Nutrilon Anti-colic

748
13.7.14 16:53

Nutrilon Anti-colic

Ahoj, prosim o radu.Ve čtvrtek nám bude měsíc, kojila jsem cca 14 dni a pak přesla na radu DR.na Nutrilon Anti-colic jenže malá po něm začala po tydnu zvracet a ted blinka po každém jídle už si nevím rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
13.7.14 16:55

@Chrupka20 Zkus prostě jiné mlíčko..Možná jí nesedí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.7.14 17:21

@Chrupka20

Tak snad je logický, že když ti po jednom mléku zvrací, že půjdu a koupím jiné - pokud nepomůže jdu k doktorce, vážně se na tohle potřebuješ ptát? Není to dostatečně logický?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
13.7.14 17:25

@Chrupka20 za mně nutrilon nee vubec..mimča po nem dost blinkaj a mají zácpu..jinak já dávala hami proti ublinkávánía skutečne neblinkala ani trochu..porad se s doktorkou pokad si netroufáš dát sama jiné..

• Citovat
  • Upravit
12842
13.7.14 17:49

@Chrupka20 aha a teď už nekojíš vůbec? Jinak za mě Nutrilon teda ne-e. Holky měly HA i AR a prostě hrůza. Podle mě do toho přidávají něco, co z 90% miminům nesedí. Pokud už nemůžeš z nějakého důvodu kojit, tak zkus radši úplně jinou značku UM. Za nás jednoznačně Hipp.

Jo a blinkani může být kvůli refluxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
13.7.14 22:18

@Natálka26 logicky nelogicky mam strach ji dat neco jineho a vim ze se to nema menit jak ponozky a radeji se zeptam nez vrazim penize do neceho jineho!!

@ellievanessqa dekuji,okoli prave bylo spokojene jen s nutrilonem i doktorka mi ho doporucila v utery se poradim s ni :)

@bjetuschka nekojim uz vubec stratila jsem mleko ze stresu (umrti v rodine) a bylo toho na me moc. Vím je to hrozná skoda ale neda se svitit… ja taky byla kojena jen 3 dny a ziju :) kazdopadne dekuji za radu zatim dostala obyc nutrilon a vypada to dobre tak snad to nezakriknu :) dekuji za radu ted uz jen asi fakt vyzkouset co ji sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.7.14 22:22

@Chrupka20

Promiň, ale pokud mi děcko zvrací po UM a je to bez jiných potíží (např. horečka)tak je jasný, že jdu a koupím jiný UM - bez otázek, bez debat. Opravdu nechápu tyhle triviální dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
13.7.14 22:35

@Natálka26 tak ja se omlouvam ze sem se zeptala… opravdu nejsem zadna matka veteranka ktera vsechno vi a vsechno zna a chtela bych videt jednu takovou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.7.14 22:44

@Chrupka20

Já taky nejsem ale k tomuhle jí být ani nemusím, tohle je normální a logický, nebo jí necháš dál zvracet? Nebo o hladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12842
13.7.14 23:06

@Chrupka20 jasně, já se na to kojení ptala jen ze zvědavosti :-) a že ti hned dr. šoupla Nutrilon, oni jim často doktoři dělají reklamu :roll: Tak zkoušej různé značky a jistě najdete něco, co miminku sedne :kytka: Ale opravdu se zkus třeba i zeptat na ten reflux, u nás se taky blilo, dokonce tak, že jsem s holkama kvůli tomu ležela v nemocnici, takže máme zkušenosti :lol: bohužel s refluxem se nic moc dělat nedá, pouze čekat, až z toho dítě vyroste :-) tak třeba je to i váš případ, to pak bude zbytečný hledat vhodné mlíko. No uvidíš sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
14.7.14 08:22

@Natálka26 jasne ze ne ale opravdu omlouvam se ze sem se vubec zeptala!!! Mit rodice tak se zetam jich ale bohuzel!!

@bjetuschka ja volala DR. a mame dojit hned dneska mala v noci chytla takovy zachvat place a neslo ji uklidnit az kdyz jsem po ani ne hodince dala znovu 90ml a neblinkala tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.7.14 09:00

@Chrupka20

Přestaň tady máchat vykřičníkama a starej se o to co dáš děcku k jídlu. Můžeš mít klidně dvoje UM, pokud ti nepřestala zvracet po nutrilonu tak si k tomu kup třeba od Hippu a ten jí chvíli dávej a pak zkus dojet ten Nutrilon. Mě moje dítě nechtělo dýl jak 14 dnů to samý UM - radši nepilo a blilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12842
14.7.14 10:20

@Chrupka20 tak pak dej vědět, co ti dr. řekla na kontrole, ale asi řvala malá hlady. A když neblila, tak jedině dobře :-) Tyhle novorozeňátka jsou ještě takový citlivý na všechno a teprve si děláte režim, tak tohle řvaní si holt ještě zažiješ, než to všechno vypilujete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
14.7.14 10:21

Doktoři radí nutriloj protože je to reklama, všude vidíš jen Nutrilon :oops: máme HIPP a spokojenost :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12842
14.7.14 10:22

@Natálka26 fakt jsi takhle musela střídat mlíka, jo? 8o Zajímavý, to slyším poprvé :think: Jakože po 14 dnech přestalo chutnat a dítě chtělo změnu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová