Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
nutrilon kaše. Napište kdo máte jakou zkušenost. Dávám i UM nutrilon tak bych ráda pokračovala v této značce i u kašiček.
Ahoj, já používala Nutrilon taky i kašičky, ale co vím, tak snad jen jedna - myslím, že ta rýžová je bez cukru, jinak všechny s cukrem. Pokud ti to nevadí, tak jsou dobré všechny. Jinak ostatní Hami, Hipp atd. mají taky ve spoustě kašiček cukr, musela jsem fakt studovat složení.
Ahoj Motiko, Nutrilon mlíko používám, ale Nutrilon kaše ne, jelikož malého po nich bolelo bříško
Kaše tedy používám od jiných značek.
Chce to vyzkoušet a uvidíš, zda-li budou prckovi vyhovovat ![]()
ja obcas koupim..jsou docela dobry ale maji malo druhu…malo prichuti…a jsou docela drahy…treba sunarka mi prijde na chut velice dobra je levnjesi a ma spoustu prichuti…ale kazdymu vyhovuje a chutna neco jinyho..takze zkousej ![]()
My zkusili jako první Rýžovou Nutrilonku a malej nechtěl. Pak Vanilkovou Nutrilonku, to se chytl, ale po tpár dnech ne-e. Pak přišla jogurtová Sunarka a to je jeho oblíbená zatím dodnes. Pak jsem se vrátila k Rýžové Nutrilonce a tu snědl, i když ne s valným nadšením. Takže jsem Nutrilon zatím opustila a teď třeba baští s chutí Ovocnou od Nestlé. Chce to zkoušet ![]()
Jinak mám v kredenci ještě jednu Rýžovou a Medovou od Nutrilonu, takže časem to zas zkusím ![]()
Jo, cukr je ve všem, třeba ta Vanilková byla příšerně sladká. Jenže v těch kaších je všude min. maltodextrin a to je taky cukr. Na to člověk nemůže zas tak hledět.
Jsme na nutrilonu a kupuju taky nutrilonový kaše a chutnají nám,nejvíc rýžová a ta ovocná,bříško po ní nebolí.Chce to opravdu vyzkoušt,ještě malý chutná HAMI,ale nejvíc kupuju ty nutrilon,ale jsou drobet dražší.
Teď na ně mají akci v tescu 2+1 zdarma,tak se to vyplatí,akce je i na MAMI a SUNAR,možná Nestlé,to si nejsem jistá ![]()
Taky pouzivame na dokrm Nutrilon a presli jsme na Nutrilon kase a bez problemu, zadne problemy s briskem jsem nepozorovala, zatim jsme zkousely vanilkovou, ryzovou a hruskovou a vse o.k.
zkoušela jsem je jako první ale jsou dost drahé a přešla jsem na kaše ze zdravé výživy nominal a rozdělávám je do nutrilonu. Krabice stojí 30 Kč je tam toho hodně a mají různé druhý ![]()
Taky jsme na nutrilon mlíčku a kašičky od nutrilonu..nikče šmakuje naprosto všecko a žádné problémy nepozorujeme
![]()
Já jsem zkoušela nestle kaše a nechtěl. Lžičkou vůbec ne, jenom z flašky
Pak jsem ve zdravé výživě koupila kaše country life a ty mu teda jedou- lžičkou, samotné i s ovocem. A jsou taky mnohem levnější.
Taky jsem koukala jak blázen jak jsou drahý. Jsem zvědavá co mu zachutná. Jen mu nechci něčim zabetonovat bříško.
Zkouším všechny možné značky. Z Nutrilon kaší mu nejvíce šmakovala s medem.
Dobrý den,
chci se zeptat na 2 Nutrilon Comfort, jestli máte zkušenost? Koupila jsem jej pro syna a o proto jiným mlíkům Nutrilon je prášek nahořklý. Nevím jestli to tak má být nebo je závadné? ![]()
Děkuji za radu
Bublina07
bublina07 píše:
Dobrý den,
chci se zeptat na 2 Nutrilon Comfort, jestli máte zkušenost? Koupila jsem jej pro syna a o proto jiným mlíkům Nutrilon je prášek nahořklý. Nevím jestli to tak má být nebo je závadné?Děkuji za radu
Bublina07
Ještě jste Comfort neměli, jedničku? Nutrilon Comfort je oproti jiným mlíkům nahořklý, protože obsahuje látky proti kolikám, pro lepší zažívání a tak. To není závada, je to tak ![]()