Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj damy, volala jsem na nutrilon linku ohledne dotazu, a od te poradkyne jsem se dozvedela, ze nutrilon extra se nema davat cely den ale jen po obede a na noc, cca 3× denne ze ten organizmus vice pracuje, takze musim jeste dokoupit pixlu klasickeho, no super, aspon to clovek vi..
Zeptam se maminy, mate nekdo zkusenost ze by jste davali jen extra?jjak Vam jej ditko snasi? diky!
Ahoj. Tak to jsem netušila, ale sama od sebe jsem začala dávat ten extra na noc. Malá spávala celou noc a poté se začala budit, tak jsem to vyzkoušela a zase spí celou noc. Asi bych ho celý den nedávala, určitě je hůře stravitelnější. Tvoje malá už má skoro 5 měsíců, tak bych spíš začala s poledním zeleninovým příkrmem.
my jime jen extra normalni nam nestacil,aji ho vlastne cely den a vnoci jednou,vpoledne par zlicenek mrkvicky ktomu,aje v poho.po normalnim porad fnukal. ![]()
Ahoj.Ted jsi me zaskočila, mi jíme jen extra a. malá nemá žádné problemy. Kajdi, prdí jak má…
Tak my jedly teďka pixlu extra a bohužel i po něm má hlad po 2 hodinách, když vypije 120ml, to je zatím maximum, pak usne
v noci tedy spí celou noc, tak to je super