Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá kočárek nuna pepp a starší dítě?
Dcera má 2 ročky a 14kg. Uvažujeme koupi kočárku nuna nebo quinny zapp. Nemůžeme se rozhodnout. ![]()
Bohužel poblíž našeho bydliště se nuna neprodává a proto nemůžeme ani vyzkoušet ![]()
Zajímalo by mě, jestli se takové starší dítko v pohodě do kočárku vleze?
Jestli máte některá fotečku svého miláčka v kočárku, moc bych prosila fotečku ať mám aspoň představu. Kočárek i v tomto věku potřebujeme, protže dcerá je tak trochu lenoch a dlouho nevydrží chodit ![]()
Také by mě zajímalo, jestli Vám tam nechybí madlo?
Děkuji za rady ![]()
Je tu celá diskuse o nuně. ![]()
Takže, myslím, že se vpohodě vleze, madlo nám nechybí.
děkuji za fotku
kolik má prcek, jestli se můžu zeptat? Jinak stříška asi moc dítě před větrem neuchrání že? ![]()
My jsme teď koupili Zappa, dcera má 3 roky a 14,5kg. Je super!!! Lituju, že jsem ho nekoupila dřív! (máme ho jen na dlouhé výlety)
Já si teda myslím, že nuna neni na chození uplně po venku
tudíž, pokud budete chtít na nějaký výlet … já to teda ještě nezkoušela, mám ho spíš do nákupních center… ale obecně si tohle myslím o těch menších golfáčích
Nuna je skvělá, hrozně skladná, lehoučká, skvěle se ovládá… Jsem pro spojenou rukojeť a to proto, že když chci dítko víst za ruku, tak mi to prostě u nespojený rukojeti nejde… nemůžu si pomoct, ale plika se mi s jednim ditetem v ruce strašně špatně ovládají… nevím ale, u těch lehčích kočárků je to o něco jednodušší
každej kočárek má něco do sebe
A myslím, že ani s jedním neuděláš chybu ![]()
Koukni na Nuna diskusi ![]()
Já mám zatím jen sporťák, ale chystám se do té nové NUNY, chci ho taky spíš do socky (kdybych náhodou jela
) a nákupáků (se teda potkáme v Praze asi s pryfish
-jakou máš barvu?
)
Kdybych neměla sporťák, tak bych šla do něčeho většího, ale jako malý golfky, myslím, je Nuna dostačující a navíc moc krásná ![]()
…i když viděla jsem tady Nunu i v Hostivaři v lesoparku jezdit ![]()
Měla jsem i zapp a je to neporovnatelné, pro mě byl ten zapp hrkátko, ovládá se sice taky super, ale nuna mi sedí více. A do terénu určo je lepší nuna.
Jo malý má 21m