Nutrilon Anti-colic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
748
16.7.14 07:53

@bjetuschka dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.9.16 05:06

Ahoj maminky, prosim Vas omluvte muj hloupý dotaz, ale uz mi z toho vseho asi hrabe. Snazim se převážně kojit ale malý (6tydnu) ted rve jen přiblížím prso, tak aby nebyl hlady dostaval Bebu HA ale ma po ni desny boleni briska. Partner přinesl z lekarny tento Nutrilon anti colic a je na nem psáno ze lahev ma mit vetsi otvor, muj dotaz tedy zni jakou lahev na to pouzivate? Ja mam jen savicku 1 od tommee tippee co se kombinuje s kojenim aby to kojení nekazilo a z toho mu to bud nejde nebo mu to nechutna nebo uz nevim :( asi koupím dalsi jiny um :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
19.9.16 16:59

@lucrezzie A proč když máš své mléko dáváš UM? V 6 měsících bych ani láhev nedávala, v tomhle věku když jsem dokrmovala, tak stříkačkou. Jestli ti takhle řve, tak má asi prdy, spíš zkus něco proti prdům, než mimi ještě dokrmovat. Pokud máš svého mléka dost, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
19.9.16 17:34
@bjetuschka píše:
@Chrupka20 jasně, já se na to kojení ptala jen ze zvědavosti :-) a že ti hned dr. šoupla Nutrilon, oni jim často doktoři dělají reklamu :roll: Tak zkoušej různé značky a jistě najdete něco, co miminku sedne :kytka: Ale opravdu se zkus třeba i zeptat na ten reflux, u nás se taky blilo, dokonce tak, že jsem s holkama kvůli tomu ležela v nemocnici, takže máme zkušenosti :lol: bohužel s refluxem se nic moc dělat nedá, pouze čekat, až z toho dítě vyroste :-) tak třeba je to i váš případ, to pak bude zbytečný hledat vhodné mlíko. No uvidíš sama. :kytka:

Přesně tak, pediatři většinou doporučují UM, za jejichž propagaci dostávají od výrobců nějakou tu provizi.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
19.9.16 17:38
@lucrezzie píše:
Ahoj maminky, prosim Vas omluvte muj hloupý dotaz, ale uz mi z toho vseho asi hrabe. Snazim se převážně kojit ale malý (6tydnu) ted rve jen přiblížím prso, tak aby nebyl hlady dostaval Bebu HA ale ma po ni desny boleni briska. Partner přinesl z lekarny tento Nutrilon anti colic a je na nem psáno ze lahev ma mit vetsi otvor, muj dotaz tedy zni jakou lahev na to pouzivate? Ja mam jen savicku 1 od tommee tippee co se kombinuje s kojenim aby to kojení nekazilo a z toho mu to bud nejde nebo mu to nechutna nebo uz nevim :( asi koupím dalsi jiny um :(

Nutrilon anti colics má hustší konzistenci, než jiná UM, proto je doporučována savička s větším otvorem.

• Citovat
  • Upravit
65
30.9.16 13:17

Ahoj, dnes jsem dala poprvé nutrilon anti colics, a jak píše Linden taky mu to nešlo nějak pít. Mám také lahvičku tommee tippee. Připadalo mi to husčí, tak ted už to vím…že musíme koupit větší savičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová