Nuna Buggy nebo Mutsy Spider?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1219
29.3.11 07:31

Nuna buggy nebo Mutsy spider?

Ahoj holky, tak stal se zázrak…už vybíráme pouze ze dvou golfek :-P . Tak vás prosím o anketu…Nuna buggy http://www.slunatko.cz/detail.php?… nebo Mutsy spider http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… ??? Na cenu nehleďte…měla bych ten Mutsy taky za 4000kč. Díky za názory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
29.3.11 08:01

Mě ten Mutsy přijde vyloženě jako sporťák. I tím, že vází 9kg podvozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.3.11 08:17

takže vlastně chceš Nunu? :mrgreen: já mám Mutsy UR jako velký sporťák a Nuna mi dnes přijde jako druhý kočárek do auta a těším se jako malá holka :dance:

U Mutsy jsou hezčí barvy potahů ( purple :srdce: ) ale osobně bych nechtěla trojkolku :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
29.3.11 08:23

Mame mutsy urban rider ako sportak, a ako golfky do auta sme kupili nuna buggy. Tie golfky od mutsyho mi nesadli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.3.11 08:37

Kdybychom brali Mutsy, tak tu Pink, protože fialovou máme trojkombinačku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.3.11 08:41

jak máš starou holčičku? Sedí? Mám pocit že ten Spider má možnost polohovat aspoň trochu nožičky, u Nuny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.3.11 09:41

ještě nesedí, bude nám 7. měsíců, chci ho na léto a to určitě sedět budeme.Jsme takový aktivisti :-P . myslíte, že to polohování nožiček je hodně důležité? je to jediná věc, která nás od NUNY odrazuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.3.11 11:25

já jsem kvůli tomu také dost váhala, spoléhám na to že se každým dnem sama posadí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
29.3.11 11:49

Asi před půl rokem jem vybírala úplně stejně :mrgreen: Měla jsem ve výběru nunu, zapp xtra a právě mutsy spider. Když jsem viděla naživo mutsy spider, tak mě strašně zklamal :-? Četla jsem to už před tím od jiných holek a nechtěla jsem věřit…jenže za ty peníze jsem čekal něco lepšího. Opěrka hlavy je taková nedořešená :dance: Na obrázku ale vypadá nádherně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
29.3.11 23:41

polohovací nožičky jsou myslím důležitý, náš malej (1 rok) v golfkách běžně venku spí, třeba 2 hodiny a s nohama dolu by se mi to teda nelíbilo - taky mám ráda design, ale myslete i na pohodlí pro mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí