Nový piercing v těhu?

221
11.3.13 22:27

nový piercing v těhu?

Ahojky mam dotaz jakej nazor mate na piercing v tehotenstvi do ucha? myslite že to muže nějak škodit plodu? děkuji za nazory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
11.3.13 22:30

Řekla bych, že ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
11.3.13 22:34

V uchu si myslím, že by škodit neměl, kdyby to byl pupík tak neřeknu. A kdyby vadil piercing v uchu, tak pak snad vadí i nechtěné říznutí se nožem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
11.3.13 22:41

Tak já mám na píchání do ucha vcelku vyhraněný názor - z hlediska čínské medicíny je v uchu spousta akupresurních bodů, co ti můžou ovlivnit různé pochody v těle (činnosti orgánů apod.), takže já bych si tam nic nepíchala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.3.13 22:44

@Black_Orchids asi na tom něco bude, já tomuhle vůbec nerozumím ale nijak to neshazuju… jen mi nedá. Jak jsi napsala tenhle názor, tak máš k tomu super ikonku :lol: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
11.3.13 22:50
@janinkaz píše:
@Black_Orchids asi na tom něco bude, já tomuhle vůbec nerozumím ale nijak to neshazuju… jen mi nedá. Jak jsi napsala tenhle názor, tak máš k tomu super ikonku :lol: :lol: :lol: :potlesk:

no protože se obecně nedá říct, že když mám jako ikonu jednu vcelku známou postavu z nějakýho švédskýho filmu, tak že jsem automaticky pro piercing uší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.3.13 22:51

@Black_Orchids vždyť jo, mě to přišlo jen vtipný, že se to sem hodí. Třeba zakladatelku inspiruješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.3.13 22:52
@Black_Orchids píše:
no protože se obecně nedá říct, že když mám jako ikonu jednu vcelku známou postavu z nějakýho švédskýho filmu, tak že jsem automaticky pro piercing uší :pankac:

ne emimi čekej vše :mrgreen: :mrgreen:

jinak k dotazu - ale raději ne, protože bych byla jízlivá :hug:

• Citovat
  • Upravit
1289
11.3.13 22:53

Myslim, ze je uplne jedno kam si v tehotenstvi das piercing, jen je dobry to dobre osetrit, aby nevznikl zanet..zanet v tele matky totiz vliv na plod mit muze..ale piercing sam o sobe tezko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.13 22:54

V těhu všechno víc krvácí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.3.13 23:01

Nemůže ta nádhera co si chceš dát počkat až po porodu? Je nutné se tak zkrášlovt během těhotenství? :think: :nevim:
Pokud můžu napsat pravdu nešla bych do toho vůbec ani ne těhotná a těhotná už vůbec né, nemám ráda takové ozdoby :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
11.3.13 23:20

Přijde mi, holky, s prominutiiiim, ze z toho delate moc velkou vedu..sice v tehu vsechno vic krvaci, ale je to prece nausnice do ucha ne??ne zadna priserna ozdoba, kvuli ktery by se cela musela propichat..mne v tehotenstvi sili bez umrtveni ruku, kdyz jsem se rizla u krajeni melounu, a jako vubec proti nicemu to nebylo..takze nevim, proc by malinky pichnuti ucha melo vadit, jeste ke vsemu kdyz se to dela nastrelenim tak snad krev ani nepotece :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.3.13 23:50

Počkala bych aspoň po porodu, kdyby nedejbože vznikly nějaké komplikace (zánět nebo tak) nebylo by to dobr řešit v jiném stavu :think:

• Citovat
  • Upravit
6956
12.3.13 06:20

@Black_Orchids jak nejakyho svedskyho filmu?! :mrgreen: muzi kteri nenavidi zeny a ma nejoblibenejsi herecka, ted uz hraje i v americkych srajdach!

Jinak akladatelk, do ucha bych nic nepichala, alespon zatim. Vydrz nez porodis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.3.13 07:04

Piercing plodu neublizi, ale je potreba davat pozor na infekci, navic v tehotenstvi je telo vic prokrvene a je mozne ze propichnuti bude vic krvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí