Je partner nezodpovědný?

Anonymní
11.3.15 12:35

Je partner nezodpovědný ?

Ahoj, prosím o váš názor.
Máme velmi vážný konflikt s partnerem, který podle mě skončí rozhchodem. Jsem z toho neťastná, máme malé miminko.
Přítel před lety podnikal a hloupě se zadlužil, dluží celkem asi milion korun, z toho 350 tisíc dluží mě, ty peníze jsem mu tenkrát půjčila, protože mě uprosil. Vždycky vydělal celkem dost, ale všechny peníze šly na splátky dluhů, domácnost jsem skoro celou táhla já.
všechno se změnilo před několika měsíci, kdy najednou zlenivěl, našel si špatně placenou práci, kterou mohl dělat z domova. Potom firma zkrachovala. Byl měsíc doma a já zoufalá.

A ted to začíná. Našel si práci u jedné americké firmy, která tady dělá veletrhy atd. a je v oboru farmacie. Dělá jim koordinátora v mezinárodním styku, a je to skvěle placené, vydělá si klidně 50 tis. a víc měsíčně čistého. Jenže! Ta práce je nárazová. Naposledy měl zakázku od patnáctého ledna do patnáctého února. Vydělal asi sto tisíc. A co s nimi udělal? Něco dal mě, něco na dluhy, ale hlavně! další zakázku má až od 20. dubna. Celou dobu od toho 15. února „smrdí“ doma. Řekla jsem, že jestli si něco nena´jde, musí se odstěhovat. Je to pro mě strašné. On se mnou nesouhlasí, tcrdí, že když vydělá v květnu a v červnu zase 100 tisíc, nevadí to tak moc, že mezitím bude doma. Mě to tedy vadí hodně, řekla jsem, že za těchto podmínek se budeme muset rozejít. Jsem úplně na dně, prosím, co si myslíte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
11.3.15 12:38

Proč ti vadí nárazově velká částka? Máš obavy, že ta příští akce neklapne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
11.3.15 12:39

Nevidím důvod proč by si nemohl najít nějakou další práci a nebo brigádu na to období kdy bude mít volno. Já bych si našel ještě něco, nevydržel bych sedět doma 8)
ale každej je jinej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4465

Jeho prioritou by mělo být co nejdříve splatit dluhy, takže by tuhle nárazovou práci měl brát spíš jen na přilepšenou a jinak normálně makat :cert: Souhlasím s tebou, vadilo by mi, že se válí doma, místo toho, aby se snažil. Je aspoň v domácnosti aktivní? Zapojuje se do běžného chodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968

No tak když to rozpocitas měsíčně, je to víc než 30 tisíc. To je málo? Nevím, jak lehce půjde najít brigáda na měsíc. Tak ho aspoň zaprahni doma, ať něco dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 12:40

@Františka85 nedokážu se smířit s tím, že chlap, který má milion dluhů a manželku na mateřské bude měsíc jen tak sedět doma na gauči, jsem z toho šílená

• Citovat
  • Upravit
15430
11.3.15 12:41

Jde o to, jak moc jistou má tu další zakázku. Jestli je to jen nějaký příslib, tak bych byla taky nervózní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 12:42

@semik7 no právě, jak si mám vážit chlapa, kterej měsíc sedí doma, vyvenčí miminko a vyluxuje! to je, jako bych žila s kamarádkou

• Citovat
  • Upravit
1318
11.3.15 12:42

Kdyby chlap dluzil takove prachy, taky by mi vadilo, ze sedi doma, byt by mel narazovou praci, pri ktere vydelava hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 12:43

@SussieS ale tak jde ven s mimi a jednou týdně vyluxuje, ale to zvládnu sama, on má být v práci, si myslím já

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.15 12:43

@ProfZav doma si to v pohodě ošéfuju sama, na víc na těch dluzích jsou už exekuce!!!

• Citovat
  • Upravit
3097
11.3.15 12:44

Tak pokud se máte dobře a nic ti nechybí, tak bych neřešila jeslti maka jednou za tři měsíce a pak je doma…pokud ti doma aspon nějak pomáhá a peníze někde neproháže s kámošema, tak v tom nevidím nic tak hroznýho :) některý holky mají doma blbečky, co jen leží a nevydělají ani ká,…tak bych byla ráda, za to co mám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
11.3.15 12:45
@Anonymní píše:
@semik7 no právě, jak si mám vážit chlapa, kterej měsíc sedí doma, vyvenčí miminko a vyluxuje! to je, jako bych žila s kamarádkou

no tak kdybych byl v takové situaci tak bych chodil i na dvě směny abych to bylo co nejdřív za mnou, rozhodně bych neseděl doma :nevim: jak říkám každej je jinej…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.15 12:46

@veronika67 když je dva měsíce doma a má exekuce???

• Citovat
  • Upravit
972
11.3.15 12:46

Hele tak si to vymente, ty bez do prace, on na rodicak a v dobe ty jeho narazovy prace muzes mit dovolenou nebo neplaceny volno. Nebo si ty najdi brigadu. Ty je budes zivit, on si z te narazove prace bude platit dluhy a bude to. Nevim, proc by mel chodit do prace jen proto ze jsi ty doma s ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí