Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, jsem na UM od nutrilonu na dobré sny. Dáváme ho stabilně pořád i přes den. Náš prcek byl pořád hladový tak ho má i přes den na doporučení. Nyní ve čtyřech měsících, už nemá tolik zájem a kolikrát ho ani nevypije - co myslíte přejít na obyčejný nutrilon na dobré sny jen na noc?
@moby píše:
Ahojky, jsem na UM od nutrilonu na dobré sny. Dáváme ho stabilně pořád i přes den. Náš prcek byl pořád hladový tak ho má i přes den na doporučení. Nyní ve čtyřech měsících, už nemá tolik zájem a kolikrát ho ani nevypije - co myslíte přejít na obyčejný nutrilon na dobré sny jen na noc?
Já jsem začala dávat asi před třemi týdny na noc, ale přijde mi, že se malý víc budí, že je hladovější, takže dopotřebuju balení a už ho kupovat nebudu. zůstaneme na normálním mléko.
Pokud už nechce jíst, tak asi nemá hlad. Náš malý občas vypije lahev na dva hlty a ještě řve a někdy si s tím hraje hodinu a vypije půlku. Ale přes den mu dávám obyč mléko
Já to začala používat včera ten nutrilon, jelikož moje 5týdenní holčička je nenasyta
furt by papala. začala si říkat o jídlo po 2 hodinách. po tomhle nutrilonu je možná spokojenější, teprve měla 2 dávky že ale jako vypije mi i 150ml, tak mám trochu strach že moc papá.
![]()
@mareškaa píše:
Já to začala používat včera ten nutrilon, jelikož moje 5týdenní holčička je nenasytafurt by papala. začala si říkat o jídlo po 2 hodinách. po tomhle nutrilonu je možná spokojenější, teprve měla 2 dávky že ale jako vypije mi i 150ml, tak mám trochu strach že moc papá.
![]()
To náš mlaďoch vypil taky, v klidu
Zdravím ženy
můžu se prosím zeptat, jak jste spokojené s tímto mlékem? Můžu ho dávat celý den? Do teď jsem dávala obyčejný, ale sáhla jsem v lékárně po tomhle.. Pak jsem se ptala, co je mezi nima za rozdíl a lékárnice říkala, že to je úplně stejný pouze prý jsou po nich klidnější. Nic o tom, že bych ho měla používat jen před spaním neříkala. Není to nenasyta, ale když říkala, že v tom není krom nějaké složky pro větší spokojenost žádný rozdíl, tak jsem ho vzala a teď dumam, jestli jsem udělala dobře. ![]()
@Terrinka93 to by mě zajímalo, co v tom teda je, aby byly spokojenější…Kupovala bych toho koncentrát
Já jsem žádný rozdíl neviděla. Budil se v noci pořád stejně, ně-li víc…Už nikdy kupovat nebudu. Ale být tebou, tak ho normálně dávám
Taky si myslím, že když jednu krabici spotřebuješ normálně, nic se nestane, pochybuju že by celý dny prospal
nemuže tam bejt nic co by ublížilo,
já ho odzkoušený nemám, přijde mi to zbytečné, je to zase jen nějaký reklamní tah, jako že se má mléko dávát do 3 let neli ještě dýl ![]()
Takže myslíte, že jo můžu dávat i přes den? Taky potom přesedlam zpět na obyčejný. Nevím jestli si nemám raděj dojet pro obyc a tenhle dávat pouze před spaním. Kdybych nebyla dement, nemusela jsem se tady tak blbě ptát. ![]()
ME BYLO REceno, ze ma v sobe asi neco na zpusob vlakniny, ci ceho, ze by to melo zasytit ditko dele…ale jak jde videt, nekdo je proste hladovy tak ci tak ![]()
Ahojky holky, omlouvam se pisu o jinem produktu, ale prislo mi zbytecne zadavat nove tema, tady sem se to hodi
Jde mi o to, nase rocni princezna od mala nesnasela klasicky Nutrilon, ted davam na noc a nekdy na svacinku ten Vanilkovy a po nem se muze utlouct, jde mi o to, jestli je to „zdravý“ davat ho opravdu pravidelne, mozna je to hloupy dotaz, ale zajimaly by mne vase nazory na vanilkovou prichut. plus nazory na mlicka s kasi od Nestle…susenkove, vanilkove atd atd, mala to miluje, je to hubenour, nema snad ted ve skoro 13 mesicich ani 8kg, takze papat si muze dovolit
diiiky ![]()
@Terrinka93 tak mu dávej přes den normální a jen na noc GS a máš to ne?
Já dávala asi 3 měsíce v kuse i přes den a nic se nestalo. Přestali vyrábět ten extra, tak jsme přešli na good sleep. Ale teda prďoch spí od narození dobře, takže nevím zda to mělo nějaký vliv. Teď má Hami.
@niiik nemyslím,že by vanilkovej vadil, děti asi když ochutnají už spoustu normálních potravin, tak jim klasický mlíko přestane chutnat, proto dělají s příchutí, já bych se toho nebála a jestli je hubená, tak proč ne, kaše bych neřešila, hlavně že chutnají ![]()
@Terrinka93 Ahojky,já bohužel spokojená nejsem. Koupila jsem taky jednu krabici a teď se toho snažim zbavit. Malej má po něm větší hlad než po klasickým Nutrilonu, víc pění a je dražší
Stál 389,– v lékárně. Nemá se dávat celý den, hledala jsem na netu a holky psaly, že volaly na tu linku a prý za den jen 1-2krát, já ho dávam teď ráno, protože nechci, aby se mi budil v noci.Nebo ho dám když jedeme ven, tam malej vydrží dýl spát. Jsou mu 4 měsíce.
@PetraB82 díky to jsem chtěla vědět. Tak ja valim pro obyc. Doufám, že to střídání mlik mu nějak nerozhazi zažívání