Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, mame zitra s Gitusi cestu 400km pofrcime EC vlakem,chci se zeptat, jak by jste resily UM pro mimi. Mam udelat davku uz doma? nebo vzit sebou celou termosku s prevarenou vodou? myslite ze by to jednou nezvladla, kdyby to jedla po 3 hodinach cesty? sice se pise ue UM musi byt do 2 hodin spotrebovany, diky!mam z toho trochu dilema:))
Ahojky! Já bych vzala termosku, i když si myslím, že jednou by se taky nic nestalo, ale já teda termoskuju. ![]()
Ahoj, já bych vzala taky termosku. Bereme radši i na delší cesty a výlety ![]()
Raději vem vodu s sebou zvlášť UM se nesmí používat po déle jak 30 minut od udělání pak se tam rychle tvoří mléčné bakterie.Neriskovala bych.S malým cestujee pořád a vždy máme vodu s sebou a UM zvlášť a v případě potřeby namícháme.
diky diky.. udelam to tak:D to bude sranda, michat to ve vlaku:D nooo a taky bude sranda s kocarem do EC
jj přesně jak píšou holky teromsku v ní převaženou a teplou vodu a namíchat až dle potřeby taky to tak děláme..s malým jsme někde lítali (ať autem nebo procházky) na delší trasy už od malinka takže toto je nejlepší způsob
tak ať dobře djedete ![]()
jo diky, nooo radsi s predstihem, na ten hlavak je to v pohode pojedu z Vrsovic, takze nizkopodlaznim na Hlavak pak mi snad do toho EC nekdo pomuze:D
ahoj, tak ja beru termosku s horkou vodou a mam dopredu nadavkovane UM…
ziji v UK a tady prodavaji uz i hotove mleko v krabicce- jen prelejes do flasky a krmis… coz je tez super vec… mam jich vzdy par doma, takze kdyz akutne nekam jedem beru s sebou.. tady to ma kazda znacka mleka, takze maly pije na co je zvykly… V CR to neni??? treba v lekarne?? jestli ne, tak mi to bude v CR na dovolene chybet ![]()
To jsem tady nikdy neviděla, ale není to asi špatný, akorát, jak se to ohřívá, když je to v krabičce? ![]()
Delaji v krabicce ale nevim od kolika to je mesicu.Ted nevim jestlli sem to enpopletla s mlickem s kasi. ![]()
Do vlaku ti nekdo pomuze.Spis aby se ten kocar tam dostal.
ahoj, myslim ze vyrabi neco takove sunar ale az od 22 mesicu, ale jinak uz hotove mleko se neprodava. Jen treba v Podoli maji banku materskeho mleka ..
Tak to jsem holky ani netušila, že tady se taky něco takového prodává - to jsou pro mně zase novinky ![]()
Nasla jsem akorat to stou kasi.
A ohriva se to ve vodni lazni.
no i DM je maji, urcite i v lekarne, ale jako UM od narozeni hotove neni.. btw. a kde se to ohreje kdyz neni po ruce mikrovlnka? treba po ceste vlakem:D aaha ohrivacka to je naapad:D
Monjie, Um bych dopředu nechystala, to zvládneš, UM nasyp do lahvičky, pak přidáš jen vodu a hotovo ![]()
Jinak znám mlíčko s kaší od Nestlé, dávám odkaz, je od ukonč. 4. měsíce http://www.lekarna.cz/…ove-2x250ml/
Jsou různé příchutě, ale popravdě bych to poprvé nedala v tom vlaku, ale ozkoušela, co to udělá s prckem doma ![]()
Dobře dojeďte ![]()