Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky,
mému synovi už je 7 měsíců do teď jsme měli kočárek Roan Marita velký hluboká korbička a pořádně houpacííí byla jsem velmi spokojená.. jen sporťák mi přijde dosti těžký na ovládání a tak Vás prosím o radu který spor´ˇták by jste mi doporučili… Lehký dobře ovladatelný a hlavně prostorný pro dítě ![]()
Před pár týdny jsem kupovala Mutsy Transporter, splňuje všechny požadavky.
Jané slalom, stále ho vychvaluji, nejlepší kočár co jsem kdy měla
Mám taky Roana Maritu a z toho sporťáku sem nadšená nebyla
Proto jsem koupila Jané Slalom Pro, ale ani ten mi nesedl. Není vůbec odpružený, takže ten přechod z klasického houpavého byl krutý. Janéčko jsem prodala a koupila Baby Jogger Summit XC a ten je teda vůz s velkým V
Luxusní odpružení, velká boudička, hodně prostorný, lehoučký a jezdí se s ním jako po másle
Sedák se dokonce pohupuje, protože není pevně ukotven na konstrukci, takže dítko se může i houpat. A má úžasně vyřešené skládání ![]()
Příspěvek upraven 07.05.13 v 20:04
Jsem také pro Jané Slalom: lehký, snadno ovladatelný, bezpečný, prostorný… Kupovala jsem z druhé ruky a prodala skoro za ty samé peníze. Těžko jsem se s ním loučila, byla to srdcová záležitost.
@katyhl Prostorných kočárků je, záleží jen na tom, kolik za něj chceš dát a jaký terén bude muset zvládat.
A co xlander? máte s ním zkušenosti??? a ještě se chci zeptat není lepší si pořídit kvalitnější golfáč? nebo ten raději dítěti až je větší.. (malej má 7 měsíců)
Na mě byl xlander moc těžkej a mod tvrdej. Jinak nevím, jakou máte u vás zimu, ale na pohyb po placatém městě jsou kvalitní golfky často lepší.