Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím všechny,začela jsem mít asi před týdnem méně mléka,tak nám doktorka řekla aby jsme dokrmovali Nutrilonem Comfort,ale už 3.den měl malý zácpu..k ránu vždycky začne brečet bolestmi bříška,tak jsem musela použít rourku.Přemýšlím že bych zkusila třeba Sunar Complex 1..co myslíte? Nebo jaké UM by jste mi doporučili? Díky předem za rady..
Ahoj, tak my nejdřív měli měli Sunar Complex 1, ale po něm malýho bolelo bříško, tak nám doktorka doporučila Nutrilon comfort, ale po tom měla malej hlad a moc mu nechutnal, tak ho pil málo. Nakonec jsme skončili u normálního Nutrilonu. Ten malýmu sedl a nebolí ho bříško a hrozně mu chutná a krásně se každý den vykakaká. Každé dítě je jiné a chce to prostě vyzkoušet, co miminku sedne. Ale za mě Nutrilon ![]()
My zkoušeli Nutrilon a malá měla děsnou zácpu, tak jsme přešli na Bebu a naštěstí je to ok. Chce to zkoušet, každému mimču sedne něco jiného.. ![]()
Ahoj,to cubrnim.mala je na nutraci comfort prakticky od narozeni,pry mimo jine mekci stolici a dobry.naopak se ucpala po bebe sensitiv.fakt kazdy mimo potrebuje neco jinyho.pa
ahoj…obě děti na Sunaru..kluk Nutrilon plival a u holky jsem to vyřešila hned jak sme přišli z porodky domů…
![]()
Ahojky, tak my máme něco přes 3. týdny, a necelých 14 dní, bohužel musíme přikrmovat… Jelikož jsme dostali jako dárek klasický Sunar, tak jsme jej zkusili a malý si nestěžuje… něco nakojím a zbytek dokrmujeme - denně tak 3-4 dávky… dle toho, kolik jsi malý vytáhne… Na Sunar nedám dopustit, my na něm taky vyrůstali a jací jsme…
a pak taky i z druhé stránky… je nejlevnější…
, neboť ty dnešní ceny, jsou nehorázné… ![]()
Tak já dávala prve Nutrilon extra,ten víc zasytí.Jenže se ho malá dožadovala pořád po 3 hodinách(tak nevím jestli to není jen takovej reklamní tah).Kakání měla normální.No a protože patří k těm nejdražším a vydržel jen 4dny,přešla jsem na sunar.Ten sice pije taky po 3 hodinách,ale vyjde pořád levněji.Po sunaru má kakání na střídačku.Ale nestalo se,že by byla nějak moc zacpaná.Ale opravdu to chce vyzkoušet více mlíček