Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@0125, když se budeš ještě chvíli ponižovat a vnucovat, možná tě vezme do té postele zpět ![]()
Vykašli se na to. Nemá to smysl. 2 roky jsou sice dlouhá doba, ale ne zas tak. Oklepeš se z toho a bude dobře.
![]()
@Krasavicaa píše:
Vykašli se na to. Nemá to smysl. 2 roky jsou sice dlouhá doba, ale ne zas tak. Oklepeš se z toho a bude dobře.![]()
![]()
![]()
Není možnost ho dostat zpátky?
Pane bože, to nemyslíš vážně… A za co jej chceš prosit?
chováte se jak paka, všichni do jednoho, promiň
@0125 píše:
Miluju ho celým svým srdcem, nechápu jen jeho chování, jsem vyčerpaná
Tak si dej chvíli oddech, naber síly, a pak uvidíš, jestli ti stojí za to, abys ho prosila o šanci. Teď jsi v šoku, když po tobě po dvou letech háže slovem „konec“ při každé příležitosti. Zklidni se, hoď nos nahoru a měj ho na háku, třeba si sám uvědomí, že se chová jako trubka ![]()
@Nina Filipi píše:
Pane bože, to nemyslíš vážně… A za co jej chceš prosit?![]()
![]()
chováte se jak paka, všichni do jednoho, promiň
Ne prosit. Dokázat mu o co došel, aby o tom přemýšlel a ano jsem zoufalá
![]()
Rekla bych, ze pritel miluje toho Portugalce
; ja bych se na nej vykaslala…
@KPKristy píše:
Tak si dej chvíli oddech, naber síly, a pak uvidíš, jestli ti stojí za to, abys ho prosila o šanci. Teď jsi v šoku, když po tobě po dvou letech háže slovem „konec“ při každé příležitosti. Zklidni se, hoď nos nahoru a měj ho na háku, třeba si sám uvědomí, že se chová jako trubka
Ale, co ted delat? Nemám kam jít
Mám ho ignorovat? Spíme vedle sebe
Taky se musím smát tomu, jak lidi hned všechno běží aktualizovat na facebook
. Taky tam píšou, kdy se usr.ali nebo tak něco?
Mám pocit, že když řeším něco důležitýho, tak bych zrovna neměla čas a náladu cosi psát nebo mazat na fb. To je tak trapný ![]()
@0125 píše:
Není možnost ho dostat zpátky?
Není. a hlavně není možnost být v tomto vztahu šťastná. ![]()
@0125 píše:
Ale, co ted delat? Nemám kam jítMám ho ignorovat? Spíme vedle sebe
Otoč se „hubou ke zdi“ jako Kelišová a ignoruj ho ![]()
@0125 Tak pokud jste spolu dva roky, tak tě zná asi docela dobře a nevím co mu chceš dokazovat…jo, bolí to, když tě opustí někdo, koho miluješ, ale přebolí to a život jde dál. Tím, že budeš žadonit o další šanci (a na co šanci vlastně?), tak se budeš akorát ponižovat…
@Krasavicaa píše:
Není. a hlavně není možnost být v tomto vztahu šťastná.
A myslíš, že si to uvědomí? Proč si myslíš, že není?
Ahojte,
chci se podělit, co se mi teď přihodila. Jsem s přítelem 2 roky, vlastně od té doby co jsem přiletěla do Anglie. Vše pro mě přichystal, pokoj výbavu. Na tom domě nebydlíme sami, ale v 5. Vždy si mě vážil, chránil, vše bylo super, ale teď? Od ledna je přítel divný, a ano podívala jsem se mu do telefonu, kde si psal s jednou, ale tam ji psal, že má mě, že ji nechce aj jsem se ho nato zeptala a řekl mi pravdu. Před 3 týdny jsme byly na výletě, vše krásný bylo, byli jsme na obědě. Jak jsme dojeli dom, tak portugalec, s kterým býváme neuklidil, tak jsem ho poprosila (portugalce), že až dojí, zda může povysávat. Samozřejmě mě naštval a šel to dělat hned. Já jsem odjela na 10 minut pryč. Vrátím se přítel úplně naštvaný, začal na mě řvát, že co si to k němu dovoluji, přitom jsem ho slušně poprosila. Tak to přítel nevydržel, řekl že je konec a zamkl se v koupelně. 3 dny byl naštvaný, vymazal si to z fb, ale pak došel a omluvil se (měli jsme horší krizi). V týdnu vše super, došel víkend a zas ten stejný prolém. Portugalec hulí a utřel si bongo do utěrky na nádobí, tak jsem mu řekla, že zde má speciální utěrku na bongo, ten se navštal, přítel to slyšel a zas konec (nevím proč)
Ráno jsme se milovali, pak konec. Od té doby je přítel na mě naštvaný. Včera zamnou opět přišel, omluvil se, ale večer se všepokazilo, protože mi něco vrtalo hlavou, tak jsem se podívala a on si tam vypisoval s tou polkou - že ji chce polibit a že na ni mysli. To mě naštvalo, že jsem vzala auto a odjela. Napsala jsem mu sms, co to má být a on, že si s nikým nepíše, když jsem narazila na ty zprávy velice hned konec, že ho sleduju přitom ne. Když jsem chtěla pravdu nepřiznal se, jen zapíral. Od toho večera je definitivní konec, snažila jsem se ho prosit o poslední šanci, ale marně. Když jsem se ho zeptala proč je konec, tak prý skrz moje chování, ale já jsem nikomu nic neudělala to je to. Vždy jsem se chovala slušně a nechce se vubec o tom bavit.
Máme spolu auto, které mě půjčuje do práce a on v práci hodinu na mě čeká. Ráno mi vzal batoh, tak nevím, co si myslet.
Bydlíme v Anglii, nikoho tu nemám jen jeho. Bydlíme spolu v pokoji, spíme v jedné posteli. Myslíte si, že mám šanci jak ho získat zpět? Navíc ted v pátek má narozeniny, ale ty jde slavit s klukama z práce a já nevím, co budu dělat.
Další týden jede na 2 týdny do ČR myslíte si, že bude o nás přemýšlet? Přítelovi (ex) 24 bude mu 25, mě je 23.
PS: Ted jsem slyšela, že můj milovaný má holku (asi tu polku, s kterou si píše)

Je vše ztracené či mám šannci?
Příspěvek upraven 10.03.15 v 13:17