Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
zuzka.mamka píše:lleennttiillkkaa píše:tak to je přesný:-D jak jsi to vyřešila? asi jako správná maminka která udělá pro své dítě to nejlepší, potichu trpí že jo??
Zuzko.mamko hele mě se to stává taky. Malej v noci pije docela dlouhou dobu a občas mám takový jakoby mrazení, svrběnízkrátka nepříjemnej pocit, mám chuť mu to prso vytrhnout a už nikdy neukázat
Taky nevím přesně jak to nazvat.
Kontaktovala bych laktační poradkyni a pokud yu nedokázala pomoci, zvažovala bych přechod na UM. Přece se nebudeš týrat…
L.
Lesina píše:zuzka.mamka píše:lleennttiillkkaa píše:tak to je přesný:-D jak jsi to vyřešila? asi jako správná maminka která udělá pro své dítě to nejlepší, potichu trpí že jo??
Zuzko.mamko hele mě se to stává taky. Malej v noci pije docela dlouhou dobu a občas mám takový jakoby mrazení, svrběnízkrátka nepříjemnej pocit, mám chuť mu to prso vytrhnout a už nikdy neukázat
Taky nevím přesně jak to nazvat.
zuzko.mamko vidíš laktační poradkyně mě nenapadla. Já už to moc neřeším, protože hodlám kojit do roka a pak skončit. Kojím už jen v noci, ale ten pocit mám jen někdy. Nic méně, ty ho máš pokaždý, takže bych to takhle pořešila.
Kontaktovala bych laktační poradkyni a pokud yu nedokázala pomoci, zvažovala bych přechod na UM. Přece se nebudeš týrat…
L.
jo jeste koukam, ze jste tu psaly k druhymu mimi - ja jsem mela stesti, ze podruhe se uz ta silena bolest neopakovala a kojeni bylo uplne v pohode ![]()