Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte jestli, se dá objednat nový potah
na autosedačku Concord Lift Evo PT?
Předem děkuji Šárka
@MarkétkaBeruška ale to je letní potah, ne náhradní
@ske bohužel Concord náhradní potahy nedodává- nevyrábí, tvrdí, že pokud už někdo tak zničil potah, že ho musí měnit, tak ta sedačka je na výměnu celá, protože je už stará, poškozená a že by stejně již nebyla bezpečná- je to podobné i u jiných výrobců, ono většina z nich doporučuje životnost sedačky 5 let, poté ji vyřadit z provozu a raději koupit novou
@steeve píše:
@MarkétkaBeruška ale to je letní potah, ne náhradní
@ske bohužel Concord náhradní potahy nedodává- nevyrábí, tvrdí, že pokud už někdo tak zničil potah, že ho musí měnit, tak ta sedačka je na výměnu celá, protože je už stará, poškozená a že by stejně již nebyla bezpečná- je to podobné i u jiných výrobců, ono většina z nich doporučuje životnost sedačky 5 let, poté ji vyřadit z provozu a raději koupit novou
já vím…četla jsem že je letní, ale třeba i ten by zakladatelku mohl zaujmout…když už jsem to našla hodila jsem odkaz…za to nic nedám…a třeba naopak pomůžu ![]()
Dobrý den, moc děkuji za nápady. Bohužel nám autosedacku na Štědrý den, nějaký dobrák ukradl. Takže již nepotřebujeme, koupila jsem novou.
Děkuji