ABKM a UM po 10. měsíci

219
7.4.10 11:07

ABKM a UM po 10. měsíci

Ahoj,

9m panáček je na Nutrilonu Allergy Care, 2 je ale údajně jenom do 10 měsíců, a 3 už se nevyrábí. Co potom?

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
7.4.10 11:44

Rezinko, male je 22 mesicu a stale pije jednicku. Dvojka nam nevyhovovala, neco ji tam vadilo, osypavala se. Takze davej dvojku klidne do puberty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.4.10 12:05

Já teď na tu pikslu koukala a nenašla jsem, že by to bylo jen do 10m. Takže pokud vám vyhovuje, dávala bych dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.4.10 12:10

Ahojky, tak to jsem ráda, že se někdo zeptal. Já bych to taky za pár měsíců řešila, za chvilku budeme přecházet na 2. Jen mě překvapuje, že stejné UM nevyhovuje ve 2 :think: :nevim: To je to složení tak odlišné????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
7.4.10 12:13

zoubky je tam jiny pomer vsech latek, neceho je tam vic - kvuli tomu, ze dite potrebuju vic, kdyz je vetsi…nereknu ti presne co, nemam uz tu dvojku doma, ale ano, opravdu se osypavala kolem pusy, jakmile jsem vysadila a dala jednicku bylo to dobre, znovu zkouska, znovu spatne a tak furt dokola. Jelikoz v te dobe jedla pouze kralici maso, brokolici, brambory, hrusky a pohankove krupky, nebylo pochyb z ceho to ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.4.10 12:41

Ahoj,

dcera je taky alergická na BKM a víme to cca 3 měsíce. Jsou jí dva roky a taky pije Nutrilon allergy care 2. Takže to neřeš a dávej ho malému dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.4.10 12:46

Ahoj!

A kde jsi to slyšela? Já o tom teda nic nevím. Mladej (za chvíli 18m) pije dvojku stále.

Mad… otázka mimo…Prosím tě, kde jsi sehnala pohankové křupky? Jsou čistě pohankové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.4.10 14:07

tak moc děkuju!!
lékárnice říkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
7.4.10 14:14

Zizalko, jsou ciste pohankove a maji je u nas v zelenine. Zkus se domluvit ve zdrave vyzive, zda by ti je neobjednali. U nas maji jeste jahlove a ryzove, hec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.4.10 15:40
MadGirlNancy píše:
Zizalko, jsou ciste pohankove a maji je u nas v zelenine. Zkus se domluvit ve zdrave vyzive, zda by ti je neobjednali. U nas maji jeste jahlove a ryzove, hec :-)

Csss… :jazyk:
Vy se máte! 8-)

A nevíš, jaký je to výrobce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
7.4.10 18:58

Jmenuje se to M snacks, výrobce ze Slovenska, u nas distribuuje V. Chrástek, Tupesy 372, tel: 777225921, www.krupky.eu
Pokud bys je nesehnala sama, muzu ti je poslat. Kdyztak napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.4.10 19:33

Tý jo, ti mají křupek! Ale nepíšou tam přesné složení, a to mě právě docela zajímá.

Musím se kouknout po Práglu, jestli něco najdu…

Díky za nabídku, jsi hodná! Uvidím, jak pochodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
7.4.10 19:42

Zizalko, ty pohankove jsou cista pohanka, ty jahelne jsou s ryzi, kukuricne jsou ciste, ryzove jsou cista ryze.
KOukala jsem na ty stranky a prodavaji to jenom ve velkem. Napr. pohankove po 30 kusech, ale to snite :-)
Nebo kdyztak fakt napis, ja ti koupim treba 5 baleni a poslu ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová