Nepříjemné kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
10.4.10 23:03
zuzka.mamka píše:
lleennttiillkkaa píše:
Zuzko.mamko hele mě se to stává taky. Malej v noci pije docela dlouhou dobu a občas mám takový jakoby mrazení, svrbění :think: zkrátka nepříjemnej pocit, mám chuť mu to prso vytrhnout a už nikdy neukázat :D Taky nevím přesně jak to nazvat.
tak to je přesný:-D jak jsi to vyřešila? asi jako správná maminka která udělá pro své dítě to nejlepší, potichu trpí že jo?? :lol:

Kontaktovala bych laktační poradkyni a pokud yu nedokázala pomoci, zvažovala bych přechod na UM. Přece se nebudeš týrat…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.4.10 09:48
Lesina píše:
zuzka.mamka píše:
lleennttiillkkaa píše:
Zuzko.mamko hele mě se to stává taky. Malej v noci pije docela dlouhou dobu a občas mám takový jakoby mrazení, svrbění :think: zkrátka nepříjemnej pocit, mám chuť mu to prso vytrhnout a už nikdy neukázat :D Taky nevím přesně jak to nazvat.
tak to je přesný:-D jak jsi to vyřešila? asi jako správná maminka která udělá pro své dítě to nejlepší, potichu trpí že jo?? :lol:

zuzko.mamko vidíš laktační poradkyně mě nenapadla. Já už to moc neřeším, protože hodlám kojit do roka a pak skončit. Kojím už jen v noci, ale ten pocit mám jen někdy. Nic méně, ty ho máš pokaždý, takže bych to takhle pořešila.

Kontaktovala bych laktační poradkyni a pokud yu nedokázala pomoci, zvažovala bych přechod na UM. Přece se nebudeš týrat…

L.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.4.10 19:39

jo jeste koukam, ze jste tu psaly k druhymu mimi - ja jsem mela stesti, ze podruhe se uz ta silena bolest neopakovala a kojeni bylo uplne v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová