Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabulesul6 píše:
Jdete nekam na pisek
Denní chleba. Já jsem asi prostě nešťastná z toho stereotypu ![]()
No přesně ono taky záleží na věku dítka, mému je 14 měsíců a chvílí se nezastaví i teď mi tu skáče po hlavě…a snažit se h o furt nějak zabavit je o život ![]()
jo rodina mi tu chybí, mám ji přes celou ČR kdyby byli tady mám o zábavu postaráno…
@gabulesul6 no malej teď mel zánět středního ucha a už jsem myslela, že z něj tady zešílím ![]()
Ale abych nevypadala jako lempl, co se neumí zabavit
Když je hezky, tak jsme celej den u bazénu, jenže dneska od rána prší a nuda je tady ![]()
@lyrica no, teď už je velká - bude mít v září 3, ale vláček se jí líbil v tom roce a půl už určitě
papá tam dobroty a čouhá z okna ![]()
@janica252 aha, no tak snad bude taky ve třech klidnější. Teď je s ním fakt o nervy podnikat podobné výlety už jen v MHD, natož někam dál vlakem
Na mňamky už ho neutáhnu, prokoukl ten fígl
![]()
@lyrica nebo hriste
. Taky asi ohrany, vid? Ono to s tema malejma je tezky, stereotypu se asi nevyhnes… jen to tak nejak stridat…zajdete si treba na zmrzku ![]()
@lyrica jasný, to chápu, malá když má svůj den tak je s ní o nervy všechno a to je ona normálně docela klidná, takže s ní se spousta věcí dá
jinak tady u nás střídáme hříště, teď bude koupání, procházka k domu dětí - kde mají nějaká zvířata, mateřské centrum nebo dětskou kavárnu
taky jen pár věcí…
@gabulesul6 přestalo pršet, takže asi půjdem do města, chystám se koupoit tvořítka na nanuky ![]()
@lyrica no vidis, treba po ceste neco zajimaveho podniknete
. A jestli ne, tak pak budete delat nanuky ![]()
Taky se nikdy nenudím, spíš nestíhám všechno, co bych ráda.
Tak si můžete udělat nějaký výlet i bez chlapa ![]()
Ja myslim, ze je zaklad si prenastavit v hlave, ze je vikend a ze jsi s malym sama, zatimco ostatni maji chlapa doma!! To je myslim to, co Ti nejvic vadi. Ale jestli ten Tvuj dela k-d, jsi na tom vlastne lepe, nez holky, ktere chlapa maji doma jen o vikendech, tj. 8 dni v mesici!! ![]()
Takze si s muzem delejte svoje „vikendy“ v tydnu, kdyz je vsude pohoda bez davu a vikendy bez nej proste ber stejne jako vsechny holky tech 5 pracovnich dni v kuse!! Navic mas vyhodu, ze treba rodice jsou doma a muzes jet za nima, coz v tydnu moc nebyva…
Příspěvek upraven 22.06.13 v 08:56
@lyrica Jsem s malou sama, řidičák sice mám, ale neřídím. Každý víkend jsme někde na výletě, malá je poděs, ale ve vlaku od malinka vydrží. Jsme od Olomouce…takže ZOO Olomouc, Kroměříž (zahrady + malá ZOO v podzámce), ZOO Lešná, Dinopark Vyškov, Lipník n. B., Helfštýn…nebo se domluvím s holkama, co se známe přes net a uděláme pidisraz, jsme 3 ze střední Moravy.
Vždycky v pátek mrknu na net, kde jsou dokola nějaké akce (oslavy města, historické trhy, vystoupení skupin různých žánrů, přehlídky mažoretek, Dětský den…a vyrazíme. Spousta z těch akcí je zadarmo, tak to ani není zátěž pro peněženku.
Dneska máme jet ke kamarádce, ale malá pokašlává, tak možná budeme po několika týdnech doma ![]()
@lyrica sem se mrkla na profil odkud si
mam dnes volny den, rikala sem, si, jestli nejsi z prahy, ale bohuzel… no ja treba dnes jedu k nasim, no, taky nevymyslim nic svetobornyho ![]()
@lyrica tak to má můj chlap se mnou
..on dělá jen přes týden, a já na směny klasika kr. a dl. týden, takže každý druhý vík jsem v práci..taky nemá co dělat, ale já bych mu práci našla
![]()