Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
MAMKY, poraďte mi prosím, jaký sporťák si mám koupit. Chci aby šel otáčet i proti směru a byl trošku aspoň prostorný. Mám svůj kočárek nový, ale sporťák jde jen na jednu stranu, tak chci na přechodnou dobu koupit něco co jde i naopak. Na nějakém bazárku jsem koupila casuaplay vintage2 a hrozně mě to zklamalo, je to malé, úzké…tak to prodávám dál a hledám dál. Prosím poraďte ![]()
Hele já mám takový polohybrid Bebeconfort Elea a jsem moc spokojená. ač se nezdá tak je krásně prostorný
@paola white proc polohybrid? Taky nad Eleou uvazuju, je teda dobrej? Chci ho do mesta.
@pikola no já ho koupila jako druhý ke klasickému sporťáku. oni to nejsou ani golfky ani klasický sporťak. v zimě jsem měla malinko problém se sněhem-myslím že to tebe trápit nebude
(se zaaretovanými kolečky v pohodě) a lehčí terén zvládá dobře. do města bych ho koupila klidně!
Já mám quinny buzz, tu starší verzi a ten je prostornej až až. Malá se mi tam v poho v zimě vlezla i s fusakem.
@pikola si taky říkám že pro tebe by snad mohl být problém jen písek ![]()
Ahoj, mela jsem Jane Slalom Reverse a byl super. Ackoli se zdal uzky, zdani klamalo, ma krasne dlouha zada a vyndavaci bocni operku. Taky Roan Marita je otaceci a prostorny sportak, ale nevim, zda hy se ti libil.
Taky mame Quinny Buzz a malej mi v nem obcasne jezdi do ted a to ma skoro 3 roky ![]()