Nutrilon HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
25.1.19 13:25

@Blouby A ten Hipp máte klasický? A přechází se ze dne na den nebo nějak postupně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.1.19 14:40

Máme klasický, přešli jsme hned, já už jsem nesnesla jak mi bolestí pláče, tak jsem prostě vzala a udělala hipp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.1.19 17:19

@Blouby Kdyz ja prave nevim,jestli to ma z Nutrilonu. A on jako vylozene nebreci, spis je nevrly,tak jestli to nemuzou byt i zuby. Slo mi spis o tu ridsi stolici. Ta se mu ted sice zahustila,ale zato ji ma dnes uz poctvrte.

A nevim,jestli bych mu zase novym mlikem neudelala neplechu v brisku. Prechod z MM na UM mu tu neplechu udelal. Zase pokud by to vyresilo zvraceni… I kdyz prvnich 10 dnu na klasickem nezvracel,az po nasazeni HA…

Vas prechod na Hipp byl bez problemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.1.19 18:10

Jojo byl bez problému, no ta řidší stolice je zvláštní, po nutrilonu to bývá naopak, ale jestli to je obojí mlíčkem zjistíš jenom změnou. Malá sem tam ublinkává, máme vyvýšenou matraci, tak to je už jen sem tam, třeba když řádí na hrací podložce. Neplechu už mu to možná v bříšku dělá…jenom zvaž po hippu bývá řidší stolice u některých miminek, ono co jsem četla a zjišťovala, každému miminku sedí jiné mlíčko, chce to bohužel vyzkoušet. Ale co se recenzí a zkušeností maminek týče, tak vyšlo nejlépe, ale zase jsou i maminy, které ho zavrhly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.1.19 18:07

@Blouby Pokud to nebude vylozene prujem,tak ridsi stolice nevadi. My potrebujeme vyresit hlavne to bliti. Mysleli jsme nejakym mlikem, ktere neni na doporuceni lekare. A porad stridat mlika mi taky prijde hloupy, zvlast kdyz z toho klasickeho Nutrilonu mu nic nebylo, zacalo to az s tim HA,jenom se to uz nevratilo do normalu. Taky to muze byt nahoda,nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.1.19 20:05

Tak ještě zkusit zahustit nutritonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.1.19 18:44

@Blouby Dneska jsme dali poprve Hami, byly na to nejlepsi recenze i co se ublinkavani tyce. A blije jako Alik. (Treba se to nelepsi hned?)

Jako ze mam smichat 2 mlika? Hami a Nutrilon? I kdyz mi blil jak po Hami tak po Nutrilonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.1.19 19:44

Me mala ublinkavala ve vetsim mnozstvi asi trikrat po sobe, kdyz jsme zmenili mlicko, potom uz sem tam trochu, jsou i mlicka proti ublinkavani nebo ho zkusit zahustit, ale zkusila bych to parkrat. A jestli bude blinkat porad, tak sup pro radu k detskemu ;) urcite bude vedet, co a jak ;) smichat ne, nutriton je neco jineho nez nutrilon, tim se zahustuje mlicko, aby jim lepe vydrzelo v brisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
2.2.19 11:57

@Blouby ja si to spatne precetla,dekuju. Podle dr. Je vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí