Růstový spurt a kojení

41
18.8.10 13:21

Růstový spurt

Dobrý den, ahoj!

Mám opět problém s tím mým kojenečkem Ondráškem :roll:. V pondělí bude mít čtyři měsíce a zdá se mi, že mu teprve teď začal růstový spurt. Druhý den je plačtivý, má neustále hlad. Přes den spí max půl hodiny a v noci se budí cca po dvou hodinách, vždy s pláčem. Myslíte, že se může jednat o spurt. Tří a šesti týdení jsme měli přesně. Že by ten tříměsíční začal až teď? Nemáte nějakou osvědčenou radu jak zvýšit tvorbu MM? Obvykle nám to trvalo asi dva dny, než se mlíčko upravilo… Díky za rady. Pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
18.8.10 13:24

možné to je, my měli ty spurty vždycky trošku jinak, než se udává. Mě hodně pomohlo pít litry a litry Cara nebo melty s mlékem. Ideálně i teplý nápoj před a při kojení, aby se mlíčko lépe spouštělo. Kojo čaje taky pomáhali, ale ty se mají pít max. 3 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.8.10 13:28

Jak píše Kakika a vydržet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
18.8.10 13:34

Jeste prikladat hodne v noci a behem jednoho kojeni stridat prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.8.10 13:35

Jasně, vydržím, čajíky piju, akorát ta melta mě tedy moc nejede, ale vyzkouším to :lol: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.10 14:56

Ahoj,
taky jsem hodně pila Caro a zakysané mléčné výrobky a celkově hodně jsem jedla (nepřibrala jsem nic, spíš jsem naopak díky kojení zhubla, i když jsem jedla víc než dřív). Člověk má tendenci se v tom jídle odbývat, ale pak se ti nedělá dost mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová