Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den dnes mi mel postak dorucit balik ktery jsem objednaval z UK. Jednalo se o kameru do auta za 8 tisíc na kterou jsem čekal měsíc. Měl být doručený dnes do 19:00 ale i po 19:00 nic tak jsem pošťakovi zavolal a ten mi řekl že se nemohl dozvonit(zvonek normalně funguje hned jsem to zkoušel) tak balík hodil přes plot ale balík nikde. na webu je napsaný že balík byl doručen. Máte někdo zkušenost s reklamací?
Jak zněl ten slogan? Česká pošta-dnes podáte, zítra hledáte..ten balík nebyl pojištěný ani do vlastních rukou?
@Divokekure ja pres postu nikdy nic neposilam bohuzel to slo automaticky od odesilatele z uk. Měl to být balik do ruky. odesilateli jsem uz psal email jestli byl pojisteny
@Divokekure ráno tam budu volat tak jsem zvedavej co mi reknou
@david903 píše:
@Divokekure ja pres postu nikdy nic neposilam bohuzel to slo automaticky od odesilatele z uk. Měl to být balik do ruky. odesilateli jsem uz psal email jestli byl pojisteny
Tak reklamovat. Dostal jsi něco do ruky? Tak vidíš ![]()
Chápu, že jsi mrzutý.. já mám s doručováním taky věčné problémy, které už nemám chuť ani komentovat
![]()
A proto moje zásada je, vždy na dobírku, a česká pošta mi to velice rychle a ochotně doručí
Ale pokud je to možné tak pro jistotu volím jiného dopravce. Třeba vidět v baráku pošťačku, to už jsou pomalu častěji vánoce. Naposledy jsem měla poštu hozenou v neděli.
@david903 píše:
@Divokekure mrzutej bude postak az ho dostanu pod ruku
Snad byla kamerka aspoň dobře zabalená..rozbalila bych pakl přímo před nima..za předpokladu, že se dohledá.
@mamule42 píše:
A proto moje zásada je, vždy na dobírku, a česká pošta mi to velice rychle a ochotně doručíAle pokud je to možné tak pro jistotu volím jiného dopravce. Třeba vidět v baráku pošťačku, to už jsou pomalu častěji vánoce. Naposledy jsem měla poštu hozenou v neděli.
To je super řešení! ![]()
@mamule42 pokud v neděli, pak to nebyla pošta ale Mediapost. Posta pěší se nosí co třetí den.
Podala bych reklamaci. Balik byl doporučeně, měl být vydán proti podpisu a ne přes plot
@mamule42 píše:
A proto moje zásada je, vždy na dobírku, a česká pošta mi to velice rychle a ochotně doručíAle pokud je to možné tak pro jistotu volím jiného dopravce. Třeba vidět v baráku pošťačku, to už jsou pomalu častěji vánoce. Naposledy jsem měla poštu hozenou v neděli.
Ja nedávno taky. Ještě to bylo na schodech místo ve schránce. A to tam byl zdravotní posudek syna a zelená karta od pojišťovny. Kdyby fouknul vítr je to v čudu.