Nuda na mateřské

Anonymní
19.10.10 20:18

nuda na mateřské

7 měsíců jsem doma,za chvíli mě čeká ,,mateřská´´ a už to psychicky nezvládám,jsem sama bez partnera,pořád doma,raději ani nemám žádné kamarády,prostě všecko na dvě věci,jediný co mě dává smysl žít je ten drobeček co mám v bříšku(termín mám v prosinci)Zajímalo by mě jak se zabavujete v těhotenství když už nechodíte do práce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
19.10.10 20:21

Ahojky! Já jsem doma už 4 roky :roll: Synovi jsou 4 a dcerce jsou 4 měsíce… V těhotenství jsem hodně začala plést z papíru - košíky a tak. Zabavila jsem se tím na dost dlouho a ještě jsem si tím vybavila domáctnost :mrgreen: Před porodem už to bylo náročný ohýbat se přes bříško, takže jsem čas trávila na eMiminu - a trávím ho tu pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.10 20:22

Chodím na těhu cvičení,jezdím za kámoškama na kafíčko, surfuju na netu, nakupuju výbavičku.. čtu.. :nevim: taky dost spim :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.10 20:26

cvičení ani kurz mě neláká,jsem hrozně schnilá,spíš něco na doma si najít,ale peníze budu mít až po porodu tak je to taky těžké

• Citovat
  • Upravit
3337
19.10.10 20:32

Zkus to pletení, třeba tě to chytne, já tomu věnovala každou volnou chvilku… Někdy jsem šla spát až ve 2 ráno, jen abych to měla dopletený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.10.10 20:33

Ono to těhotenství rychle uteče :wink: a pak se zaručeně nudit nebudeš :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.10.10 20:36

ja v tehu chodila cvicit, cetla sem, chodila s kamoskama na kafco…se psama na vylety…fakt sem si to uzivala…nudit sem se zacala az se mala narodila…jen spala a jedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.10 20:37

Nebo jdi do knihovny a napůjčuj si knížky. V čítárně se zadáčo daj přečíst i nejnovější časopisy/noviny, investice minimální :wink: A třeba najdeš inspiraci v sekci hobby, domácí práce apod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bonda
19.10.10 20:58

Já nechápu jak se může dospělej člověk nudit. To se mi snad v životě nestalo. Myslim, že se nudí jenom jednodušší lidi. Promiň. :-)

• Citovat
  • Upravit
25324
19.10.10 21:06

Ahoj,já jsem chodila cvičit,dokud to šlo,pak jsem se snažila cvičit doma,chodila jsem na procházky do lesa-sama,protože manžel pracuje do večera,hodně jsem četla.A dost jsem courala na netu,vybírala výbavičku,a četla horory z porodů :lol:
Jinak jsem dost introvert,takže kamarádky ani moc nevyhledávám.Do práce jsem nechodila od samého začátku těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.10.10 21:11

Kompl máš, tak já bych šla na www.ulozsito.cz nebo na online.cz seriály a čučela bych do zblnutí na filmy,co jsme propásla, když jsem makala a na kino neměla ani pomyšlení.
A jinak mi milá/milý Bondo, přijdeš vcelku jednodušší TY…a nepromiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.10.10 21:13
Denulenka píše:
Kompl máš, tak já bych šla na www.ulozsito.cz nebo na online.cz seriály a čučela bych do zblnutí na filmy,co jsme propásla, když jsem makala a na kino neměla ani pomyšlení.
A jinak mi milá/milý Bondo, přijdeš vcelku jednodušší TY…a nepromiň

jojo,taky jsem si mohla skouknout starý díly Ulice,teď už na to skoro není kdy.Bek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.10.10 21:32

Zakladatelko a odkudpak jsi? Třeba by se našli holky ze stejného města na pokecání. Já jsem v těhu se snažila pořád nějak zabavit, úklidem, prací na zahradě, procházky se psem. A za chvíli jsou vánoce, tak se můžeš zkusit zabavit přípravama. Nebo zkusit se porozhlédnout po novém tatínkovi, když píšeš, že jsi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
19.10.10 21:51
Lucyus12 píše:
Zkus to pletení, třeba tě to chytne, já tomu věnovala každou volnou chvilku… Někdy jsem šla spát až ve 2 ráno, jen abych to měla dopletený :mrgreen:

Muzu se zeptat? To pleteni me laka. Zvladne se to clovek naucit i sam treba z internetu?

• Citovat
  • Upravit
1837
19.10.10 21:57

jej chudáku, doma sama před porodem to je na palici…
Myslim, že tě potom značně zabaví miminko :-) do tý doby bych zkusila, co radí holky…
Mně hodně pomáhalo (protože jsem taky musela být čtyři měsíce před porodem doma v klidu) číst knížky, ale takové „ostré“ :-) zkrátka žádná limonáda, pořádnej odvaz :)
a taky malování… kreslení… pletení… co tě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí