Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Vyhlašuju anketu o nejméně nechutné hypoalerg. mléko. Které vašim dětem chutná/lo? Díky za zkušenosti.
Markétka pila bez problémů asi do 4 měsíců HA Nutrilon. Je pravda, že jsem jen částečně kojila hned od porodnice, takže na něho byla zvyklá už od narození. Sama jsem ho ochutnávala a bylo takové lehce nahořklé.
Tak to jsem taky zvedava jak to dopadne ![]()
Ja jsem vyzkousela HA od Nutrilonu, Hippu a Sunaru.Ani jedno mi nepila, jenom jedla v kasi.Nejlepsi mi prisel Sunar.Jeste je prej antialergeni Sinlac ze svatojanskeho chleba, ale ten nemam zatim vyzkouseny.Znate ho nekdo?
Veselečko, Sinlac je kaše, pokud vím, kdyžtak mě opravte, jestli pod touto značkou vyrábí i mléko.
Našemu dítěti chutná vše, dokonce snad ta „hnusná“ hypoalergenní víc než ta sladká normální mléka… Taky nechápu jak to může pít, zatím měl Nutrilon HA, Nutrilon Allergy Care a teď máme Bebu HA. Žádný rozdíly mezi tím nedělal. Normální měl mezitím asi 5× (když došlo HA a doma byla reklamní krabice hami, nejsme v místě kde by se dalo HA koupit kdykoliv) a koukal na to poněkud nedůvěřivě.
My jsme začínali na Nutrilonu HA, pak jsme zkoušeli Bebu a teď máme HA Sunar…malý mi pil všechno bez rozdílu…teď jsem na Sunaru, protože je nejlevnější a taky ze všech nejsladší…
HA BEBA je taková nahořklá, ale malá ji pije od druhého měsíce bez problému
![]()
Nejmín hořký je určitě sunar… ale malá mi ho nechtěla… chutná jí nutrilon… i když miteda vůbec…
Ahoj, přijdou mi, že všechny HA jsou nahořklý, malej pil Bebu, ta mu chutnala do tý doby než ochutnal obyč. Bebu, která je sladká, pak už jsem do něj HA nenacpala.
ahoj, ja detem davala krom Nutrilonu snad vsechny HA. Chudaci, kdyz nevi co piji… Ale me prisel „nejchutnejsi“ HA SUNAR. U toho jsme teda taky skoncily