Nepříjemné kojení

10052
9.4.10 22:57

Nepřijemné kojení

Ahoj maminky chtěla bych poprosit o radu, nebo vaši zkušenost pokud máte podobnou jak já…

mé dceři je 5 měsíců stále kojím, ale je to pro mě jako mučení, pokaždé když kojím mám u toho po celém těle nesnesitelné pocity, nevím jak to slovy popsat, ale vždycky bych nejradši vzala malý prso z pusy, zatím se ještě stále držím ale neím ještě jak dlouho, doktoři mi taky nedokázaly pomoc tak já vůbec nevím co se to děje, 3 měsíce kojení byly úplně v pohodě, až ted poslední dva měsíce je to k nevydřžení, nevím co mám dělat protože s kojením jsme nikdy problémy neměly tak by mi bylo líto přestat kojít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
9.4.10 23:04

Zuzko zkus homeopatika.
Já měla trochu jiný problém - šílené bolesti, až se mi kroutily palce u nohou, nakonec jsem u toho skoro brečela a děsila se, že budu muset přestat kojit, to bylo asi po dvou měsících. Tak jsem našla homeopatku, po pár dnech se kojení stalo snesitelným a během měsíce jsem byla v pohodě a kojila potom ještě víc jak rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
9.4.10 23:19

Taky jsem zažila bolesti - poprvé když se učila pít a potrhala mě a jak tahala, bolelo to až u žeber a tekly mi slzy bolestí a znova v asi 6 týdnech… bylo to docela bolestivé, ale po pár dnech odeznělo…

Jinak i pocity mám po celém těle. ne každé kojení, ale cca 2× denně. je mi to ale tělesně příjemné a do určité míry mě to vzrušuje :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
9.4.10 23:22

já právě ale nemám bolesti, ale takový šíleny pocity opravdu nevím jak to popsat ale asi jako kdyby vás někdo pálil sirkou a máte pocity ucuknout tak nějak podobně, homeopatika jsem už vyzkoušela a nepomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.4.10 23:30

Ahoj, zkusila bych vymenit homeopatku. Ja trochu vim, co tim myslis, syn, kdyz byl starsi, se naucil skrabat mi jednou rukou prso, kdyz pil. Nebylo to bolestive, ale pro me nesnesitelne. Vim, ze tvuj problem je malicko jiny, ale ten pocit je asi stejny. Nepomohla by ti treba nejaka relaxace, hudba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.4.10 09:23

A nebude to teda spíš v psychice? Měla bys na to jít odtud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.4.10 10:46

ja jsem mela syndrom belave bradavky http://www.mamita.cz/horka_linka.php?… a kojeni silene bolelo, vystrelovala mi bolest do celeho tela. Ale to by asi nezaclo az 3 mesice po zacatku kojeni - ja jsem to mela od 0 do 9. týdne
Drzim palce, at to vyresis a kojeni uz neni tak neprijemne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.4.10 13:22

děkuju všem maminkám za rady, nejspíš ješě vydržím do konce 6. měsíce a pak nasadím nutrilon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.10 13:33

Ahoj Zuzi,
vím přesně o čem mluvíš,zní to hrozně,ale ty pocity jsem měla taky…Nedalo se dělat nic moc než to do toho půl roku vydržet,pak jsem nasadila nutrilon a musím říct,že malý byl mnohem klidnější a já taky.
Dne smá šest let a je to naprosto zdravý klučina.
Každou chvíli a myslím to doslovně,čekám druhého,zak jsem zvědavá,zda je to psychika.Dám vedět,už se měl totiž 7.4.narodit.
Tak se drž a neměj žádny výčitky.Každý sme jiný. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.4.10 13:39

jéé to krásný, hned bych taky brala další bříško, držím moc palečky pro bezproblémový porod, at jste zdravý a prcek se má čile k světu..

určitě to také tak udělám do půl roku a pak dám nutrilon, malý už jsem ho dávala a bez problémů ho vzala, také se docela těším, že už budu trochu svobodnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvkaM
10.4.10 22:20

Nejsi těhotná? :-) Já tyhle pocity mívala taky… a pak jsem zjistila, že čekám další mimčo :mrgreen:
 Eva

• Citovat
  • Upravit
10052
10.4.10 22:38

těhotná nejsem, MS jsem dostala když byly Klárce 2 měsíce i když plně kojila, takže i když by jsme se z manželem nebránily, tak určitě nejsem, i když spíš bych chtěla s dalším ještě chvilku počkat, abych si mohla dcerku pořádně užít, o kamarádek vím že když pak přijde druhý už to není taková pohodička jako s jedním:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.4.10 22:45

Zuzko.mamko hele mě se to stává taky. Malej v noci pije docela dlouhou dobu a občas mám takový jakoby mrazení, svrbění :think: zkrátka nepříjemnej pocit, mám chuť mu to prso vytrhnout a už nikdy neukázat :D Taky nevím přesně jak to nazvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.4.10 22:51
lleennttiillkkaa píše:
Zuzko.mamko hele mě se to stává taky. Malej v noci pije docela dlouhou dobu a občas mám takový jakoby mrazení, svrbění :think: zkrátka nepříjemnej pocit, mám chuť mu to prso vytrhnout a už nikdy neukázat :D Taky nevím přesně jak to nazvat.

tak to je přesný:-D jak jsi to vyřešila? asi jako správná maminka která udělá pro své dítě to nejlepší, potichu trpí že jo?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.4.10 22:59

zuzko přesně tak prostě to přetrpím a když je nejhůř, tak to prso prostě vyndám. Pokud má ještě hlad vrazím mu flašku, pokud ne začne si cucat palec. Mě se to děje, když v noci u kojení oba usnem a on pak třeba už jenom dudlá místo dudlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová