Čtyřhodinová cesta a UM

23033
16.8.10 11:07

cesta 4 hodiny a UM

Ahoj holky, mame zitra s Gitusi cestu 400km pofrcime EC vlakem,chci se zeptat, jak by jste resily UM pro mimi. Mam udelat davku uz doma? nebo vzit sebou celou termosku s prevarenou vodou? myslite ze by to jednou nezvladla, kdyby to jedla po 3 hodinach cesty? sice se pise ue UM musi byt do 2 hodin spotrebovany, diky!mam z toho trochu dilema:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
16.8.10 11:10

Ahojky! Já bych vzala termosku, i když si myslím, že jednou by se taky nic nestalo, ale já teda termoskuju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
16.8.10 11:11

Ahoj, já bych vzala taky termosku. Bereme radši i na delší cesty a výlety :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.8.10 11:22

Raději vem vodu s sebou zvlášť UM se nesmí používat po déle jak 30 minut od udělání pak se tam rychle tvoří mléčné bakterie.Neriskovala bych.S malým cestujee pořád a vždy máme vodu s sebou a UM zvlášť a v případě potřeby namícháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.8.10 11:27

diky diky.. udelam to tak:D to bude sranda, michat to ve vlaku:D nooo a taky bude sranda s kocarem do EC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.8.10 11:59

jj přesně jak píšou holky teromsku v ní převaženou a teplou vodu a namíchat až dle potřeby taky to tak děláme..s malým jsme někde lítali (ať autem nebo procházky) na delší trasy už od malinka takže toto je nejlepší způsob :-) tak ať dobře djedete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.8.10 12:00

jo diky, nooo radsi s predstihem, na ten hlavak je to v pohode pojedu z Vrsovic, takze nizkopodlaznim na Hlavak pak mi snad do toho EC nekdo pomuze:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
16.8.10 12:18

ahoj, tak ja beru termosku s horkou vodou a mam dopredu nadavkovane UM…
ziji v UK a tady prodavaji uz i hotove mleko v krabicce- jen prelejes do flasky a krmis… coz je tez super vec… mam jich vzdy par doma, takze kdyz akutne nekam jedem beru s sebou.. tady to ma kazda znacka mleka, takze maly pije na co je zvykly… V CR to neni??? treba v lekarne?? jestli ne, tak mi to bude v CR na dovolene chybet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.8.10 12:21

To jsem tady nikdy neviděla, ale není to asi špatný, akorát, jak se to ohřívá, když je to v krabičce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.10 12:21

Delaji v krabicce ale nevim od kolika to je mesicu.Ted nevim jestlli sem to enpopletla s mlickem s kasi. :oops:
Do vlaku ti nekdo pomuze.Spis aby se ten kocar tam dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.8.10 12:22

ahoj, myslim ze vyrabi neco takove sunar ale az od 22 mesicu, ale jinak uz hotove mleko se neprodava. Jen treba v Podoli maji banku materskeho mleka ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.8.10 12:23

8-o Tak to jsem holky ani netušila, že tady se taky něco takového prodává - to jsou pro mně zase novinky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.10 12:24

Nasla jsem akorat to stou kasi.
A ohriva se to ve vodni lazni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.8.10 12:25

no i DM je maji, urcite i v lekarne, ale jako UM od narozeni hotove neni.. btw. a kde se to ohreje kdyz neni po ruce mikrovlnka? treba po ceste vlakem:D aaha ohrivacka to je naapad:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.8.10 12:41

Monjie, Um bych dopředu nechystala, to zvládneš, UM nasyp do lahvičky, pak přidáš jen vodu a hotovo :wink:
Jinak znám mlíčko s kaší od Nestlé, dávám odkaz, je od ukonč. 4. měsíce http://www.lekarna.cz/…ove-2x250ml/
Jsou různé příchutě, ale popravdě bych to poprvé nedala v tom vlaku, ale ozkoušela, co to udělá s prckem doma :wink:
Dobře dojeďte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna