Nový piercing v těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
12.3.13 07:21

@Janichka Ale ja samozrejme vim, z jakyho je to filmu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
12.3.13 08:22

Určitě to nevadí, já si byla v těhotenství nechat píchnout bradu a řekli mi to i v salonu. Ničeho se neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
12.3.13 08:28

Stejně pak ty náušnice časem sundá, protože jí je mimino bude z těch uší rvát :lol:
Ale klidně bych to píchla. Je rozdíl v 6tt píchat ucho nebo třeba v 36tt píchat intim, ale to by snad nikoho normálního nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
12.3.13 09:03

Vadit by to nemělo, ale stejně ho pak budeš sundavat. Já nemohla nosit náušnice dost dlouho, jelikož malá mě za ně pořád brala a teď mám s toho jizvu na uchu :mrgreen: :mrgreen:
Jde spíš o to, aby se ti při píchání neudělalo špatně a nešel dolu tlak..Mě když píchali bradu v salónu tak se mi trochu špatně udělalo a pěkně jsem zbělala, ale bylo to až po porodu.
Já už všechny piercingy vyndala i z jazyka, chudáci moje zoubky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
12.3.13 09:09
@terezka24 píše:
Vadit by to nemělo, ale stejně ho pak budeš sundavat. Já nemohla nosit náušnice dost dlouho, jelikož malá mě za ně pořád brala a teď mám s toho jizvu na uchu :mrgreen: :mrgreen:
Jde spíš o to, aby se ti při píchání neudělalo špatně a nešel dolu tlak..Mě když píchali bradu v salónu tak se mi trochu špatně udělalo a pěkně jsem zbělala, ale bylo to až po porodu.
Já už všechny piercingy vyndala i z jazyka, chudáci moje zoubky :mrgreen: :mrgreen:

Já mám i v jazyku a umělý zubům nevadí. :lol: Jinak špatně mi nebylo, dokonce ani nic nebolelo, ani u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.3.13 09:12

Myslím, že největší riziko je kvůli infekci, žloutence… Ale pokud půjdeš do nějakého normálního studia a nebudeš si to píchat někde v nesterilnich podmínkách, tak v pohodě. Akorát počítat s větší bolestivostí, krvácením.
Já jsem byla při kojení na tetování, což by se prý taky nemělo a vše ok.

Jinak jestli jdeš na helix, tak držím palce, já jsem první 3dny myslela, že mi to ucho upadne, bolelo to jako… no fakt dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
12.3.13 09:15

@claire91
Mě to také nebolelo, ale u té brady se mi udělalo vážně špatně. Nejvíc jsem se bála jazyka a ten byl úplně v pohodě. Jenže jsem si po 6 letech oddělala sklovinu a teď mi buduo nasazovat korunky, takže jsem ho raději vyndala, i když mi to bylo dost líto. Ale stejně mi byl k ničemu, měla jsem ho tam spíše kvůli příteli když jsem mu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale zvyknul si na to i bez piercingu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
12.3.13 09:21
@terezka24 píše:
@claire91
Mě to také nebolelo, ale u té brady se mi udělalo vážně špatně. Nejvíc jsem se bála jazyka a ten byl úplně v pohodě. Jenže jsem si po 6 letech oddělala sklovinu a teď mi buduo nasazovat korunky, takže jsem ho raději vyndala, i když mi to bylo dost líto. Ale stejně mi byl k ničemu, měla jsem ho tam spíše kvůli příteli když jsem mu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale zvyknul si na to i bez piercingu :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to znám. Taky jsem se jazyka bála, ale dobrý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.3.13 11:41

Já bych se toho nebála..kam si to chceš nechat píchnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.3.13 13:47

@wercis pokud půjdeš do salonu nebo studia, tak Ti to neudělají a jediný důvod je šance na přenos nějakých breberek, nejčastěji žloutenky. Většinou to mají i v pravidlech. Jinak to ale mimču neublíží, to rozhodně nee… počkej po těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 14:07

V uchu to ničemu vadit nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.4.13 14:15

Chtela sem do boltce…ale uvidim mam nejaky z toho strach :( :nevim:

• načítám...