Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky! Já jsem doma už 4 roky
Synovi jsou 4 a dcerce jsou 4 měsíce… V těhotenství jsem hodně začala plést z papíru - košíky a tak. Zabavila jsem se tím na dost dlouho a ještě jsem si tím vybavila domáctnost
Před porodem už to bylo náročný ohýbat se přes bříško, takže jsem čas trávila na eMiminu - a trávím ho tu pořád ![]()
Chodím na těhu cvičení,jezdím za kámoškama na kafíčko, surfuju na netu, nakupuju výbavičku.. čtu..
taky dost spim ![]()
cvičení ani kurz mě neláká,jsem hrozně schnilá,spíš něco na doma si najít,ale peníze budu mít až po porodu tak je to taky těžké
Zkus to pletení, třeba tě to chytne, já tomu věnovala každou volnou chvilku… Někdy jsem šla spát až ve 2 ráno, jen abych to měla dopletený ![]()
Ono to těhotenství rychle uteče
a pak se zaručeně nudit nebudeš
.
ja v tehu chodila cvicit, cetla sem, chodila s kamoskama na kafco…se psama na vylety…fakt sem si to uzivala…nudit sem se zacala az se mala narodila…jen spala a jedla ![]()
Nebo jdi do knihovny a napůjčuj si knížky. V čítárně se zadáčo daj přečíst i nejnovější časopisy/noviny, investice minimální
A třeba najdeš inspiraci v sekci hobby, domácí práce apod ![]()
Já nechápu jak se může dospělej člověk nudit. To se mi snad v životě nestalo. Myslim, že se nudí jenom jednodušší lidi. Promiň. ![]()
Ahoj,já jsem chodila cvičit,dokud to šlo,pak jsem se snažila cvičit doma,chodila jsem na procházky do lesa-sama,protože manžel pracuje do večera,hodně jsem četla.A dost jsem courala na netu,vybírala výbavičku,a četla horory z porodů ![]()
Jinak jsem dost introvert,takže kamarádky ani moc nevyhledávám.Do práce jsem nechodila od samého začátku těhotenství.
Kompl máš, tak já bych šla na www.ulozsito.cz nebo na online.cz seriály a čučela bych do zblnutí na filmy,co jsme propásla, když jsem makala a na kino neměla ani pomyšlení.
A jinak mi milá/milý Bondo, přijdeš vcelku jednodušší TY…a nepromiň
Denulenka píše:
Kompl máš, tak já bych šla na www.ulozsito.cz nebo na online.cz seriály a čučela bych do zblnutí na filmy,co jsme propásla, když jsem makala a na kino neměla ani pomyšlení.
A jinak mi milá/milý Bondo, přijdeš vcelku jednodušší TY…a nepromiň
jojo,taky jsem si mohla skouknout starý díly Ulice,teď už na to skoro není kdy.Bek.
Zakladatelko a odkudpak jsi? Třeba by se našli holky ze stejného města na pokecání. Já jsem v těhu se snažila pořád nějak zabavit, úklidem, prací na zahradě, procházky se psem. A za chvíli jsou vánoce, tak se můžeš zkusit zabavit přípravama. Nebo zkusit se porozhlédnout po novém tatínkovi, když píšeš, že jsi sama.
Lucyus12 píše:
Zkus to pletení, třeba tě to chytne, já tomu věnovala každou volnou chvilku… Někdy jsem šla spát až ve 2 ráno, jen abych to měla dopletený
Muzu se zeptat? To pleteni me laka. Zvladne se to clovek naucit i sam treba z internetu?
jej chudáku, doma sama před porodem to je na palici…
Myslim, že tě potom značně zabaví miminko
do tý doby bych zkusila, co radí holky…
Mně hodně pomáhalo (protože jsem taky musela být čtyři měsíce před porodem doma v klidu) číst knížky, ale takové „ostré“
zkrátka žádná limonáda, pořádnej odvaz ![]()
a taky malování… kreslení… pletení… co tě baví.
7 měsíců jsem doma,za chvíli mě čeká ,,mateřská´´ a už to psychicky nezvládám,jsem sama bez partnera,pořád doma,raději ani nemám žádné kamarády,prostě všecko na dvě věci,jediný co mě dává smysl žít je ten drobeček co mám v bříšku(termín mám v prosinci)Zajímalo by mě jak se zabavujete v těhotenství když už nechodíte do práce?