NU po ockovani

50
9.8.17 19:43

NU po ockovani

Ahoj maminky chtela jsem poprosit o radu. V patek jsme byli na ockovani MMR. Malá se mi vcera osypala. Je možné aby měla NU tak brzo po ockovani? Doktorka rikala ze to bývá za 8-10 dni. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1313
9.8.17 20:06

Tak mala mela po mmr reakci treti den mirny horecky pak uz nic. Myslim ze nekde psali ze nejde o reakci jako takovou ale o oslabeny imunitni system, ktery pak kdeco chytne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
9.8.17 20:26

@sloniiik, je to možné, podívej se na inkubační dobu těch nemoci a máš jasno…taky se ale může něco přidat, dítko je oslabené… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.8.17 20:39

Dcerka se 3× osypala vždy po třech dnech a to třetí osypání bylo v době očekávaných než. účinků. Takže to první mohlo být tak šest dní předtím. Už je to hezkou řadu let, tak si nepamatuji přesně kolikátý den to bylo. Nicméně co mám ještě vryté v paměti, tak to třetí osypání bylo, jako by měla na těle tečky udělané červenou fixou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.17 20:48

My po 3. dávce hexy teploty a dnes diabetes 1. typ. Jinak nikdy nemarodila. Šla bych doktorovi…

• Citovat
  • Upravit
35326
9.8.17 22:13
@Anonymní píše:
My po 3. dávce hexy teploty a dnes diabetes 1. typ. Jinak nikdy nemarodila. Šla bych doktorovi…

A jak ze souvisi diabetes I. typu s ockovanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.17 20:15

Docela dost. jen si musí člověk přečíst i jiné nateriály než letáčky na podporu očkování v čekárně u pediatra. já měla holku co mi po mmr skončila v horečkách na 4 dny a pak podle pediatra došlo ke „shodě náhod“ a moje dcera skončila s těžkým autismem, sebepoškozováním, epilepsií a podobnýma „náhodama“ za 3 týdny by měla 6. Šestých narozenin se nedožila loni v listopadu se během afektu zabila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.9.17 08:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.9.17 17:05
@mimi.1989 píše:
Docela dost. jen si musí člověk přečíst i jiné nateriály než letáčky na podporu očkování v čekárně u pediatra. já měla holku co mi po mmr skončila v horečkách na 4 dny a pak podle pediatra došlo ke „shodě náhod“ a moje dcera skončila s těžkým autismem, sebepoškozováním, epilepsií a podobnýma „náhodama“ za 3 týdny by měla 6. Šestých narozenin se nedožila loni v listopadu se během afektu zabila..

A to byla do ockovani uplne normalni dite? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.9.17 12:19

Byla normální zdravé donošené miminko. ano novorozeneckou žloutenku neměla. jedno očkování MMR a totální regres. ztráta očního kontaktu, ztráta schopnosti si hrát a neskutečné afekty během kterých jí šlo o život. já se jí bála i koupat protože nesnesla když měla namočenou hlavu takže umýt jí po tom co se pozvracela znamenalo být jednou nohou v base protože jak by jste policii vysvětlili že jste dítěti jen umývali hlavu a nechtěně jí zlomili vaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.9.17 11:13
@mimi.1989 píše:
Byla normální zdravé donošené miminko. ano novorozeneckou žloutenku neměla. jedno očkování MMR a totální regres. ztráta očního kontaktu, ztráta schopnosti si hrát a neskutečné afekty během kterých jí šlo o život. já se jí bála i koupat protože nesnesla když měla namočenou hlavu takže umýt jí po tom co se pozvracela znamenalo být jednou nohou v base protože jak by jste policii vysvětlili že jste dítěti jen umývali hlavu a nechtěně jí zlomili vaz?

To šílené!!! Musela jste a stále musíte trpět!!! Strašné!!! To si nedovede nikdo ani já vůbec představit, kdo nezažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek