Nutný nákup a antibiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
613
10.1.24 10:39

Nutný nákup a antibiotika

Ahoj, druhý den bere syn antibiotika na zánět průdušek. Já mám teda antibiotika taky, ale uz týden. Potřebovala bych jít dneska nutně nakoupit, myslíte, že ho mužu vzít sebou, nebo spíš radši zajistit hlídání?
Je tady tak - 7, ale svítí sluníčko. Šli bysme pěšky, ale není to daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
10.1.24 10:41

@gabriellllla já bych ho raději netahala a nechala ho doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6620
10.1.24 10:44

Kolik je mu let? Jako malá jsem byla v posteli, než mamka nakoupila minimálně od první třídy. Nikam jsem nešla, mně bylo taky blbě, ono i cesta k doktorovi je náročná. Takže co bych stihla doma vyvést?

Rohlík, Košík, Billa, Albert už má taky dovážky, nic k vám nejezdí ať se nemusíš namáhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.1.24 10:47

@gabriellllla nejezdí k vám rohlík? Nešla bych na nákup s dítětem na antibiotikách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.1.24 10:48

Souhlasím, rozvážky. Možná ne nejlevnější, ale v takovéto situaci… Navíc vozí „nákupy“ i Wolt a Foodora.
A pokud je to opravdu problém, je mnoho smluv „životního“ pojištění, kde je i asistence a zrovna takovýto nákup by tam spadal. Tak zkusit zavolat na pojišťovnu…

Příspěvek upraven 10.01.24 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16187
10.1.24 10:50
@gabriellllla píše:
Ahoj, druhý den bere syn antibiotika na zánět průdušek. Já mám teda antibiotika taky, ale uz týden. Potřebovala bych jít dneska nutně nakoupit, myslíte, že ho mužu vzít sebou, nebo spíš radši zajistit hlídání?
Je tady tak - 7, ale svítí sluníčko. Šli bysme pěšky, ale není to daleko.

Kolik je mu let? Když má ATB, ven bych ho nebrala. Buď hlídání, rozvážka, nebo ať někdo nakoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14696
10.1.24 10:55

Přesně jak píší ostatní, ven bych ho nebrala. A chybí ti zásadní údaj - jeho věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.1.24 10:58

Synovi jsou 4 a je hyperaktivní i když je nemocný. Doma ho nechat nemůžu. A rozvážka u nás bohužel nefunguje, jsme malé město. Jinak nad tím ani nepřemýšlím a nechám si to dovézt.
No zkusím zajistit hlídání.
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.24 10:59

Pěšky, v kočáru? Vlítneš do obchodu nebo je to velký nákup? Co je „není to daleko“? 50m nebo kilometr?
V kočáru bych ven vzala, uplně bez problémů. Do obchodu bych mu nasadila respík, at se nenakazí něčím dalším, během minuty vzala, co potřebuji a zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
10.1.24 10:59

100% bych se zánětem průdušek nebrala dítě do těhlech mrazů. Navíc je oslabené a akorát na něj v obchodě někdo něco dalšího prskne. Zajistila bych si někoho, kdo mi nakoupí nebo si objednala dovážku nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
10.1.24 11:12
@gabriellllla píše:
Synovi jsou 4 a je hyperaktivní i když je nemocný. Doma ho nechat nemůžu. A rozvážka u nás bohužel nefunguje, jsme malé město. Jinak nad tím ani nepřemýšlím a nechám si to dovézt.
Díky za odpovědi

Nebrala bych ho ven. Je tam fakt mráz a ještě i smog. A antibiotiky je oslabený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559

Košík rozváží „všude“, ale ne komplet sortiment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14696
@gabriellllla píše:
Díky za odpovědi

Jo, naše holky jsou taky hrozně akční i při horečce okolo 40. 6leté dítě bych doma v takové situaci (nemožnost dovozu nákupu) na chvíli nechala, 5leté asi taky. 4leté spíš ne. Jak píše Lama, při nejhorším ho vezmi do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.1.24 11:14
@Janča6 píše:
Jo, naše holky jsou taky hrozně akční i při horečce okolo 40. 6leté dítě bych doma v takové situaci (nemožnost dovozu nákupu) na chvíli nechala, 5leté asi taky. 4leté spíš ne. Jak píše Lama, při nejhorším ho vezmi do kočárku.

Kočárek už nemám od 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14696
10.1.24 11:15
@Ivan PPZ píše:
Košík rozváží „všude“, ale ne komplet sortiment.

No třeba k nám nerozváží ani máslo, teď už k nám konečně začal rozvážet mléko (ale trvanlivé), vejce a pečivo. No docela bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný