Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak jsem jdu také pro radu. Proč si nekoupím těhotenský test? po 14 dnech tam stejně dle mě stěně nic nebude, proč nejdu k dr? Je tam až ve čtvrtektak a teď má otázka.
Možná je jasná ale i tak.Je to cca 14 dní co jsme se chtěli s chlapem milovat, jako obvykle vyndam kroužek. Hold nám při styku vadí. Ale než j tomu došlo, malá se vzbudila a kolotoč začal kolem malé a nakonec jsem s ní usla. Ráno jsem se vzbudila a hned si běžela dát kroužek, ale po půl hodině jsem ho vyndala a pomilivali se. Partner jako vždy dovnitř. No ale teď čtu leták a po 3 hodinách již už můžu otěhotnět.
No a teď jsem 3 dny bez kroužku a mela jsem to dostat. Měla jsem to půl dne? A jinak už nic… Tak a teď co? Jsem nejsem?
Tak po 14 dnech bych si ten test už klidně udělala.
Ja mam podobnou zkusenost. Krouzek jsem zpet zavedla o neco pozdeji nez po trech hodinach, nejak jsem na nej zapomela. Ale verila jsem ze to zas problem byt nemuze a pokracovali jsme dal neprerusovanou soulozi, kondom taky nepouzivame.
Tehotensky test byl pak u mne pozitivni, dost jsem se divila
no nastesti nam to zas tak nevadilo a dite bychom driv ci pozdeji stejne chteli
![]()
Ahoj holky, tak jsem jdu také pro radu. Proč si nekoupím těhotenský test? po 14 dnech tam stejně dle mě stěně nic nebude, proč nejdu k dr? Je tam až ve čtvrtek
tak a teď má otázka.
Možná je jasná ale i tak.
Je to cca 14 dní co jsme se chtěli s chlapem milovat, jako obvykle vyndam kroužek. Hold nám při styku vadí. Ale než j tomu došlo, malá se vzbudila a kolotoč začal kolem malé a nakonec jsem s ní usla. Ráno jsem se vzbudila a hned si běžela dát kroužek, ale po půl hodině jsem ho vyndala a pomilivali se. Partner jako vždy dovnitř. No ale teď čtu leták a po 3 hodinách již už můžu otěhotnět.
No a teď jsem 3 dny bez kroužku a mela jsem to dostat. Měla jsem to půl dne? A jinak už nic… Tak a teď co? Jsem nejsem?