uplne stejne
jen ma na boku jiny napis
tak snad i ta kvalita bude dobra..
Mně je takhle i sympatičtější, protože autosedačku mám roemer, takže takhle by mi to i pasovalo. Tak pak napiš, jak ti vyhovuje:)
Abych teda přiznala barvu, já děti v drtivé většině nosím, ale, když kočár, tak tento(a to už jsem jezdila snad s kde čím)
Chtěla bych se zeptat, jak se kočárek osvědčil při ježdění? Zatím mám dost času, takže po kočárkách pokukuji, ale tenhle se mi celkem líbí a manžel je z něj unešený:-)
@Dana.praha píše:
Chtěla bych se zeptat, jak se kočárek osvědčil při ježdění? Zatím mám dost času, takže po kočárkách pokukuji, ale tenhle se mi celkem líbí a manžel je z něj unešený:-)
Měli jsme ještě tenkrát Brio (totožný) a je to jeden z nejlepších kočárků. Podle mě je jízdně mnohem lepší i než Bugaboo.
@Dana.praha Podívej se na recenze a diskuze k Brio Go. Britax tento kočárek totiž od Bria koupil, takže se jedná o jeden a tentýž výrobek.
Já osobně jsem ho neměla, ale měly ho asi tři maminky, které znám a všechny si ho hrozně chválí a jedna v něm vozí už třetí dítko.
Dobrý den dámy, taky by mě zajímalo jaký je a bude…rozmýšlím jestli brio go. Teď když vidím tenhle totožný?!jak na tom bude ještě jízdně atd. mě zajímá nejvíc. U mě nikdo z okolí ještě děti nemá, tak nevím absolutně koho se optat…Napište až bude ozkoušený prosím. Termín mám v květnu, ale musím už pomalu počumovat…a z recenzí a neustálého porovnávání už bláznim…
Britax koupil Brio Go, takže se jedná o Brio Go, jenom tam má jiný nápis.
Alviola, takže je to pořád brio go, s jízdními vlastnostmi jako brio? Jaký rozdíl tam tedy krom jména je?
Alviola, tak to jo…to mám už z tý kočárkománie asi bordel v hlavě…Díky za odpověď. Nakonec jsem vybrala brio go-levnější
tak snad bude tak skvělej jak jsem četla…A ještě jeden dotaz-ty kolečka (do terénu-přední)tedy jdou na brio 2013 a 2014?vlastně i na britax go? A děkuji za odpovědi ![]()
@nihasa píše:
Alviola, tak to jo…to mám už z tý kočárkománie asi bordel v hlavě…Díky za odpověď. Nakonec jsem vybrala brio go-levnějšítak snad bude tak skvělej jak jsem četla…A ještě jeden dotaz-ty kolečka (do terénu-přední)tedy jdou na brio 2013 a 2014?vlastně i na britax go? A děkuji za odpovědi
Ještě se dá koupit švédský Brio go, je o něco levnější než nový německý Britax go, Britax koupil Brio, jak tu už bylo napsáno a nasadil si cenu. Já používám Brio go od léta 2012, přední kolečka do terénu jsme si nedokupovali, i ta malá kolečka zvládají téměř jakýkoliv terén včetně zasněžené sjezdovky
Jen mi vadí, že se do koleček zapíchávají kamínky, kterými se u nás ve městě sypou chodníky, ale ty se zapíchávají i do bot. Kolečka se nedají propíchnout, což je výhoda. Kamarádka používá Brio go nepřetržitě od léta 2010 a je stále jako nový. Výborný kočárek ![]()
Brio go je bezkonkurencny! Priznam sa ze som sa po roku a pol jazdenia, zacala „nudit“ a pozerat po niecom „lahcom“. Dokonca som kupila ultralight sportak BabyJogger city lite a som z neho nadsena, dokial som ich neporovnala vedla seba. Uznavam, ze je to ako porovnavat krasokorculiara s hokejistom.
Podobne dopadli vsetky prechadzky po „malvikoch, funbaby, sambaby…“ Chytit si ultalight kocik je na prvy pohlad skvele, ak to nie je nejaky neodpruzeny smejd, moje nadsenie si udrzali len - Valco (ale niektore maju uz v obchode povolene kolieska) a kvalitnejsi BabyJogger - ale ked si nasadite dieta, tasku a pustite sa do rychlejsieho kroku a pride obrubnik alebo ina vysoka prekazka, narazite. Brio go vdaka mnohym suhram kontrukcie ma neuveritelne dobre vymyslene tazisko, a preo ani vacsia prekazka nie je neprijemna - a pri mnesich ide samo. Vdaka vysej vaha, uznavam, ze v tom bude aj zotrvacnost. Proste clovek sa nijak nenamaha, o kociku skoro nevie. Pri light kocikoch zotrvacnost nepomaha, a ich male rozmery nedovoluju roztiahnut tazisko.
Zial, novy Britax go ma nepotesil. Je o nieco tazsi - mylsim, ze to bude tou Britax textiliou / brio preslo aj Oeko testami na hracky, nie tymi miernejsimi na kociky, zaroven Brio textil je nepremokavy/ proste neviem co tym Britax chcel ukazat, je hutna. Strieska akoby bola o nieco uzsia, a klby na polohovanie striesky idu ztuha - je ich pocut - u Bria nie. Nastastie konstrukcia, odpruzenie, sposob skladania, kolieska nezmenili. PS: vdaka Briu sa nebojim koliesok z peny EVA. Vydrzia vsetko.
Momentalne neviem co zo svojim Brio go v zaruke - nechat si pre druhatko, ktore tak skoro neplanujem? Dufat, ze kym pride, vychyta Britax vahu kocika smerom dolu?
Pravda je taka, ze Brio uz predavam, ale po dnesnej skuske oboch skvelych kocikov v terene, som zistila: Ultralight je super po schodoch a do tramvaje, ale inak ho musim stale drzat-riadit. Brio jazdi samo. Len tie schody s 11kg dietatom a nakupom su uz trochu moc. Secteno a podtrzeno, asi mam ten ultralight naviac.