Převařujete kojeneckou vodu?

10
15.8.10 13:09

Převařujete kojeneckou vodu?

Ahoj, jak dlouho převařujete kojeneckou vodu? Malý má 4. měsíce a zatím stále převařuju. Říkala jsem si, že od půl roku začnu dávat normální městskou. Dáváte všichni kojeneckou vodu? Jaký je váš názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
15.8.10 13:13

Já tedy převařuju kójo vodu pak se poradím s dr. až mu bude 6.měsíců zda jí mam dál převařovat a jinak mu budu dávat jenom kójo vodu nepřevařenou pokud to odsouhlasí dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
15.8.10 13:16

Převařovala jsem do půl roku, ale my jsme plně kojili, takže jsem vlastně nepřevařovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.8.10 13:18

Převařovala jsem do roka. U flašek, ať už je to kojenecká nebo jiná voda, není nikdy jasné, kde byla skladováno, zda to nebylo v horku a nemusí být úplně v pořádku. Pokud budeš dávat z kohoutku, tak taky převařovat, trávicí ústrojí mimča je choulostivější než dospělého. Ale určitě se tu najdou matky, co napíšou, že nepřevařovaly nikdy a dítě je O.K. No, záleží na každém, zda to chce riskovat, jestli mu to za to stojí.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.8.10 13:23

Převařuju a převařvat budu,mudra řekla ať to dělám.Od půl roku už se může kohoutková samo převařená.

• Citovat
  • Upravit
7602
15.8.10 13:52

Balená kojenecká voda se převařovat nemá, kazí se tím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 14:15

já jsmeu obou dětiček převařovala prvníc půl roku, pak už jen ohřívala ( na pití, či čaj), kojila jsme, takže děti pili většinou jen čajík, když jsme začala přikrmovat Nutrilonem, tak už jsem nepřevařovala,osobně zastávám názor, že všeho moc škodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
15.8.10 14:19

Převařovala jsem do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.8.10 15:02

Eri-Kojenecká voda se má převařovat pouze se nemá převařovat ta na které to je napsané,že se nemá převařovat a říkají to i dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
15.8.10 15:13

Balenou kojeneckou vodu nepřevařuji, četla jsem, že se to nemá dělat. Převařuji kohoutkovou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
15.8.10 17:24

ja kojim,ale vetsinou prevaruju koj.vodu .kohoutkovou sem dala asi jednou a taky prevarenou.

• Citovat
  • Upravit
2318
15.8.10 18:18
Erian píše:
Balená kojenecká voda se převařovat nemá, kazí se tím… :roll:

Kojenecká voda je voda, ve které se hlídají dusičnany, dusitany a další věci, které mohou miminům vadit. Ale pokud je voda špatně skladovaná, jako že v marketech často je, pak se začíná kazit a varem se breberky ničí…

Po půl roce, kdy už dítě leze a olizuje absolutně všechno, nevidím důvod, proč převařovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová