Nejméně nechutné hypoalerg. mléko

421
20.8.10 15:40

nejméně nechutné hypoalerg. mléko

Vyhlašuju anketu o nejméně nechutné hypoalerg. mléko. Které vašim dětem chutná/lo? Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
20.8.10 16:14

Markétka pila bez problémů asi do 4 měsíců HA Nutrilon. Je pravda, že jsem jen částečně kojila hned od porodnice, takže na něho byla zvyklá už od narození. Sama jsem ho ochutnávala a bylo takové lehce nahořklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.8.10 16:39

Tak to jsem taky zvedava jak to dopadne :-D
Ja jsem vyzkousela HA od Nutrilonu, Hippu a Sunaru.Ani jedno mi nepila, jenom jedla v kasi.Nejlepsi mi prisel Sunar.Jeste je prej antialergeni Sinlac ze svatojanskeho chleba, ale ten nemam zatim vyzkouseny.Znate ho nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
20.8.10 16:52

Veselečko, Sinlac je kaše, pokud vím, kdyžtak mě opravte, jestli pod touto značkou vyrábí i mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
20.8.10 17:04

Našemu dítěti chutná vše, dokonce snad ta „hnusná“ hypoalergenní víc než ta sladká normální mléka… Taky nechápu jak to může pít, zatím měl Nutrilon HA, Nutrilon Allergy Care a teď máme Bebu HA. Žádný rozdíly mezi tím nedělal. Normální měl mezitím asi 5× (když došlo HA a doma byla reklamní krabice hami, nejsme v místě kde by se dalo HA koupit kdykoliv) a koukal na to poněkud nedůvěřivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.8.10 19:10

nase pila Nutrilon HA, ale taky uz vpodstate od narozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
20.8.10 19:34

My jsme začínali na Nutrilonu HA, pak jsme zkoušeli Bebu a teď máme HA Sunar…malý mi pil všechno bez rozdílu…teď jsem na Sunaru, protože je nejlevnější a taky ze všech nejsladší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.8.10 20:35

HA BEBA je taková nahořklá, ale malá ji pije od druhého měsíce bez problému :-) :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
21.8.10 15:51

Nejmín hořký je určitě sunar… ale malá mi ho nechtěla… chutná jí nutrilon… i když miteda vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.8.10 18:02

Ahoj, přijdou mi, že všechny HA jsou nahořklý, malej pil Bebu, ta mu chutnala do tý doby než ochutnal obyč. Bebu, která je sladká, pak už jsem do něj HA nenacpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.8.10 23:20

ahoj, ja detem davala krom Nutrilonu snad vsechny HA. Chudaci, kdyz nevi co piji… Ale me prisel „nejchutnejsi“ HA SUNAR. U toho jsme teda taky skoncily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová