Nutrilon-kaše

7257
12.8.10 19:36

nutrilon-kaše

nutrilon kaše. Napište kdo máte jakou zkušenost. Dávám i UM nutrilon tak bych ráda pokračovala v této značce i u kašiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
12.8.10 19:43

Ahoj, já používala Nutrilon taky i kašičky, ale co vím, tak snad jen jedna - myslím, že ta rýžová je bez cukru, jinak všechny s cukrem. Pokud ti to nevadí, tak jsou dobré všechny. Jinak ostatní Hami, Hipp atd. mají taky ve spoustě kašiček cukr, musela jsem fakt studovat složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
12.8.10 19:47

Ahoj Motiko, Nutrilon mlíko používám, ale Nutrilon kaše ne, jelikož malého po nich bolelo bříško :-( Kaše tedy používám od jiných značek.
Chce to vyzkoušet a uvidíš, zda-li budou prckovi vyhovovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.8.10 19:50

ja obcas koupim..jsou docela dobry ale maji malo druhu…malo prichuti…a jsou docela drahy…treba sunarka mi prijde na chut velice dobra je levnjesi a ma spoustu prichuti…ale kazdymu vyhovuje a chutna neco jinyho..takze zkousej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.8.10 20:05

My zkusili jako první Rýžovou Nutrilonku a malej nechtěl. Pak Vanilkovou Nutrilonku, to se chytl, ale po tpár dnech ne-e. Pak přišla jogurtová Sunarka a to je jeho oblíbená zatím dodnes. Pak jsem se vrátila k Rýžové Nutrilonce a tu snědl, i když ne s valným nadšením. Takže jsem Nutrilon zatím opustila a teď třeba baští s chutí Ovocnou od Nestlé. Chce to zkoušet :-)
Jinak mám v kredenci ještě jednu Rýžovou a Medovou od Nutrilonu, takže časem to zas zkusím :-)
Jo, cukr je ve všem, třeba ta Vanilková byla příšerně sladká. Jenže v těch kaších je všude min. maltodextrin a to je taky cukr. Na to člověk nemůže zas tak hledět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.8.10 20:26

Občas někdy koupím,ale u nás boduje Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
12.8.10 20:49

Jsme na nutrilonu a kupuju taky nutrilonový kaše a chutnají nám,nejvíc rýžová a ta ovocná,bříško po ní nebolí.Chce to opravdu vyzkoušt,ještě malý chutná HAMI,ale nejvíc kupuju ty nutrilon,ale jsou drobet dražší.
Teď na ně mají akci v tescu 2+1 zdarma,tak se to vyplatí,akce je i na MAMI a SUNAR,možná Nestlé,to si nejsem jistá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.8.10 21:03

Taky pouzivame na dokrm Nutrilon a presli jsme na Nutrilon kase a bez problemu, zadne problemy s briskem jsem nepozorovala, zatim jsme zkousely vanilkovou, ryzovou a hruskovou a vse o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.8.10 21:07

zkoušela jsem je jako první ale jsou dost drahé a přešla jsem na kaše ze zdravé výživy nominal a rozdělávám je do nutrilonu. Krabice stojí 30 Kč je tam toho hodně a mají různé druhý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.10 21:17

Taky jsme na nutrilon mlíčku a kašičky od nutrilonu..nikče šmakuje naprosto všecko a žádné problémy nepozorujeme :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.8.10 21:36

Já jsem zkoušela nestle kaše a nechtěl. Lžičkou vůbec ne, jenom z flašky :nevim: Pak jsem ve zdravé výživě koupila kaše country life a ty mu teda jedou- lžičkou, samotné i s ovocem. A jsou taky mnohem levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.8.10 21:44

Taky jsem koukala jak blázen jak jsou drahý. Jsem zvědavá co mu zachutná. Jen mu nechci něčim zabetonovat bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
13.8.10 09:42

Zkouším všechny možné značky. Z Nutrilon kaší mu nejvíce šmakovala s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.9.10 13:19

Dobrý den,
chci se zeptat na 2 Nutrilon Comfort, jestli máte zkušenost? Koupila jsem jej pro syna a o proto jiným mlíkům Nutrilon je prášek nahořklý. Nevím jestli to tak má být nebo je závadné? :nevim:

Děkuji za radu
Bublina07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
23.9.10 19:05
bublina07 píše:
Dobrý den,
chci se zeptat na 2 Nutrilon Comfort, jestli máte zkušenost? Koupila jsem jej pro syna a o proto jiným mlíkům Nutrilon je prášek nahořklý. Nevím jestli to tak má být nebo je závadné? :nevim:Děkuji za radu
Bublina07

Ještě jste Comfort neměli, jedničku? Nutrilon Comfort je oproti jiným mlíkům nahořklý, protože obsahuje látky proti kolikám, pro lepší zažívání a tak. To není závada, je to tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová