Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ohrivacka ale ta je zase na elektriku.Takze Horka voda v nejake nadobe kam nalijes tu horkou vodu a postavis lahev ale to je komplikovane lepsi je ta termoska s vodou a udelat si ho.Za minutku mimco papa.
me prcek v pohode vypije to mliko aji studeny kdyz neni nikde pobliz moznost ho ohrat…takze kdyz nekde cestujeme tak sem davala studeny…a ted uz pres den mliko nepijeme…ale obed mi sni taky studenej. ale netvrdim ze to udela kazdy decko ![]()
a vite co me napadlo abych nemusela tahat termosku? co dat do lahvicky vrelejsi vodu a do druhe davku a pak to akorat preleju?:D mam ten termoobal:D
Mně to právě v termoobalu moc dlouho nevydrží - proto termoskujeme. Zkoušela jsem obal obalit i ručníkem, ale efekt žádný…
Třeba máš lepší termoobal - já mám ten obyčejný a prostě nevydrží. A to mám kolikrát pocit, že ta fláša musí zákonitě prasknout, když tam leju vodu úplně horkou ![]()
a jaky pouzivate lahvicky? my mame avent a zatim teda kdyz jsem zalevala caj neprdly ![]()
My máme ty obyč od Bočka, ale taky zatím ně, ale vždycky mám strach ![]()
on ten avent to ma celkem vychytany, cestovni vicka, objimky, a ruzny vychytavky:D
Monjie píše:
no tak ty neznam:) co to je za lahvicky?
Já nevím, prostě obyč
![]()
Malá si na ní zvykla a zkoušela jsem dát NUK a tu nechce ani vidět… Takže obyč a spokojenost - hold máme zkromné dítko ![]()
aha, ja teda nic jinyho nez avent nezkousela.. pediatr mi doporucil nejaky mam nebo jak se to jmenuje, udajne ma byt antikolikova, ale me spis sedl ten avent no:) a kamaradka mela spoustu lahvicek, takze me podarovala akorat jsem k tomu dokoupila savicky a dalsi ptakoviny
Citace:Delaji v krabicce ale nevim od kolika to je mesicu.Ted nevim jestlli sem to enpopletla s mlickem s kasi.
Mlíčko s kaší je v krabičce ale je také hotové mlíko např HIPP a to je v láhvi,podává se tak jak se naleje ![]()