Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Bezva,to sem potřebovala vědět,bráška ho měl taky,jenomže už si nepamatuju jak se to míchalo,má skoro 3 roky a BEBU neměl.Díky!
a můžu se zeptat, jak dlouho jsi ho dávala? Malý je 10 měsíců a přemýšlím, že bysme už přešli na normální.
smahulinka píše:
a můžu se zeptat, jak dlouho jsi ho dávala? Malý je 10 měsíců a přemýšlím, že bysme už přešli na normální.
Dávala sem mu ho taky tak do těch 10 měsíců a pak už ne,záleží jak se to upravilo,někomu to stačí do půl roku,někomu 8 měsíců,měli sme do 10 měsíců,protože jinak bylo všechno venku.Zkus normální a uvidíš,musí se to vyzkoušet.
já osobně jenom cca 2 měsíce, se zvracením to u nás není tak hrozný. teď používám Nutrilon Extra. Poslední dobou Elinka zase trochu začala, tak jsem volala na infolinku Nutrilonu (měla jsem ten velký už otevřený) a tam mi doporučili, že v takových případech můžu koupit nutriton, který mám do mléka přidávat. Mimochodem, ten se může přidávat i do mateřského, takže to teď řeším takto. Ten Nutriton taky není zrovna nejlevnější, ale nepoužívám ho pokaždé ![]()
Jo,jo,ale dneska s Petříkem jdu i na ultrazvuk,blinká opravdu hodně,tak polovinu co s ní vyhodí a blindí i několik hodin po jídle,.Lukášek to musel mít taky dlouho,pořád všechno lítalo ven.Jak píšu,záleží na každém mimi jak moc to má nevivinuté.
Adélce se to srovnalo snad do týdne, tak ho pomalu vysadíme. Díky ![]()
ahoj, my měli Nutrilon AR do 6 měsíců, pak už malá neblinkala, tak jsme přešli na normální UM.
Ahoj,prosím kdo z vás dává mimiskům NUTRILON AR ?Chtěla bych vědět jestli se také špatně rozmíchává a hrudkuje jako BEBA AR,nebo se mléko rozmíchává dobře.Jestli má smysl dělat změnu mléka,nebo je to stejné.Děkuji.