Nemuzu kojit - vadí mi to

Anonymní
13.8.10 19:29

Nemuzu kojit

Ahoj, nevim jestli nekdo mate stejny problem, ale vadi Vam kojeni? stydite se za to? co s tim? je Vam to neprijemne, vadi Vam i kdyz Vas vidi manzel

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
13.8.10 19:47

AHoj, nevadilo mi kojení jako takové. Právě naopak, kojení bylo krásné a velmi hezké. Vadilo mi kojit na veřejnosti, respektive jsem nekojila nikde krom domova.

• Citovat
  • Upravit
2654
13.8.10 19:55

Já kojím,ale bohužel mám málo mléka tak přikrmuji…je to teda spíš už víc o UM,ale i tak se kojení nevzdávám…dokud je aspoň co,ale musím přiznat, že ejraději kojím doma a když jsme někde mimo domov tak jedině sama v místnosti…no ale kdybych kojila plně tak to neřeším…někdy se bohužel stydím spíš za to, že dokrmuji UM… :cry: jak ráda bych kojila......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 20:06

AHOJ,
TAK MĚ KOJENÍ NEVADILO A ANI KOJENÍ NA VEŘEJNOSTI..V KAVÁRNĚ ČI VENKU NA LAVIČCE JSEM NAKOJILA ÚPLNĚ V POHODĚ :wink: A PŘÍTEL MI U KOJENÍ NEVADIL TAKY VŮBEC, ANI MOJE MAMKA ČÍ SÉGRA..
ALE KAŽDÁ TO MÁ JINAK, MYSLÍM ŽE STYDĚT SE NEMUSÍŠ.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.8.10 20:26

kojim vsude, v kavarne, na lavicce ve meste, naopak je to ohromna uleva mit jidlo vzdy hned sebou

• Citovat
  • Upravit
23033
13.8.10 20:29

Ahoj, asi je to tezky.. ale zkus o tom s nekym promluvit, s manzelem, mamkou, laktacni poradkyni.. Ja treba kolila do 2mesicu, ale mela jsem strasny problem s prsama velikost G.Pak uz jsem kojit nemohla kvuli zdrav. problemum, rozjely se transfuze.. takze byl konec, no alespon chvili, ale pokud to mleko mas, tak to nevzdavej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.8.10 20:30

Nakojím už v podstatě také všude, ale ne vždy mi je to příjemné, nicméně pokud má malý hlad, tak jde nepříjemnost stranou a prso ven - a že není nejmenší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.8.10 20:36

Kojeni mi vadilo jen v intimni casti zivota, prvni pulrok jsem nemohla temer sundat podprdu, hned mi ukapkavalo mleko.
Jinak mi kojeni nevadi, je to jakoby mi vadilo krmit sve dite :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
13.8.10 20:55
Anonymní píše:
Ahoj, nevim jestli nekdo mate stejny problem, ale vadi Vam kojeni? stydite se za to? co s tim? je Vam to neprijemne, vadi Vam i kdyz Vas vidi manzel

ahoj, já mám podobný problém. Mě se s kojením udělá fyzicky špatně, i když vím, že je to spíš psychického rázu…nemůžu za to, nemá to nic společného s tím, že bych snad nemilovala své dítě, či něco podobného..dost mě to trápí, ale zatím s tím bojuji, i když už přikrmuji UM . Mě prostě nepřipadá kojení, jako něco krásného. Bohužel. :cry:

• Citovat
  • Upravit
25324
13.8.10 21:15

Ahoj,kojila jsem jedině doma,a jediný,kdo se na mě mohl dívat byl manžel.Považuju to za dost intimní záležitost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.8.10 22:11
Anonymní píše:
Ahoj, nevim jestli nekdo mate stejny problem, ale vadi Vam kojeni? stydite se za to? co s tim? je Vam to neprijemne, vadi Vam i kdyz Vas vidi manzel

Už nekojím, ale...... …nevadilo mi kojení, tyhle chvilky s prckem u prsa jsem milovala. Nestyděla jsem se ale jenom před manželem. Na veřejnosti mi to přišlo intimní a vyhýbala jsem se tomu, abych „ukazovala prso“ lidem. Dokonce mi vadila i tchýně - vlezla za mnou klidně do ložnice a koukala na mně a já byla z toho nervózní :oops: . Jednou mě očumoval i brácha, ale toho jsem poslala do pr… hned.

Ale je fakt, že když jsem byla mlíkárna pro dítě, manžel měl jaksi utrum ošmakávat mi prsa. :oops: :-) . Prostě mi přišlo divné, aby chmatal na zdroj potravy pro dítě. Holt to bylo území miminka a hotovo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.8.10 22:17

Nevadí. Kojím ráda, i před manželem, jeho pubertálními syny, před tchýní…
Nekojím před babičkou (přece jen je trošku staromódní) a taky před tátou mi to přijde divné.
Nekojím ráda vyloženě na veřejnosti, třeba ve vlaku, i když už jsem párkrát musela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.8.10 17:18

Já teda problém nemám, kojila jsem kdykoli kdekoli, né že bych to vyhledávala nebo stavěla na odiv, ale když byl hlad, nedalo se nic dělat. Syna jsem jednou kojila i u soudu :-) Když jsem nucena kojit venku, tak si sednu nějak stranou, otočím se zády, prcka přikryji plenkou, tak nějak to vždycky řeším. Ale mám malá prsa, tak že vytáhnu prso velikosti jedna si mnoho lidí ani nevšimne, což věřím, že když se tasí pětka, tak to asi nenápadně moc nejde :mrgreen: Ale fakt to neřeším a zatím to neřešil ani nikdo kolem mě :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23033
14.8.10 21:02

asi je to hodne v hlave:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.8.10 11:27

Taky jsem čekala, že budu trpět, jsem stydlivá… ale je to paráda, mít vždy připraveno a v pohotovosti :-) Snažila jsem se vždycky někam zašít, i aby se malej nerozptyloval, ale když nebylo zbytí, nakonec jsem zjistila, že je mi to fuk. Kojící trička byla fajn, že se vystrkovalo opravdu jen nezbytné minimum a nikdy jsem se nesetkala ani se stínem negativní reakce. :-) Prostě přednost má dítě, já si začnu na sebe vymýšlet hlouposti zase až na to bude vhodný prostor… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová