Kojení a čajík

39
23.8.10 11:24

kojení a čajík

Jsem tu zase a žádám vás opět o radu. Holky,vy co plně kojíte.dáváte mimísku ještě čajík?? Jestli jo tak jakej,kolik a kdy?? Někdo mi říká,že dávat musím,někdo že ne a tak už prostě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
23.8.10 11:29

Adrunko,já myslím že jestli plně kojíš a mléka máš dost tak čajík mimčo nepotřebuje…mm je dostačující.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.8.10 11:32

Ahojky, jenom kojím, ani v těch vedrech jsem malému nedávala, pokud prospívá je to dostačující. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
23.8.10 11:33

Já jsem obě děti plně kojila do půl roku a čaj jsem nedávala. Až na vyjímky - staršímu přechodně, je narozený koncem června, bylo úmorné léto,tak jsem mu asi ve 2 měsících občas dala pár lžiček dětského čaje.
Mladší zase trpěla na koliky, dost dlouho, tak jsme taky čajík na lžičce vyzkoušely.

Sama naše dětská dr. mi řekla, že pokud mám dostatek mléka, další tekutiny podávat nemusím.A to jsem se jí ptala v létě asi v 8 měsících malé. Častěji podávat další tekutiny jsem dětem začala asi v 10 měsících, stejně ještě v té době upřednostňovaly MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
23.8.10 11:33
kozisek píše:
Ahojky, jenom kojím, ani v těch vedrech jsem malému nedávala, pokud prospívá je to dostačující. :palec:

přesně tak,já bych dávala jen mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
23.8.10 11:34

Nepřidával jsem mimo MM vůbec nic. Párkrát jsem se tedy pokusila, ale absolutně neuměl z flašky nic vypít :nevim: tak jsem to nehrotila a i přes horký léto byl jenom na MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.8.10 11:34

Koukám, že má tvoje maličká teprve 2 měsíce. V tvém případě bych jí čajíky nedávala. Mlíčko jí zasytí i dodá potřebné tekutiny, takže to máš 2v1. Mohlo by se stát, že by zahnala žízeň čajem a pak by nechtěla mlíčko a jak víš, čím méně kojíš, tím méně máš mlíka. A to by bylo škoda, když je tak maličká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
23.8.10 11:37

Pokud plně kojíš,tak bych čajík taky nedávala.Miminku to určitě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.8.10 12:48

Dávám až teď trochu čaje po příkrmu. Zatím to ale odmítá, většinu vyplivne. Dr. mi říkala (je to i na kojeni.net), že do 10 měsíců stačí jen MM, pokud ale kojíš alespoň 5× denně. Ale samo že je lepší dítě na jiné tekutiny zvykat už dříve, prý právě od toho půlroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová