silnější beba

eda020
9.4.10 08:42

silnější beba

obrý den.Chtěl bych se zeptat jestli existuje i jiná beba než je prémium a senzitiv.Malýmu dáváme bebu premium ale často se budí zase hlady.už má 4 měsíce a přijde nám že je to pro něj slabý.kolikrát má hlad už za půl hodiny.dnesa sem se bavil s doktorkou a ta my doporučila zkusit silnější mléko.nechtěl bych mu měnit příkrm a tak bych se chtěl zeptat jestli existuje i silnější beba jako je např. nutrilon.poradí někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
9.4.10 08:59

No přiznám se že moc nechápu tvůj dotaz, co je myšleno silnějším mlékem :oops: Ale moje malá byla na nutrilonu a někdy kolem 4-5 měsíce taky začala mít dřív hlad. Po poradě s doktorkou jsem začala dávat nutrilon č.2 (což je možná to silnější mléko) je na něm sice od 6 měsíců ale dr. mi říkala, že to dřív bylo od 4. měsíce jen to změnili ale mléko je stejné. Zabralo to a někdy kolem 5. měsíce jsme začali s příkrmama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.4.10 09:01

Edo ahoj, mě malej přestal kolem čtvrtého a pátého měsíce přibírat na váze, tak mi doktorka řekla, abysme od pátého měsíce najeli na Bebu 2 premium, že je tam sice napsáno, že se má Beba 2 dávat od ukončeného 6.měsíce, ale že se může dávat snad už od ukončeného 4.měsíce. My na tu dvojku Bebu najeli, když bylo Danečkovi pět měsíců. A doktorka by snad měla vědět, když se zeptáte, zda už můžete dávat dvojku. Daneček zase začal po té dvojce přibírat a byl spokojenější. Jo a od ukončeného 4.měsíce jsem začala dávat večer i kaše, aby byl napapanej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eda020
9.4.10 09:26

tím silnějším mlékem jsem myslel např. jak je nutrilon 1 exklusiv atd.ty příkrmy co mají nějak jinak ošetřenou bílkovinu nebo jak oni tomu říkají.(je prostě silnější)je pomaleji stravitelné a mimčo vydrží být delší dobu napapané.asi jsem to napsal špatně za což se omlovám.děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
eda020
9.4.10 09:29

To my dneska říkala doktorka taky.ale malej přibírá normálně tak my řekla abych zkusil jedničku ale silnější.ale už sem zjistil že silnější mléka dělá jen hami a nutrilon.beba to nedělá.tak asi budu muset změnit příkrm.maminka nekojí tak krmíme už od porodnice.děkuji za odpověď a příjemný den.

• Citovat
  • Upravit
10052
9.4.10 23:02

já na noc používám nutrilon, zkoušela jsem i nutrilon forte který by měl dýl zasytit ale není to pravda, malý moc nechutnal, a naopak po něm byla víc neklidnější, jestli tím silnějším myslíš ty s nápisem forte atd. tak jsem přesvědčená že to nefunguje, nevím jaké mají zkušenosti jiné maminky ale u nás se neosvědčilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
10.4.10 20:24

edo já teda plně kojila do 5 měsíce a pak jsem začala přikrmovat Bebou sensitive, protože po klasický i po HA měl zácpu.
Na Bebě sensitive je tedy od listopadu, postupně víc a víc, jak se mi dělalo míň a míň mlíka a přestával chtít kojení…
No to je jedno.
Hlavní je, že jí mám doposud a nikdy jsem nepocítila potřebu jí změnit.
Náš doktor říkal, že mlíka 1,2,3, na dobrou noc a tak… jsou prakticky záležitost komerční, že pokud mu nějaké mléko vyhovuje, nemusíme ho jako tupé ovce měnit podle reklamy.
Takže může klidně vyžít s Bebou sensitive až do roku i víc a nic se neděje.

Spíš si říkám, jestli má opravdu hlad. Nebo může být v růstovém spurtu. Za půl h nemůže mít strávený mlíko. A pokud mu ho dáváte dostatek, neviděla jsem, že by po UM dítě brečelo hlady za půl h…

Ale tak možný je všechno, nejsem vševědoucí, jen mi to přijde divný. Z čeho usuzuješ, že má hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.4.10 22:01

Beba je do 6 mesicu tak v ni pokracuj.. my meli bebu ar 1 do ctyrech a je silene husta ze jsme museli mit dudel c.4 jinak to neteklo.. ale nevim jestli je to na miste.. taky nevim proc myslis ze ma hlad.. zkus mu dat v noci caj.. :nevim: my to tak delali a ted z jen podavam dudlik, ona zas usne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
10.4.10 22:31

Napadlo mě ještě, pokud za půl h od mlíka pláče, jestli ho spíš nebolí bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.4.10 22:49

no anebo reflux, i kdyz ten by mel byt od ctvrteh mesice v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová