Časté odříhnutí

102
17.8.10 20:47

Časté odříhnutí

Chtěla bych radu, malého (cca 2,5 měsíce) kojím od narození.Ale zhruba od 1,5 měs. mi malý po kojení odříhává. První odříhnutí je vzorové a to druhé taky - jenže bohužel asi mu to dělá neplechu v bříšku a často si odříhne až po hodině, dokonce i po 2,5 hod. a často i po 4 hod. Jde mi o to, že kvůli tomu vyžaduje být pořád ve vzpřímené poloze, a když ho odložím tak řve jak tur. Nejhorší je to k ránu, kdy mi téměř ihned usne, jenže po půl hoďině ležení se vrtí a začne brečet. Takže moje celodenní náplň je hušat malého ve vzpřímené poloze. Co tedy dělám špatně - může to být špatnou technikou kojení?Je pravda, že mi mléko vyloženě hltá.Snad jsem to napsala jakž takž aby jste to pochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
17.8.10 20:51

a zkoušela jsi ho nechávat odříhnout „v průběhu“ kojení? Asi si nahltá dost vduchu a tak velká bublina už nejde potom upustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
17.8.10 20:58

taky bych zkusila nechat odříhnout během kojení, nám to celkem pomáha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.8.10 13:38

Taky necháváme odříhnout klidně i 3× za jedno kojení. Když se začne malý u kojení vrtět, okamžitě zvedám, říhneme a pokračujeme dále :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.8.10 10:59

jj, přes kojení také odříháváme, ale bohužel ani to nepomáhá.snad se to nějak spraví jak poroste a bude mít více pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová