Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
9m panáček je na Nutrilonu Allergy Care, 2 je ale údajně jenom do 10 měsíců, a 3 už se nevyrábí. Co potom?
Děkuji!
Rezinko, male je 22 mesicu a stale pije jednicku. Dvojka nam nevyhovovala, neco ji tam vadilo, osypavala se. Takze davej dvojku klidne do puberty ![]()
Já teď na tu pikslu koukala a nenašla jsem, že by to bylo jen do 10m. Takže pokud vám vyhovuje, dávala bych dál.
Ahojky, tak to jsem ráda, že se někdo zeptal. Já bych to taky za pár měsíců řešila, za chvilku budeme přecházet na 2. Jen mě překvapuje, že stejné UM nevyhovuje ve 2
To je to složení tak odlišné????
zoubky je tam jiny pomer vsech latek, neceho je tam vic - kvuli tomu, ze dite potrebuju vic, kdyz je vetsi…nereknu ti presne co, nemam uz tu dvojku doma, ale ano, opravdu se osypavala kolem pusy, jakmile jsem vysadila a dala jednicku bylo to dobre, znovu zkouska, znovu spatne a tak furt dokola. Jelikoz v te dobe jedla pouze kralici maso, brokolici, brambory, hrusky a pohankove krupky, nebylo pochyb z ceho to ma.
Ahoj,
dcera je taky alergická na BKM a víme to cca 3 měsíce. Jsou jí dva roky a taky pije Nutrilon allergy care 2. Takže to neřeš a dávej ho malému dál ![]()
Ahoj!
A kde jsi to slyšela? Já o tom teda nic nevím. Mladej (za chvíli 18m) pije dvojku stále.
Mad… otázka mimo…Prosím tě, kde jsi sehnala pohankové křupky? Jsou čistě pohankové?
Zizalko, jsou ciste pohankove a maji je u nas v zelenine. Zkus se domluvit ve zdrave vyzive, zda by ti je neobjednali. U nas maji jeste jahlove a ryzove, hec ![]()
MadGirlNancy píše:
Zizalko, jsou ciste pohankove a maji je u nas v zelenine. Zkus se domluvit ve zdrave vyzive, zda by ti je neobjednali. U nas maji jeste jahlove a ryzove, hec
Csss… ![]()
Vy se máte! ![]()
A nevíš, jaký je to výrobce?
Jmenuje se to M snacks, výrobce ze Slovenska, u nas distribuuje V. Chrástek, Tupesy 372, tel: 777225921, www.krupky.eu
Pokud bys je nesehnala sama, muzu ti je poslat. Kdyztak napis.
Tý jo, ti mají křupek! Ale nepíšou tam přesné složení, a to mě právě docela zajímá.
Musím se kouknout po Práglu, jestli něco najdu…
Díky za nabídku, jsi hodná! Uvidím, jak pochodím…
Zizalko, ty pohankove jsou cista pohanka, ty jahelne jsou s ryzi, kukuricne jsou ciste, ryzove jsou cista ryze.
KOukala jsem na ty stranky a prodavaji to jenom ve velkem. Napr. pohankove po 30 kusech, ale to snite ![]()
Nebo kdyztak fakt napis, ja ti koupim treba 5 baleni a poslu ti to.