O 16 let starší partner

Anonymní
11.3.15 13:28

o 16 let starsi partner

Zdravim, omlouvam se za anonym, ale je to pro me dost citlive tema. Nedavno (pred 4 mesici) jsem potkala sveho ted pritele, je o 16 let starsi, me je 30 jemu 46, do ted se hodne venoval kariere, takze nema zadne deti.
Mam ho rada, ale nevim, zda nam to bude fungovat a hlavne kdyby prislo na deti. Vim, ze vek u muze nema roli vetsinou na plodnost a nebo ano?
Chtela bych se zeptat jestli nekoho s takovym vekovym rozdilem neznate. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
11.3.15 13:30
@Anonymní píše:
Zdravim, omlouvam se za anonym, ale je to pro me dost citlive tema. Nedavno (pred 4 mesici) jsem potkala sveho ted pritele, je o 16 let starsi, me je 30 jemu 46, do ted se hodne venoval kariere, takze nema zadne deti.
Mam ho rada, ale nevim, zda nam to bude fungovat a hlavne kdyby prislo na deti. Vim, ze vek u muze nema roli vetsinou na plodnost a nebo ano?
Chtela bych se zeptat jestli nekoho s takovym vekovym rozdilem neznate. Dekuji

Zeptej se přímo jeho.. :kytka: :kytka: :kytka:
Jestli děti vůbec chce.. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 13:33

@WERISKA Jo to on chce a deti ma rad :)

• Citovat
  • Upravit
4620
11.3.15 13:35

Měla sem a už nikdy. Zabitý rok a půl života. Ale mě bylo 20 a jemu 36, takže to je taky o něčem jiném…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.3.15 13:36

Pokud vám to klape, tak nevidím problém. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
11.3.15 13:38

Na manzelovi 50. narozeniny mu porodim naseho druheho syna, takze problem s plodnosti u nas nebyl. Mezi nami je rozdil 21 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.3.15 13:39

Ahoj, u nas je vekovy rozdil 13 let. Memu muzi je 36 let, je kurak a do svych 30 let zil dost bujary zivot :-). A i presto se nam zadarilo hned na poprve a ted se tesime ze dvoutydenniho synacka :srdce:. A znam i jine muze, kteri meli deti jeste pozdeji nez ten muj. Takze si myslim, ze ten vek u muzu zase tak dulezity neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
11.3.15 13:39

Jestli to bude fungovat, tak v tom vek nehraje velkou roli. Pripoustim ze nejakou ano. Jestli ty chces nekde blaznit po klubech on sedet doma na gauci :lol:

Mezi mnou a mym manzelem je 17 let rozdil. Dite jsme si jedno poridili. Me bylo 30. On ma dceru z prvniho manzelstvi v mem veku. Dite byl jeho napad, ale hlavne kvuli me, protoze mel strach, ze ho driv nebo pozdeji kvuli tomu opustim (nejspis mel pravdu, bez ditete bych nebyla)

Ted je mi 38 po pravde vekovy rozdil jde cim dal vic videt. Manzelovi se nechce podnikat tolik veci, co me. Ale ve vztahu nam to neprekazi. Jsem mobilni, tak spoustu veci delam sama se synem a planujem i aktivity spolecne a ty co vyhovuji obema.

Jestli ma vek vliv na plodnost? My jsme splodili na prvni pokus, ale i to je urcite individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
11.3.15 13:40

Ahoj,
Tohle je strašně individuální a diskuzí na toto téma je i tu na e-miminu dost a dost – zkus pohledat…

Já sama mám manžela o 17 let staršího – seznámili jsme se v mých 21 (jemu bylo tedy 38 – svobodný, bez závazků, prý „čekal na mě“ :mrgreen:, do té doby měl prý smůlu), vůbec nebyl a není žádný „mamánek“ – banaopak se svou matkou nemá vůbec dobrý vztah a vzájemné kontakty udržuju spíš já. V té době už dávno bydlel sám a spravoval po kouskách domek, byl to spíš a je takový „samorost“ dobrácký :lol:,

V červnu budeme už 18 let manželé a mám dva kluky – 15 a 8 let a s drobnými mráčky, kterým se nevyhne žádné manželství či vztah, fungujeme šťastně a spokojeně :kytka:  – jen toho času stráveného jako „jen my dva spolu“ je fakt pomálu – skoro vůbec….Nikdy jsme neměli žádné hlídání, čili veškeré volna kluků a prázdniny jsme jeli na střídačku s dovolenýma…naštěstí manžel pracuje na 12tihodinové směny a volna mu vycházejí i na pracovní dny, tak to nějak jde…navíc kluci už povyrostli.

Nelituju ničeho, jedině snad že ty děti jsme měli mí ti dřív – jednak máme kluky od sebe 7 let a druhak v době narození druhého bylo manželovi 51 (mně 34) – říkám to proto, že jak se teď blíží k 60tce (mně je 42), tak až teprve teď je na něm ten věk znát – že je dřív unavený a nezvládne tolik makat jako dřív a hrozně se těší do důchodu, jak bude mít hafo času na práci na domku, na koníčky atd. atd… - a já mu to hrozně přeju!!! Je elektrikář a maká od vyučení, čili od 17ti let a má toho kolikrát v práci už plný zuby – nedivím se.

Myslím, že tu najdeš různé zkušenosti – někomu to funguje, někomu ne, někdo má problémy se stejně starým partnerem, někdo ne – tohle se fakt nedá říct paušálně, je to individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
11.3.15 13:43

Manžel je o 12 let starší, ted mu bude 47 a máme 10mesicni miminko. Věk roli nehraje, musíte si rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
11.3.15 13:44

Jo a plodnost - jestli se teda ptáš - tak u nás druhý synek po 7mi letech od prvního syna na absolutně první pokus v manželových čerstvých 50ti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.15 13:46
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli nekoho s takovym vekovym rozdilem neznate. Dekuji

znám, moje rodiče :mrgreen: a já bych je neměnila, jsou fajn :lol: Jestli Ti vadí jeho věk musíš vědět sama. Já mám taky chlapa téměř o 11 let staršího, mladšího bych nechtěla :nevim: možná, že ten model rodiny v tom byl rozhodující.. Jinak my dítko máme, kapánek omylem. A zeptej se mě tak za 12 let, jak to bude - jestli chlap bude mít nervy na puboše.. zatím je jako táta super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
11.3.15 13:48

Podle mě 16 let není moc, ale záleží na tom, jak to vidíš ty. Můj manžel je starší o 22 let, dítě jsme si pořídili, když už mu bylo přes padesát - nemuseli jsme nijak dlouho čekat. :D Já jsem po více než patnácti letech vztahu stále spokojená, neměnila bych - manžel je aktivní, sportuje, když přijde z práce, věnuje se synovi, dělá na zahradě, na baráku, pokud nestíhám, nemá problém mi pomoci s úklidem - ale to je spíš o člověku než o věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.15 13:49

Jo a plodnost? U nás je mrně přes HA, takže tohle fakt neřeš :mrgreen: :lol: to není dáno věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 13:55

Vubec mi nevadi, ze je o 16 let starsi, libi se mi, ze to ma v hlave srovnany a ze uz to neni nejaky mlady ucho ;)
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí