Nový potah

ske
2
3.11.14 00:10

nový potah

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda nevíte jestli, se dá objednat nový potah
na autosedačku Concord Lift Evo PT?

Předem děkuji Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
3.11.14 06:48
  • Citovat
  • Upravit
7159
3.11.14 09:13

@MarkétkaBeruška ale to je letní potah, ne náhradní
@ske bohužel Concord náhradní potahy nedodává- nevyrábí, tvrdí, že pokud už někdo tak zničil potah, že ho musí měnit, tak ta sedačka je na výměnu celá, protože je už stará, poškozená a že by stejně již nebyla bezpečná- je to podobné i u jiných výrobců, ono většina z nich doporučuje životnost sedačky 5 let, poté ji vyřadit z provozu a raději koupit novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.11.14 18:12
@steeve píše:
@MarkétkaBeruška ale to je letní potah, ne náhradní
@ske bohužel Concord náhradní potahy nedodává- nevyrábí, tvrdí, že pokud už někdo tak zničil potah, že ho musí měnit, tak ta sedačka je na výměnu celá, protože je už stará, poškozená a že by stejně již nebyla bezpečná- je to podobné i u jiných výrobců, ono většina z nich doporučuje životnost sedačky 5 let, poté ji vyřadit z provozu a raději koupit novou

já vím…četla jsem že je letní, ale třeba i ten by zakladatelku mohl zaujmout…když už jsem to našla hodila jsem odkaz…za to nic nedám…a třeba naopak pomůžu ;)

• Citovat
  • Upravit
ske
2
13.4.15 16:17

Dobrý den, moc děkuji za nápady. Bohužel nám autosedacku na Štědrý den, nějaký dobrák ukradl. Takže již nepotřebujeme, koupila jsem novou.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario