Nudné víkendy

41882
22.6.13 07:49

Nudné víkendy

Pěkné sobotní ráno :mavam:
Manžel je každý druhý víkend v práci a mě to úplně ubíjí. Je fajn, že má volno pak i v týdnu, kdy ostatní chodí do práce. Jenže o víkendech jsou chlapi kamarádek doma, takže podnikají něco společně a já se doma děsně nudím. navařím, napeču a pak nemáme s malým (19m) co dělat. Máte to některá taky tak? Jak zabíjíte nudu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
22.6.13 07:53

Nuda pochází z blbosti lidi… To nemá byt myšleno jako urážka! Da se podniknout cokoliv. Chodit s malým ven, za znamyma..atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 07:54

@valkil jak jsem psala, kamarádky mají chlapi o víkendech doma, takže to je mimo hru.
A to že neznáš nudu, to fakt závidim. :palec: Já kreslím, což s malým nejde, krade mi potřeby a ještě navíc chce malovat zrovna na můj papír :D
A jaké máš koníčky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 07:55
@Anonymní píše:
Nuda pochází z blbosti lidi… To nemá byt myšleno jako urážka! Da se podniknout cokoliv. Chodit s malým ven, za znamyma..atd

Proš anonymně? :think:
Samozřejmě že ven chodíme, ale denně ty samé trasy nejsou zrovna zábava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 07:56

My rádi jezdíme na výlety, do přírody, na chatu..a já jsem bez řidičáku sama nemožná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.6.13 07:58

Já třeba na nějaké výlety s malou jezdím ráda sama - v týdnu, když je můj v práci… u mě je výhoda, že v týdnu tam nejsou davy :) na místa, kde on třeba už byl nebo by se mu tam nechtělo… výlet si přece můžete naplánovat i bez něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.6.13 07:58

Taky to tak mám, chlap je te%d téměř nonstop v práci, já jsem se sem přistěhovala, nikoho moc neznám a když znám, nechci rušit o víkendu, když ostatní jsou jak píšeš s rodinou…
ano dá se dělat spoustu věci, ale mě to jaksi samotnou tolik nebaví…

dneska jedu odpoledne pokecat s kamarádkou jinak bych se tu už zbláznila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 08:00

@catherine100 přesně, taky mě to právě samotnou moc nebaví. :roll:
Budu muset asi dneska obvolat svobodné kamarádky, jestli někdo nemá čas :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.6.13 08:01
@lyrica píše:
My rádi jezdíme na výlety, do přírody, na chatu..a já jsem bez řidičáku sama nemožná :lol:

aha, já jsem zvyklá, že všude jezdíme vlakem, tak to můžu i sama a malá má navíc z vlaku zážitek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
22.6.13 08:02

Muj taky o vikendech casto pracuje. Ja se vetsinou balim a s malou jedem k nasim nebo proste za pribuznyma, kteri jinak v tydnu jsou v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
22.6.13 08:03

@lyrica ja mam malou navic nemocnou, zanet spojivek, zanet hltanu…jinak bych s ni vyrazila ven, zoo, vylet, kamaradky s detma, prochajda…ale ma starsi dite, s tim se da delat uz vic… jinak mam ted taky problem ji doma zabavit… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 08:03

@valkil už jsem taky uvažovala, že bych se dala do háčkování, ale nejsem si jistá svojí trpělivostí :D :D :D
Na netu taky vysedávám, ale hry, tomu jsem snad nikdy nepřišla na chuť :D Leda tak Mario na staré 486tce :oops: :mrgreen:
Knížky..čtu hodně, jenže s malým mi to moc nejde, jak se začtu, přestanu vnímat svět okolo a to s takovym,,sebehvrahem,, doma raději neriskuju :D Minule jsem ho našla po začtení se stát na jídelním stole :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
22.6.13 08:04

@lyrica tak bez ridicaku je to blby, no :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 08:05

@janica252 kolik je malé? Mates by se ve vlaku zbláznil nudou :roll: On jaksi neposedí ani minutu, tak by to bylo asi docela o nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
22.6.13 08:05

Jdete nekam na pisek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová