Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Po 14 dnech začala zvracet a odmítala pít, tak jsem dávala jiné a zase po 14 dnech chtěla změnu. Doktorka mi říkala, že je to hodně vzácný, ale může to být tím, že to mléko má pořád stejnou chuť na rozdíl od MM u kterýho prý ovlivňuje chuť to co sníš (prý minimálně, ale ty děti to poznaj) a malý prý nejspíš vadí pořád dokola ta samá chuť. Střídala jsem takhle cca do roka kdy jsme s UM skončili.
Ale pravý důvod proč to mlíko nechtěla nevím a neví ho ani Dr. a já šťastná, že jí jsem to neřešila a nesháněla informace. Kdyby tebe něco napadlo, tak poraď ![]()
Protože nemám ráda nesamostatnost zvlášť ve chvíli kdy máš dítě - tohle je tak strašně jednoduchý zkusit jiný UM, že nevím co bude dělat až přijde fakt problém. Víš selskej rozum b mě umět použít každý, matka dvojnásob.
@Natálka26 mě malej třeba blije jak MM tak UM takže nestřídám, třeba to není mlíkem..
@Natálka26 to je fakt zajímavý… Máš asi vybíravý dítě
Já tohle slyším poprvé, tak neporadím. Hlavně, že je zdravá a nemusíte řešit vážný problémy ![]()
jasně máš ale vyzkoušený že je to jak po MM tak po UM, tady zakladatelka nic nezkusila a je jí zatěžko utratit 200 za jiný mlíko - třeba za Sunar a pokud by tohle měla vyzkoušený tak bych samozřejmě byla milá.
Můžu zkusit vyzjistit tady na EM ale nevím jestli doma nemám exemplář, ale já radši nechci řešit proč, teď sice taky žije jenom ze vzduchu, ale už si řekne to je důležitý.
@Natálka26 píše:
@LuMiTajasně máš ale vyzkoušený že je to jak po MM tak po UM, tady zakladatelka nic nezkusila a je jí zatěžko utratit 200 za jiný mlíko - třeba za Sunar a pokud by tohle měla vyzkoušený tak bych samozřejmě byla milá.
chápu
ale taky už jsme přemýšlela že zkusím ještě jiné, třeba proti ublinkávání Hami a nebo sunar Nutradefense ![]()
Já nevím který mlíko to je, ale kamarádka má těžce blicí dítě a začala kupovat nějaký mlíko proti zvracení a od tý doby zvrací opravdu jen výjimečně, ale nevím značku. Já jsem používala Hipp, Sunar a jako úplně první Nutrilon - ale po něm jenom trpěla.
Tak vzaly nam krev a moc a zitra si mam volat na vysledky
mala chytla k tomu vsemu jeste horecky
no uvidime zitra zatim mam zkusit davat mensi davky…
@Natálka26 milion lidi milion nazoru… pokud se ti diskuze nelibi tak ji nenavstevuj a nepis.
mě se nelíbí ta nesamostatnost a to, že se bráníš investovat 200 za jiný mlíko. Nic jinýho a pokud sis nevšimla jsi na veřejným fóru takže přispívat můžu tam, kde já uznám za vhodný.
@Chrupka20 tak to celý bude asi spojený s nějakou virózou, určitě to bude dobrý!
Však teď se porad mění počasí, jistě někde něco chytla. Dej nám pak vědět, jak to u vás vypadá!
@bjetuschka no prej snad jo… je toho prej plno navic DR.mela plnou cekarnu rikala ze takove male mimi se rychleji necim nakazi tak ted doma a hezky papat po malych davkach a zitra uvidime ![]()
Tak mala dostala kapicky na doma v patek na kontrolu presla jsem na obyc nutrilon a uz jen ublinkava tak apson neco. Jinak dle krve a moci ma v sobe nejaky vir proto ty teploty a ta podrazdenost tak snad uz bude dobre ![]()
@Natálka26 hele proč jsi na ní tak zlá, že se jen zeptala?