NT screening a potrat

Anonymní
23.4.16 11:53

NT screening a potrat

Ahoj. Mám takový asi blbý dotaz :roll:
NT screening mi vyšel na výbornou, a mě by zajímalo jaká je v tomto případě možnost, že by se s miminkem ještě něco mohlo stát? Jaké je riziko, že se přestane vyvýjet, nebo že mu přestane bít srdíčko? :think:
Samozdřejmě miminku věřím, že bude v pohodě, ale občas mi hlavou prolítnou černé myšlenky a jen tak ze zvědavosti mě napadlo jestli jste se s něčim takovym setkaly?
Předem díky za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.4.16 11:58
@Anonymní píše:
NT screening mi vyšel na výbornou, a mě by zajímalo jaká je v tomto případě možnost, že by se s miminkem ještě něco mohlo stát? Jaké je riziko, že se přestane vyvýjet, nebo že mu přestane bít srdíčko? :think:
Samozdřejmě miminku věřím, že bude v pohodě, ale občas mi hlavou prolítnou černé myšlenky a jen tak ze zvědavosti mě napadlo jestli jste se s něčim takovym setkaly?
Předem díky za reakce :kytka:

kašli na černé myšlenky, nebo se zblázníš.. vždy je riziko, že se to podělá - i na poslední chvíli, před porodem, těsně po porodu atd.. to si nepřipouštěj. Vyšel Ti dobře screening, těš se na zdravé krásné mimčo a nenervuj se.. nám třeba vvv objevili až 34 tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.4.16 12:00

Jistotu nemáš nikdy a vždycky se může něco stát. Po prvním trimestru sice nemůže vzniknout VVV, tam už je vše „založeno“, ale že se miminku přestane dařit, to se stát bohužel může. Je zbytečné na to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.16 12:03
@hanka.br. píše:
Jistotu nemáš nikdy a vždycky se může něco stát. Po prvním trimestru sice nemůže vzniknout VVV, tam už je vše „založeno“, ale že se miminku přestane dařit, to se stát bohužel může. Je zbytečné na to myslet.

vvv se může projevit mnohem později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.4.16 12:06
@Anonymní píše:
Předem díky za reakce :kytka:

Když miminku věříš, tak to neres. Ono bohužel se může stát během těhotenství cokoli a i při porodu nebo po porodu. Riziko je vzdy, bohužel, ale je lepší na to nemyslet. Nectí si nic na netu, protože jinak se zblaznis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.4.16 12:14
@martina.se píše:
vvv se může projevit mnohem později :think:

Psala jsem, že nemůže vzniknout, nikoli, že se nemůže projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
23.4.16 12:20

Asi takhle, nikdo ti nikdy 100% neřekne, že se ti narodí zdravé miminko, které zemře až v 80 letech.. Nějaké malé riziko vždy je, jsou tu k dohledání velmi smutné příběhy.. Rada je jediná, věř miminku a nepřipouštěj si, že bys mohla nějakým malým procentem patřit mezi maminky, co prožily tragédii, nebo žijí s ne úplně zdravým ditkem. Tes se na miminko a na tohle vše se vyprdni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2331
23.4.16 14:32

Já měla screening taky v pořádku, ale měla jsem HELLP syndrom a porodila jsem předčasně a malá umřela devět dni po porodu, nikdo ti nezaručí, že vše bude v pořádku, ale musíš myslet pozitivně a doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.4.16 14:40

No, asi takhle. kdykoli se může stát cokoli. ale zase po tom prvním trimestru se hodně snižuje riziko ;) věř miminku a nezabývej se tím, užívej si těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.16 15:03

Díky za komentáře :kytka: snažim se myslet pozitivně, jen mě občas napadne něco negativního. Až začnu cítit pohyby asi mě to uklidní víc, než když ted nevim co se tam děje :roll:
Mrzí mě zkušenosti maminek i budoucích maminek co si prožily to špatné a přeju hodně sil :hug:

• Citovat
  • Upravit
22614
23.4.16 15:07
@Anonymní píše:
Díky za komentáře :kytka: snažim se myslet pozitivně, jen mě občas napadne něco negativního. Až začnu cítit pohyby asi mě to uklidní víc, než když ted nevim co se tam děje :roll:
Mrzí mě zkušenosti maminek i budoucích maminek co si prožily to špatné a přeju hodně sil :hug:

věř mi, že neuklidní :D pak budeš zase napjatě sledovat, jak dlouho nekope :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.16 15:17

@atominnka ty umíš potěšit :mrgreen: ale děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22614
23.4.16 15:30
@Anonymní píše:
@atominnka ty umíš potěšit :mrgreen: ale děkuji :kytka:

mám dvojnásobnou zkušenost :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
23.4.16 15:35

@atominnka naprosty souhlas. Napred jsem se bala NT screeningu, tesila se, az doklepeme 1.nejrizikovejsi trimestr… pak jsem zacala sledovat pohyby ( tema umi mimino taky pekne vystrasit, kdyz dlouho nic…), pak napeti z velkeho ultrazvuku, t. c. strach z porodu, taky aby na posledni chvili neselhala placenta, pupecnik, ja… proste to nema konec, takze lepsi na to vubec nemyslet!
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.16 17:40

A když už jsme u těch pohybů.. kdy jste je začaly cítit? jsem ve 14tt a mám pocit že se jich nedočkám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky